Merhaba Arkadaşlar..
forumda olsun oyunda olsun herkez Şahiser yada nadide iltemlerin çok zor çıkmasından Şikayetçiler..
Ama bence bu kötü bir durum değil tam tersi güzel Bir durum..
Grup Bölgeleri yayında! 11 Haziran 2010 Cuma ..
Ben 15 hazirandan itibaren Üstüm Full şekilde bekliyorum... Bölgeler Geldi 4 gün sonra herşeyi tamamladım..
Ama sizce 15 hazirandan sonra ne oldu ??..15 hazirandan Belli Yapacak Bir şey bulamadım Oyundaki herkez Gurup bölgelerine yönlenmiş durumda..
7 . kenan kesimimde ışık kolye yüzük 1. junon kesimimde ışık zırh çıktı.. Peki ne analadım Bu İşten..
Gurup Bölgeleri benim için sadece 4 gün sürdü .. Bagzı arkdaşlar diyecek Biz 150 defa kestik ama bir sey çıkmadı..
Şuan Büyücümü dizmeye çalısıyorum Ve Büyücümle gurup bölgeleri yapmaktan zevk alıyorum. neden mi Şahiser Ve nadideler Büyücüm için zor Çıkıyor..Otalama 100 kere kenen 75 kere junon yaptım elımde olan tek sey alternator yuzuk..
İltemlerin zor cıkması bence bır Gullellık bır seye ne kadar zor sahip olursanız o kadar çok fazla degeriniz bilirsiniz..
Yani kısaca İltemleri ne kadar Zor elde edersek o kadar çok Zevk alırız..
Şimdi düşünün bir ilk seferde şahiserleri elde etmek mi güzel yoksa çok çalışarak Zamanını harcarayak Ve Çok isteyerekelde etmek mi??
Not : konuyu açmamın nedeni Anlayan olursa zorlukların guzellıklerını anlatmaya çalışmaktır..
Şahiser İsteyenler..(Gercekten İyi mi)
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Şahiser İsteyenler..(Gercekten İyi mi)
SAVAŞsanatı
LODOS
RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
LODOS
Re: Şahiser İsteyenler..(Gercekten İyi mi)
Selam
Kendim içinde diğer arkadaşlar içinde söylüyorum bizim için galiba herşey çabucak olup bitsin istiyoruz ..
Zevk Almayı galiba bilmiyoruz :!:
Kendim içinde diğer arkadaşlar içinde söylüyorum bizim için galiba herşey çabucak olup bitsin istiyoruz ..

- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Güzel anlatmışsın. Şaheserleri aldıktan sonra zaten Grup bölgelerinin zevki yok.
Bir kere şahiser değil "Şaheser" dir.(Yanlış anlama hatanı düzeltmek istedim.) Gerçekten şanslıymışsın ışık hanım setini tamamlamışsın. Hayırlı olsun. Ve düşünme şeklin çok güzel. Sırf kendini bir zırh ve takı için heba etmiyorsun, oyunu eğlenmek için oynuyorsun. Keşke herkes senin gibi olsa. Adamlar zırh düşürünce kral olacaklarını zannediyorlar
. Hatta çoğu kişi ilk kesişinde zırh düşürenleri ve plussuz zırh düşürenleri çocuk gibi kıskanıyor.
Sorun değil çözüm yaratın.
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bence İltemler için değil Zenkine Bölgelere Girmelisiniz o zaman daha İyi zaman geçecektir..Shader yazdı:Selam
SAVAŞsanatı
LODOS
LODOS
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
nadide düşürme amacım olmadı pek sıqınaqa qirerken
sadece bilqe asa çıksın diye umuyordum o da çıkmadı. 1 haftada tüm seti dizsem sıqınaqa neden qireyim ki bn
yanlış hatırlamıyorsam 30'u aşkın kez qirdim sıqınaqa we çoqundan da kesimle döndüm(bu sayı bazılarına qöre çok komik kaçacak ama olsun
) bana hiç item düşmedi daha doqrusu nadide weya şaheser item düşmedi. bundan da yakınmıyorum.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
İlk giren adam gözümüzün önünde zırh düşürünce bize koyuyor doğal olarak.
Biraz daha adaletli olsa..
Biraz daha adaletli olsa..
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
içimden gecenı soyleyımmı
sıgınak da mıgrat da ne grafık olarak ne muzık olarak 5 para etmez.sırf ıtem ıcın gırıyoruz.ıtemler cıkmıcaksa bende gırmem kardesım.ben 5 saatımı ayırcam o bolgeyı yapcam sonucta elımde sıfır varsa ne dıye gırıyım.elımde bılge cevo asa fevzı cevo asa var o kadar gırdım.ama ben elektrık dızmek ıstıyorum :evil: :evil: :evil: .ustelık ıtemler satılmıyor
oyundan zevk almak ıstıyosan car kasanlara yardım et gıt klan savası yap yada ermeydanına gıt
sıgınak da mıgrat da ne grafık olarak ne muzık olarak 5 para etmez.sırf ıtem ıcın gırıyoruz.ıtemler cıkmıcaksa bende gırmem kardesım.ben 5 saatımı ayırcam o bolgeyı yapcam sonucta elımde sıfır varsa ne dıye gırıyım.elımde bılge cevo asa fevzı cevo asa var o kadar gırdım.ama ben elektrık dızmek ıstıyorum :evil: :evil: :evil: .ustelık ıtemler satılmıyor
oyundan zevk almak ıstıyosan car kasanlara yardım et gıt klan savası yap yada ermeydanına gıt
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
çok saçma bir konu adam 100 kere kesmiş zırh yok daha ne kescek
<)
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
bence şaheserlerin zor çıkması kötü bir durum çünkü;
belli bir süre sonra insan bıkıyor ve hiç birşey yapası gelmiyor!
ama üstünü full dizmiş birisi loncaya girer ve loncadakilerinde şaheser düşürmesine yardımcı olur!
loncaya girmezsede arkadaşlarına yardım eder!
hiç olmadı bilmediği grupla girer motordan düşen bilge cevriye veya ibni cevriye takıları satar para yapardı!
belli bir süre sonra insan bıkıyor ve hiç birşey yapası gelmiyor!
ama üstünü full dizmiş birisi loncaya girer ve loncadakilerinde şaheser düşürmesine yardımcı olur!
loncaya girmezsede arkadaşlarına yardım eder!
hiç olmadı bilmediği grupla girer motordan düşen bilge cevriye veya ibni cevriye takıları satar para yapardı!
http://bit.ly/qM7njk