Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee

Mesaj gönderen xbyreds »

Evet hergün bunun gibi sayısız durumla karşılaşıyorum adam özelime sövüyor oyundan çıkıyor. Şikayet edemiyorum. Buna bi çözüm getirin artık. Evet yöneticiler sesimi duyun ben bu oyuna küfür yemek için girmiyorum adam emde yeniliyor sövüyor çıkıyor bu şahıs ceza almıyacaksa ben daha bu oyuna girmem. Stres atmaya giriyorum stres küpü oluyorum. Bu ne saçma iş. Tekrarlıyorum bakın şu konuyaaa :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee

Mesaj gönderen Erdogan »

Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.

Gerekli incelemelerin ardından gerekli cezai işlemler uygulanabilir.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xbyreds »

Evet erdogan bey işte bu cevabı bekliyordum desteğe başvurdum ve aldığım cevap şudur buyrun kanıt. Kabul etmiyorsunuz.

Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Ekran görüntülerini link olarak değil, destek formunda bulunan dosya ekleme kısmından bizlere ulaştırmalısınız. Yukarıda yazmış olduğum özelliklerdeki ekran görüntülerini doğru şekilde bizlere ulaştırdığınızda şikayetleriniz olumlu sonuçlandırılabilir.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

Erdogan yazdı:Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.

Bilginize.

Çok işe yarıyor :DDDDDDDDDDD
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Erdogan yazdı:Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.

Bilginize.

Oyundan çıkan kişi yasaklamak ,arkadaşlara eklemek veya şikayet etme gibi uygulamarı kişi oyundan çıktıktan sonra yapamama fikri çok saçma yönetimin bu konuda yeni bir düzemleme getirmesiniz bekliyoruz...SESİMİZİ DUYUN ARTIK
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

Bilginize.
;)
Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

biz onun fotosunu cekıp yollayana kadar araya tonla mesaj gırıyo.yok arkadaslara ekle fılan .zor iş
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xbyreds »

Arkadaşlar olay tamamen şu şekilde gerçekleşti.Er meydanınndaydım yenilince bu herif sövüp kaçtı.Oyundan çıkmadı. /kaç yapınca şikayet edilmiyor yasaklıya eklenemiyor ama adam oyunda. Lütfen ilgilenin.
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

xbyreds yazdı:Arkadaşlar olay tamamen şu şekilde gerçekleşti.Er meydanınndaydım yenilince bu herif sövüp kaçtı.Oyundan çıkmadı. /kaç yapınca şikayet edilmiyor yasaklıya eklenemiyor ama adam oyunda. Lütfen ilgilenin.
güzelmiş ben bunu kullanıyım bi :D denıyek :mrgreen: :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön