bymosess yazdı:selamün aleyküm hayırlı pazarlar
Aleyküm Selam Sağol moses sanada hayırlı geceler
bymosess yazdı:selamün aleyküm hayırlı pazarlar
oyunda essadullahla iletişime geç listede düzenlemeleri yaptıktan sonra güncel listeyi yayyınlarsınistkvxmunise yazdı:Carboy (Şehmuz) Benim referansım ile Loncaya katılmak istiyor.
Ve bende bu referansı onaylıyorum.
sudeys yazdı:LONCANIN ÜYELERİNDEN BEKLEDİKLERİ
1- LONCA KENDİ ÜYELERİ ARASINDAKİ BAGI GÜÇLÜ TUTACAK
2- LONCA ÜYELERİ ÇAGRILDIGINDA İTİRAZ ETMEKSİZİN ÇAGRILAN YERE ÇAGRILAN ZAMANDA OLACAK.3- LONCA ÜYELERİ OYUNA HAFTADA EN AZ 4 GÜN GİRİŞ YAPMALIDIR VE BELİRLİ Bİ SÜRE OKUL İŞ HASTALIK HALİNDE İLETİŞİME GEÇİP İZİN SÜRESİNİ BELİRTMELİDİR.
4- LONCA ÜYELERİ OYUN İÇERSİNDE ARGO VB. LONCAYI KÖTÜLEYECEK DAVRANIŞLARDA BULUNMAMALIDIR.
5- HİÇ KİMSE LONCAYI ŞAHSİ İŞLERİ DOGRULTUSUNDA KULANAMAZ GEREK İSİM GEREK NUFUZUNU!
6- LONCA BİR PARAVAN ŞİRKET DEGİLDİR. KİMSE LONCAYI SÖMÜRMEYE HAKKI YOKTUR.
ÜYELERİN LONCADAN BEKLENTİLERİ
1- LONCA ÜYELERİ GÖREVLERİ YARDIM ETMEKLE MESULDUR [/color](SALON GÖZDE CEVRİYE DEV ANA KARAKÜRK Y.HİDRA K.HİDRA )
2- ÜYELER KARŞILIKLI OLARAK DOST KARDEŞLİK SEVGİ İSTER (BU GÖREV TÜM ÜYELERE DÜŞEN BİR GÖREVDİR)
3- LONCA ÜYELERİNİN ARKASAINDADIR. (KİŞİLER LONCA İLE BAĞLARI DEVAM EDİYORSA)
NOT: BU KURALARA UYMAYAN AYKIRI DAVRANIŞ GÖSTEREN ÜYELER HAKKINDA GEREKLİ YAPTIRIMLAR UYGULANACAKTIR.
İYİ FORUMLAR
Louster yazdı:serdar benim nekadar sakin biri oldugumu bilirsin ama şu gerizekalı kıtmire bişeyler söyle agır konusmak istemiyorum.!