Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee
Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee
Evet hergün bunun gibi sayısız durumla karşılaşıyorum adam özelime sövüyor oyundan çıkıyor. Şikayet edemiyorum. Buna bi çözüm getirin artık. Evet yöneticiler sesimi duyun ben bu oyuna küfür yemek için girmiyorum adam emde yeniliyor sövüyor çıkıyor bu şahıs ceza almıyacaksa ben daha bu oyuna girmem. Stres atmaya giriyorum stres küpü oluyorum. Bu ne saçma iş. Tekrarlıyorum bakın şu konuyaaa :evil: :evil: :evil:
Re: Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee
Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.
Gerekli incelemelerin ardından gerekli cezai işlemler uygulanabilir.
Bilginize.
Bilginize.
Evet erdogan bey işte bu cevabı bekliyordum desteğe başvurdum ve aldığım cevap şudur buyrun kanıt. Kabul etmiyorsunuz.

Ekran görüntülerini link olarak değil, destek formunda bulunan dosya ekleme kısmından bizlere ulaştırmalısınız. Yukarıda yazmış olduğum özelliklerdeki ekran görüntülerini doğru şekilde bizlere ulaştırdığınızda şikayetleriniz olumlu sonuçlandırılabilir.
Bilginize.
Bilginize.
Erdogan yazdı:Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.
Bilginize.
Çok işe yarıyor
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Erdogan yazdı:Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.
Bilginize.
Oyundan çıkan kişi yasaklamak ,arkadaşlara eklemek veya şikayet etme gibi uygulamarı kişi oyundan çıktıktan sonra yapamama fikri çok saçma yönetimin bu konuda yeni bir düzemleme getirmesiniz bekliyoruz...SESİMİZİ DUYUN ARTIK
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bilginize.

- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
biz onun fotosunu cekıp yollayana kadar araya tonla mesaj gırıyo.yok arkadaslara ekle fılan .zor iş
Arkadaşlar olay tamamen şu şekilde gerçekleşti.Er meydanınndaydım yenilince bu herif sövüp kaçtı.Oyundan çıkmadı. /kaç yapınca şikayet edilmiyor yasaklıya eklenemiyor ama adam oyunda. Lütfen ilgilenin.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
güzelmiş ben bunu kullanıyım bixbyreds yazdı:Arkadaşlar olay tamamen şu şekilde gerçekleşti.Er meydanınndaydım yenilince bu herif sövüp kaçtı.Oyundan çıkmadı. /kaç yapınca şikayet edilmiyor yasaklıya eklenemiyor ama adam oyunda. Lütfen ilgilenin.