Okullar açıldı Fiyatı düşer D
MAvi Topaz Neden Bu kadar Pahalı ??
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: MAvi Topaz Neden Bu kadar Pahalı ??
Ejder asayı İKV de bedavaya üreten Kişi OLARAK 
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
nerdeeee... 19m çeken wardı mawiyeQSOMEGOSALENQ yazdı:Ejder asayı İKV de bedavaya üreten Kişi OLARAK
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
Oyunda Olmuş Olsaydım Seninle Tanışmak İsterdim Yorumlarına Baktımda SON 1 HAFtadır Muhabbeti Güzel birine Benziyorsun..mitmet yazdı:nerdeeee... 19m çeken wardı mawiyeQSOMEGOSALENQ yazdı:Ejder asayı İKV de bedavaya üreten Kişi OLARAK
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

- mavikartal
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Eskiden Mavi topaz 750 bindi hatta 750 bine bile satılmıyordu. Bu insanlar 750 binden aldılar ve suan topazlar cok az kaldığı için bunlar da o 750bne aldıkları topazı 10mye satıyorlar suan. Önceden bizde alsaydık biz de satardık ama işte onu bilmek gerekiyordu. Yoncada da öyle oldu eskiden 4mydi 3,5 oluyordu hatta suan 9*10mye satıyorlar...
__ Sweetdreams __
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
Çok Yanlış Bir düşünce Eskiden alan adam saklayıp Şimdi 10m neden satsın .?
Eskiden o fiyata alan adam Şaheser Kullanımında gerekmediği için Önem kazanmıyordu.Ama şimdi daha doğrusu Yer 6 nın İlerleyen zamanlarında Şaheser Üretimi vede onu üreten malzemeler Çıktı değilmi .? Her güçlü olan bir silahın üretimindeki bazı malzemeler pahalı olur mesela eskiden ben mavi topazı 3.5 m satıp alırdım ama saklamazdım Çünkü alan herkez Şaheser Üretti Yani ki [Ejder Asa]
Grup bölgeleri Çıkmadan Önce Ejder asayı herkez üretmezdi ve gerek te duymazdılar sayılı Kişilerde vardı en azından. Ama Şimdi herkez üretiyor ve maden Toplamaya gidiliyor o yüzden maden fiyatlarıda Yükseldi tabi ve Yakında oda düşer
Mesela Kadim pençe ilk zamanlarında 70 m falan dı sonra kadim görevi olanm oldukça fiyatı epeyi bi düştü 15 m 20 m bile hatırlıyorum Şimdi iste 40m civarı
Yani bu madende piyasa olayı Kesinlikle Kişisel bir Kumpaz değildir.oynun AKIşına göre Gİtmektedir.
NE güzel yazdım vaybe Sonuna bunuda ekleyeyim tam olsun Lütfen Bu tarz konularınızı İKV DESTEK formumuzdan Bize Ulaştırabilirsiniz
iyi Eğlenceler.
ahahah :lol:
Eskiden o fiyata alan adam Şaheser Kullanımında gerekmediği için Önem kazanmıyordu.Ama şimdi daha doğrusu Yer 6 nın İlerleyen zamanlarında Şaheser Üretimi vede onu üreten malzemeler Çıktı değilmi .? Her güçlü olan bir silahın üretimindeki bazı malzemeler pahalı olur mesela eskiden ben mavi topazı 3.5 m satıp alırdım ama saklamazdım Çünkü alan herkez Şaheser Üretti Yani ki [Ejder Asa]
Grup bölgeleri Çıkmadan Önce Ejder asayı herkez üretmezdi ve gerek te duymazdılar sayılı Kişilerde vardı en azından. Ama Şimdi herkez üretiyor ve maden Toplamaya gidiliyor o yüzden maden fiyatlarıda Yükseldi tabi ve Yakında oda düşer
Mesela Kadim pençe ilk zamanlarında 70 m falan dı sonra kadim görevi olanm oldukça fiyatı epeyi bi düştü 15 m 20 m bile hatırlıyorum Şimdi iste 40m civarı
Yani bu madende piyasa olayı Kesinlikle Kişisel bir Kumpaz değildir.oynun AKIşına göre Gİtmektedir.
NE güzel yazdım vaybe Sonuna bunuda ekleyeyim tam olsun Lütfen Bu tarz konularınızı İKV DESTEK formumuzdan Bize Ulaştırabilirsiniz
iyi Eğlenceler.
ahahah :lol:

- mavikartal
- İskele Babası
Ben Böyle düşünüyorum. Zaten o zmn bilseydim o kdr cok alırdm ki topazı 5 ejderlik olurdu
Sweetdreams ... Caty
Sweetdreams ... Caty
- mavikartal
- İskele Babası
10m Topaz aLanlar arasında bende warım ablamla beraber . Zaten üretmeseydik 10mden alıp Grup Bölgelere ne yazıkkı almıyorlar . Haksızlık ama napalım almıyorlar.Şuan biraz Pismanız fakat bi zırh düşse bu pismanlığımız gider. Birde Ejder üretip birsey düşürmemek war bi altornetor kolye düştü.
Sweetdreams Caty
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
Oh ne güzel sevindim SEnin adına ama sanırım senin Sunucunda bölge işi biraz kritikmiş ve arzlar bölgeye pek giremiyormuş Bunu Önlemek size düşüyor ejder üretmeklede bir alakası yok Kimse almıyor diyorsun ama İşi bilen bir adamı veya bir bayanı herkez almak ister Mesela adam var ejder yok ama adam her türlü aksilikte doğru mantıklı Müdahele edebilir
Adam var ejder var üzeri Ful bi aksi durumda kutup açar D
Yani eşşeğe altın semer vursan Eşşek yine Eşşektir
Boşuna dememişler
Ablana slmlar inş 2 nizde çifter çifter zırh düşer Ablana 3 tane Düşer inş
İyi Eğlenceler.
Adam var ejder var üzeri Ful bi aksi durumda kutup açar D
Yani eşşeğe altın semer vursan Eşşek yine Eşşektir
Ablana slmlar inş 2 nizde çifter çifter zırh düşer Ablana 3 tane Düşer inş
İyi Eğlenceler.

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
özel istek qeldi..QSOMEGOSALENQ yazdı:Ablana slmlar inş 2 nizde çifter çifter zırh düşer Ablana 3 tane Düşer inşİyi Eğlenceler.
son 1 haftadan önceki qünler ?QSOMEGOSALENQ yazdı:Oyunda Olmuş Olsaydım Seninle Tanışmak İsterdim Yorumlarına Baktımda SON 1 HAFtadır Muhabbeti Güzel birine Benziyorsun..mitmet yazdı:nerdeeee... 19m çeken wardı mawiyeQSOMEGOSALENQ yazdı:Ejder asayı İKV de bedavaya üreten Kişi OLARAK
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
Ozamanlar Yorumsuz Yaşıyordum