Oyun çoğu etkinlikte 45+ kullanıyordu. (ölüm oyunu olsun*yönetici adaylığı için her sınıftan 45 + bu sebeple 49 yerine 45+ daha mantıklı diye düşünüyorumDeathxShock yazdı:49 lvl için yapılabilir ama tam anlamıyla adil olmaz yinede
Klan parası HAKKINDA !
Re: Klan parası HAKKINDA !
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
O liste varken tek 1. vardı hep hatırlarım eminönünden SToneBull 3 yıldız kahverengi idi.Liste kaldırlarana kadar sanırım 4 -5 ay 1. yidi.Şimdi liste gelse gördüğünüz şan değerleri kalpten götürür sanırım çünki eski sunucularda 5-6 kişi kılıç oldu.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Artık çoğu kişi karizma alarak kp kazanıyor.Kp sıralaması yerine iteme göre bir sıralama yapılsa daha güzel olabilir.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
çok yanlış fikir !xFirelifex yazdı:Artık çoğu kişi karizma alarak kp kazanıyor.Kp sıralaması yerine iteme göre bir sıralama yapılsa daha güzel olabilir.
______
MoZiLLa
______
______
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Sebep?MoziLLa yazdı:çok yanlış fikir !xFirelifex yazdı:Artık çoğu kişi karizma alarak kp kazanıyor.Kp sıralaması yerine iteme göre bir sıralama yapılsa daha güzel olabilir.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
arkadaşlar 29 lwl zamanındayken de 25 lwlden itibaren kp qeliyordu. 39 lwlde bunun 35, 49 lwl zamanında ise 45 olması taraftarıyım.
mesela 45 lwl altındaki klanda kişilere saldırılmasın onlar rütbesiz dolaşsınlar rakip klana saldıramasınlar.
mesela 45 lwl altındaki klanda kişilere saldırılmasın onlar rütbesiz dolaşsınlar rakip klana saldıramasınlar.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
İtemleri aynı olanlara aynı puanmı veriliyor ? Ayrıca günlerdir konular açılıyor savaşçı hakkında haksız bir rekabet olur. Klan parası daha mantıklı naylon işi kolay bir iş değil yorucu bir iş herkes sanıyor sanki naylon yapanlar hiç uğraşmıyor. Ayrıca birşey eklemek istiyorum diyelim ilk iki, ikinci olanın item değeri daha düşük ama birinciyi yenerse karışıklık olur senden iyiyim der ancak kp söz konusu olunca böyle bir karışıklık olmazxFirelifex yazdı:Sebep?MoziLLa yazdı:çok yanlış fikir !xFirelifex yazdı:Artık çoğu kişi karizma alarak kp kazanıyor.Kp sıralaması yerine iteme göre bir sıralama yapılsa daha güzel olabilir.
______
MoZiLLa
______
______
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Naylon işinin ne kadar yorucu olduğunu biliyorum gözlük almak için zamanında ben de yapmıştımMoziLLa yazdı:İtemleri aynı olanlara aynı puanmı veriliyor ? Ayrıca günlerdir konular açılıyor savaşçı hakkında haksız bir rekabet olur. Klan parası daha mantıklı naylon işi kolay bir iş değil yorucu bir iş herkes sanıyor sanki naylon yapanlar hiç uğraşmıyor. Ayrıca birşey eklemek istiyorum diyelim ilk iki, ikinci olanın item değeri daha düşük ama birinciyi yenerse karışıklık olur senden iyiyim der ancak kp söz konusu olunca böyle bir karışıklık olmazxFirelifex yazdı:Sebep?MoziLLa yazdı:çok yanlış fikir !xFirelifex yazdı:Artık çoğu kişi karizma alarak kp kazanıyor.Kp sıralaması yerine iteme göre bir sıralama yapılsa daha güzel olabilir.iyi forumlar
![]()
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Orda durxFirelifex yazdı:Naylon işinin ne kadar yorucu olduğunu biliyorum gözlük almak için zamanında ben de yapmıştımMoziLLa yazdı:İtemleri aynı olanlara aynı puanmı veriliyor ? Ayrıca günlerdir konular açılıyor savaşçı hakkında haksız bir rekabet olur. Klan parası daha mantıklı naylon işi kolay bir iş değil yorucu bir iş herkes sanıyor sanki naylon yapanlar hiç uğraşmıyor. Ayrıca birşey eklemek istiyorum diyelim ilk iki, ikinci olanın item değeri daha düşük ama birinciyi yenerse karışıklık olur senden iyiyim der ancak kp söz konusu olunca böyle bir karışıklık olmazxFirelifex yazdı:Sebep?MoziLLa yazdı:çok yanlış fikir !xFirelifex yazdı:Artık çoğu kişi karizma alarak kp kazanıyor.Kp sıralaması yerine iteme göre bir sıralama yapılsa daha güzel olabilir.iyi forumlar
![]()
Peki diyelim ki kp sıralamasında 1. sırada 25 lvl biri var ama listedeki diğer herkes ve listede olmayan daha yüzlerce kişi onu yenebilir.Bu nasıl bir mantıktır?
______
MoZiLLa
______
______