Klan parası HAKKINDA !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: Klan parası HAKKINDA !

Mesaj gönderen MoziLLa »

DeathxShock yazdı:49 lvl için yapılabilir ama tam anlamıyla adil olmaz yinede
Oyun çoğu etkinlikte 45+ kullanıyordu. (ölüm oyunu olsun*yönetici adaylığı için her sınıftan 45 + bu sebeple 49 yerine 45+ daha mantıklı diye düşünüyorum :)
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun ;)
______ ;) MoZiLLa ;)______
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

O liste varken tek 1. vardı hep hatırlarım eminönünden SToneBull 3 yıldız kahverengi idi.Liste kaldırlarana kadar sanırım 4 -5 ay 1. yidi.Şimdi liste gelse gördüğünüz şan değerleri kalpten götürür sanırım çünki eski sunucularda 5-6 kişi kılıç oldu. :D
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

Artık çoğu kişi karizma alarak kp kazanıyor.Kp sıralaması yerine iteme göre bir sıralama yapılsa daha güzel olabilir.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MoziLLa »

xFirelifex yazdı:Artık çoğu kişi karizma alarak kp kazanıyor.Kp sıralaması yerine iteme göre bir sıralama yapılsa daha güzel olabilir.
çok yanlış fikir !
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

MoziLLa yazdı:
xFirelifex yazdı:Artık çoğu kişi karizma alarak kp kazanıyor.Kp sıralaması yerine iteme göre bir sıralama yapılsa daha güzel olabilir.
çok yanlış fikir !
Sebep?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

arkadaşlar 29 lwl zamanındayken de 25 lwlden itibaren kp qeliyordu. 39 lwlde bunun 35, 49 lwl zamanında ise 45 olması taraftarıyım.

mesela 45 lwl altındaki klanda kişilere saldırılmasın onlar rütbesiz dolaşsınlar rakip klana saldıramasınlar.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MoziLLa »

xFirelifex yazdı:
MoziLLa yazdı:
çok yanlış fikir !
Sebep?
İtemleri aynı olanlara aynı puanmı veriliyor ? Ayrıca günlerdir konular açılıyor savaşçı hakkında haksız bir rekabet olur. Klan parası daha mantıklı naylon işi kolay bir iş değil yorucu bir iş herkes sanıyor sanki naylon yapanlar hiç uğraşmıyor. Ayrıca birşey eklemek istiyorum diyelim ilk iki, ikinci olanın item değeri daha düşük ama birinciyi yenerse karışıklık olur senden iyiyim der ancak kp söz konusu olunca böyle bir karışıklık olmaz :) iyi forumlar :)
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

MoziLLa yazdı:
xFirelifex yazdı:
MoziLLa yazdı:
çok yanlış fikir !
Sebep?
İtemleri aynı olanlara aynı puanmı veriliyor ? Ayrıca günlerdir konular açılıyor savaşçı hakkında haksız bir rekabet olur. Klan parası daha mantıklı naylon işi kolay bir iş değil yorucu bir iş herkes sanıyor sanki naylon yapanlar hiç uğraşmıyor. Ayrıca birşey eklemek istiyorum diyelim ilk iki, ikinci olanın item değeri daha düşük ama birinciyi yenerse karışıklık olur senden iyiyim der ancak kp söz konusu olunca böyle bir karışıklık olmaz :) iyi forumlar :)
Naylon işinin ne kadar yorucu olduğunu biliyorum gözlük almak için zamanında ben de yapmıştım :D Peki diyelim ki kp sıralamasında 1. sırada 25 lvl biri var ama listedeki diğer herkes ve listede olmayan daha yüzlerce kişi onu yenebilir.Bu nasıl bir mantıktır?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MoziLLa »

xFirelifex yazdı:
MoziLLa yazdı:
xFirelifex yazdı:
MoziLLa yazdı:
çok yanlış fikir !
Sebep?
Naylon işinin ne kadar yorucu olduğunu biliyorum gözlük almak için zamanında ben de yapmıştım :D Peki diyelim ki kp sıralamasında 1. sırada 25 lvl biri var ama listedeki diğer herkes ve listede olmayan daha yüzlerce kişi onu yenebilir.Bu nasıl bir mantıktır?
Orda dur :D önceki yazıları okusan böyle demezdin benim düşüncem 45 + olması sıralamanın .
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

gozluk piyasası acayip duser :D :D :D
auril & DoubleLift