BunDan SonRa BenDen KuFuR YoK.!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BiRaRzZz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

BunDan SonRa BenDen KuFuR YoK.!

Mesaj gönderen BiRaRzZz »

aRKaDasLaR Ben siniR HasTası BıRıyım STRes aTmaK için oyNaDıĞım oyuNun KüFüRBazı OLDum SiniRLeRime HaKim oLamayınCa Bazı aRKaDasLaRımın aBıLeRımın KaLBını KıRDım Bu aRKaDas ve aBıLeRIm isTeR LoDos isTeR ARz oLsun FaRK eTmez SonucTa HeRBiRimiz inSanız BuRDa özüR DiLemem GeReKen BasLıca KısıLeRı sıRaLamam GeReKiRSe BasLaRDa LoDosLaRDan (Delixkurtt) ARzLaRDan (SüveyDa) LonCaLaRDan GeneL OLaRaK (ReDs)&(HaneDan) LonCası GeLiyoR GöRünüşe GöRe oyunDaKi HeRKezin Düşmanı oLmusum =) Bu sayDıKLaRımDan RaĞaTSız eTTiĞim HeRKezDen Ve BüTün MeRan OyunCuLaRınDan özüR DiLiyoRum Ne oLuR aFFeDin aBiLeRım & aRKaDasLaRım isTeyeReK KöTü söz DemeDim Hiç BiRinize HasTaLıĞım Beni zoRLuyoR enGeL OLamıyoRum PsKoLoJiK TeDaVi aLıyoRum Ne oLuR AFFeDin..

OyunDa yapıLan HaKsızLıKLaR HeRKezin SiniRLeRini BozuyoRDuR FaKaT emın OLun BenımKı KaDaR siNiRLeRiniz BozuLamaz..=))
Bu Konuyu acmamıN NeDeni Beni KöTü BiLmemeniz Ve sizLeRDen Geçmişe DaiR ÖzüR DiLemem içinDi.

LüTFen Beni anLayın.<<<
Resim
_____________________________________________________________________________________________________
{ LoDos DeRKi: ''BiR Gün BiR ARZ GeLeCeK ve Sonumuzu GeTiReceK..!''}
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: BunDan SonRa BenDen KuFuR YoK.!

Mesaj gönderen Perfectmagician »

BiRaRzZz yazdı:aRKaDasLaR Ben siniR HasTası BıRıyım STRes aTmaK için oyNaDıĞım oyuNun KüFüRBazı OLDum SiniRLeRime HaKim oLamayınCa Bazı aRKaDasLaRımın aBıLeRımın KaLBını KıRDım Bu aRKaDas ve aBıLeRIm isTeR LoDos isTeR ARz oLsun FaRK eTmez SonucTa HeRBiRimiz inSanız BuRDa özüR DiLemem GeReKen BasLıca KısıLeRı sıRaLamam GeReKiRSe BasLaRDa LoDosLaRDan (Delixkurtt) ARzLaRDan (SüveyDa) LonCaLaRDan GeneL OLaRaK (ReDs)&(HaneDan) LonCası GeLiyoR GöRünüşe GöRe oyunDaKi HeRKezin Düşmanı oLmusum =) Bu sayDıKLaRımDan RaĞaTSız eTTiĞim HeRKezDen Ve BüTün MeRan OyunCuLaRınDan özüR DiLiyoRum Ne oLuR aFFeDin aBiLeRım & aRKaDasLaRım isTeyeReK KöTü söz DemeDim Hiç BiRinize HasTaLıĞım Beni zoRLuyoR enGeL OLamıyoRum PsKoLoJiK TeDaVi aLıyoRum Ne oLuR AFFeDin..

OyunDa yapıLan HaKsızLıKLaR HeRKezin SiniRLeRini BozuyoRDuR FaKaT emın OLun BenımKı KaDaR siNiRLeRiniz BozuLamaz..=))
Bu Konuyu acmamıN NeDeni Beni KöTü BiLmemeniz Ve sizLeRDen Geçmişe DaiR ÖzüR DiLemem içinDi.

LüTFen Beni anLayın.<<<
iyi güzel küfür etmicem dionda sinir hastasıymışın çok zor bu iş bence edersin xD
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

ARzLaRDan (SüveyDa) : Asla kimsenin düşmanı değilim. Ben birini düşman bellemem , ancak o beni düşman beller.

İkincisi oyunda küfürü hak eden o kadar kişi varki sinirlenince bana pm at isim veririm içini ona dökersin kimse seni yadırgamaz aksine özeline ağzın dert görmesin die özel mesaj alırsın :)
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Snde ne zmn kfr oldu ki ayrıca adını ilk defa duyuorum=)
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zeydan »

Vandervaart yazdı:Snde ne zmn kfr oldu ki ayrıca adını ilk defa duyuorum=)
NAPSIN SENİN GİBİ ESKİ TORPAK DEKİL :D VANDERVAART :D NE SAĞLAM SAVAŞÇIN VARDI BE :lol:
ResimResimResimResim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

zeydan yazdı:
NAPSIN SENİN GİBİ ESKİ TORPAK DEKİL :D VANDERVAART :D NE SAĞLAM SAVAŞÇIN VARDI BE :lol:

Dimi ama şmdi İKV nin en sağlam forum hesabı var oda ii =)
Kullanıcı avatarı
Ottomanxempires
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ottomanxempires »

Vandervaart yazdı:
zeydan yazdı:

Dimi ama şmdi İKV nin en sağlam forum hesabı var oda ii =)
Vander Kaç Lonca oldu listende ? :D
Resim
NefesAlıyorsakUmutVardır
Resim
Savaşmadan Pes Etme !
Resim
Efsaneler..... Kanla Yazılır....

“Genel Sohbet” sayfasına dön