OyunDa yapıLan HaKsızLıKLaR HeRKezin SiniRLeRini BozuyoRDuR FaKaT emın OLun BenımKı KaDaR siNiRLeRiniz BozuLamaz..
Bu Konuyu acmamıN NeDeni Beni KöTü BiLmemeniz Ve sizLeRDen Geçmişe DaiR ÖzüR DiLemem içinDi.
LüTFen Beni anLayın.<<<

iyi güzel küfür etmicem dionda sinir hastasıymışın çok zor bu iş bence edersin xDBiRaRzZz yazdı:aRKaDasLaR Ben siniR HasTası BıRıyım STRes aTmaK için oyNaDıĞım oyuNun KüFüRBazı OLDum SiniRLeRime HaKim oLamayınCa Bazı aRKaDasLaRımın aBıLeRımın KaLBını KıRDım Bu aRKaDas ve aBıLeRIm isTeR LoDos isTeR ARz oLsun FaRK eTmez SonucTa HeRBiRimiz inSanız BuRDa özüR DiLemem GeReKen BasLıca KısıLeRı sıRaLamam GeReKiRSe BasLaRDa LoDosLaRDan (Delixkurtt) ARzLaRDan (SüveyDa) LonCaLaRDan GeneL OLaRaK (ReDs)&(HaneDan) LonCası GeLiyoR GöRünüşe GöRe oyunDaKi HeRKezin Düşmanı oLmusumBu sayDıKLaRımDan RaĞaTSız eTTiĞim HeRKezDen Ve BüTün MeRan OyunCuLaRınDan özüR DiLiyoRum Ne oLuR aFFeDin aBiLeRım & aRKaDasLaRım isTeyeReK KöTü söz DemeDim Hiç BiRinize HasTaLıĞım Beni zoRLuyoR enGeL OLamıyoRum PsKoLoJiK TeDaVi aLıyoRum Ne oLuR AFFeDin..
OyunDa yapıLan HaKsızLıKLaR HeRKezin SiniRLeRini BozuyoRDuR FaKaT emın OLun BenımKı KaDaR siNiRLeRiniz BozuLamaz..)
Bu Konuyu acmamıN NeDeni Beni KöTü BiLmemeniz Ve sizLeRDen Geçmişe DaiR ÖzüR DiLemem içinDi.
LüTFen Beni anLayın.<<<

NAPSIN SENİN GİBİ ESKİ TORPAK DEKİLVandervaart yazdı:Snde ne zmn kfr oldu ki ayrıca adını ilk defa duyuorum=)

zeydan yazdı:NAPSIN SENİN GİBİ ESKİ TORPAK DEKİLVandervaart yazdı:Snde ne zmn kfr oldu ki ayrıca adını ilk defa duyuorum=)VANDERVAART
NE SAĞLAM SAVAŞÇIN VARDI BE :lol:

Vander Kaç Lonca oldu listende ?Vandervaart yazdı:zeydan yazdı:NAPSIN SENİN GİBİ ESKİ TORPAK DEKİLVandervaart yazdı:Snde ne zmn kfr oldu ki ayrıca adını ilk defa duyuorum=)VANDERVAART
NE SAĞLAM SAVAŞÇIN VARDI BE :lol:
Dimi ama şmdi İKV nin en sağlam forum hesabı var oda ii