Şahiser İsteyenler..(Gercekten İyi mi)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lebronitron
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Re: Şahiser İsteyenler..(Gercekten İyi mi)

Mesaj gönderen lebronitron »

Shader yazdı:

Kendim içinde diğer arkadaşlar içinde söylüyorum bizim için galiba herşey çabucak olup bitsin istiyoruz ..
Zevk Almayı galiba bilmiyoruz
:!:
XxMaRSxX - xxMARSxx - Themars
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

SAVAŞsanatı Hatem kardeşim,dediklerin bir yönden doğru olsa da bir diğer yönüyle tamamen yanlışı tarif ediyor.Şimdi alta ekleyeceğim resme inanmayanlar olabilir,fakat grup bölgeleri geldiği ilk günden beri aralıksız oynuyorum.İmza gününü saymayın,o günün akşamından beri,kesintisiz.

Resim

bu ne diyeceksin,iki karakterimin toplam şaheser maden ve madalyaları.Fakat elimde bir adet "kıyamet alevi kolye" ya da "evocati yüzük" bile yok!Artık ben ne kadar daha oyuna gireceğim?Sezon başladı.İşlerim,okulum var.Sadece benim değil ki.Bir migrat 3 saat sürüyor.Bunun yanı sıra klandan,bölgeden; bu genellemeyi kullanmayı pek sevmem fakat "ismini bile bilmediğim" adamlar ışık zırhları,takımları,alternatörleri yansıtıp altlarına x3,x5 yazınca benim nevrim dönüyor!Plus'ım var,grup bölgeleri dvd paketi gelmeden 4 gün önce 30lira verip 3 aylık yüklemiştim.O bitince ikv KUTU plus yükledim,yine bir değişiklik olmadı.Bilmiyorum artık,karakterlerim lanetlendi mi,yoksa ben de mi suç var.2009 Fan Art'da ödül aldım,Ecel Getiren'e oyundan 4 ay önce sahip oldum.Bu bana yeter diyor sanırım oyun sistemi.

BaTTaLGaZi / Jangaderio
2006-2013
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen inoky »

Bence Kenan ve Junon dan düşücek itemleri satın alalım ama şöyle Her kenan kesimimize mesela akçe versin junon kesimindede akçe versin yada maden gibi bir şey versin aktarılamayan onunla alalım biriktirip haksızlıkta olmaz mesela 45 junondan düşen materyale zırh örneğin.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

kardeşim sözlerin doğru ama 100 lerce giripde bir tane bile düşüremeyen arkadaşlarımız var...hani emeklerinin karşılığını istiyorlar...
mesela ben 100'ü aştı 200 e geldi junon kesimlerim.. kardeşimle birlikte ortak ynuyoruz o gündde en az 3 defa migrat apıyor ben ise günde en az 1 defa sığınak yapıorum... elimizde ne var kıyamet alevi amplifikatör necleous kolye fundi takılar oksidant kolye.. birde maraton ayakkabılar... hala sabır ediyoruz giriyoruz giriyoruz sadece madalya çıkıyor artık..iksirlerde düşmüyor sığınakta 3 yaratık kesiyyorum 3 tane madalya sadece... junon kesmeye gidiiyoruz sadece madalya bıktım usandım..
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

150 kere kestim alternator yüzük çıktı demişsin. ben 175 kere kestim bana hiç bir şey çıkmadı, boşuna üzülmene gerek yok.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Taskopru37
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Taskopru37 »

Ya şimdi doğrusun haklısında ben kesmişim 50 defa adam kesmiş 3-5 defa ona çıkıyor bana çıkmıyor insan ister istemez kötü oluyor orda :( En azından kesiş sayımıza göre daha fazla şansımız olsa daha adaletli bir sistem olmaz mı ? Bu kadar şansa bırakılmasa ?
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Kullanıcı avatarı
ByDant3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ByDant3 »

Arkadaşlar Diyim Peşin Peşin Büyücü Olarak Giriyorsanız İşiniz Zor

Ama Savaşçı Olarak Girerseniz Tek Savaşçı Olacağınız İçin Daha Kolay Çıkacaktır
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswer3 »

BEN İSTİYOM DAYI
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Ozelxharekat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Ozelxharekat »

Söylediğin iyi olmuş senin gibi düşünmüyolar çünkü insanlar oyundan zevk almak amaclı değil bişeylerin lideri olmak için oyun oynuyolar bu yüsden oyunun ne zevki kalıyor ne bişeyi....
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.

Saygılarla

Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: The One Mafia

Mesaj gönderen TheChucky »

izdirapgrafik yazdı:SAVAŞsanatı Hatem kardeşim,dediklerin bir yönden doğru olsa da bir diğer yönüyle tamamen yanlışı tarif ediyor.Şimdi alta ekleyeceğim resme inanmayanlar olabilir,fakat grup bölgeleri geldiği ilk günden beri aralıksız oynuyorum.İmza gününü saymayın,o günün akşamından beri,kesintisiz.

Resim

bu ne diyeceksin,iki karakterimin toplam şaheser maden ve madalyaları.Fakat elimde bir adet "kıyamet alevi kolye" ya da "evocati yüzük" bile yok!Artık ben ne kadar daha oyuna gireceğim?Sezon başladı.İşlerim,okulum var.Sadece benim değil ki.Bir migrat 3 saat sürüyor.Bunun yanı sıra klandan,bölgeden; bu genellemeyi kullanmayı pek sevmem fakat "ismini bile bilmediğim" adamlar ışık zırhları,takımları,alternatörleri yansıtıp altlarına x3,x5 yazınca benim nevrim dönüyor!Plus'ım var,grup bölgeleri dvd paketi gelmeden 4 gün önce 30lira verip 3 aylık yüklemiştim.O bitince ikv KUTU plus yükledim,yine bir değişiklik olmadı.Bilmiyorum artık,karakterlerim lanetlendi mi,yoksa ben de mi suç var.2009 Fan Art'da ödül aldım,Ecel Getiren'e oyundan 4 ay önce sahip oldum.Bu bana yeter diyor sanırım oyun sistemi.

BaTTaLGaZi / Jangaderio

+1

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum ve burada isyan eden arkadaşlarda haklı kanaatimce. Herkes emeğinin karşılığını istiyor vede almalı. 200 defa girip birşey düşüremeyen kişiyle 1 defa girip düşüren kişi arasında fark olmalı bence yönetimin böylesine yanlış giden bir sisteme müdahale etmemesi de çok tuhaf en azından süregelen sistemi değiştirebilirler.100 defa girmiş ve eli boş dönmüş bir arkadaş Klandan veya Bölgeden yansılan Alternator Kolye x5 yazısını görünce sizce nasıL bir tepki verebilir? Yazık gerçekten çok yazık insan artık bunalıyor sürekli girip eli boş çıkmaktan!
TheChucky

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön