Nihahahaha :evil: Peri gidiyor, Gulyabani giremiyorRzakeskinn yazdı:RdmxTv
Daha önce sözünü ettiğimiz meteorda ki karışıklığın sonuçlarının insanlar arasına sıçramasından korkuluyordu ve sonunda oldu ama faklı bir boyut kazandı diyebiliriz. Başlarda geçekten düşman olan iki klan mensubunun savaşları büyük bir aşkın yeniden alevlenmesi ile tekrar başladı. Buradan bu savaşa bir dur diyor ve asıl habere geçiyoruzzzz......
Ailemizin bir menzubu olan ördek lakaplı roadrunner kendinden geçtiKırmızıya olan aşkından dolayı ortalığı kırmızıya bulayan ördekimizin şu anda ne yaptığı bilinmemekte diğer bir yandan onu kendilerine bir aile olarak benimseyen patikli ailesinin fertlerinin bu kayıptan dolayı bunalımda olduğu biliniyor
. geçenlerde sevdiğine laf atan ördeklerin kümesini bastığını buradan ögreniyoruz ki buda bizim pislük enklin in işini iyi yapmadığı anlamına geliyor
Ama bir gerçek var bir taraf ortalığı kırmızıya buladı. lonca fertleri tarafından büyük cesaret örneği olarak algılanan bu davranışın sonunu Henüz bilemiyoruz kümesi bastı ama sonra ne oldu su anda araştırılıyor:P Sonuçta iki ihtimal var ya Ördek yahnisi yada tavuk şiş
)) Aslında Yani bir karakter ile hız ve cesareti birleştirirsek ne olur diye düşününce aklıma bu karakter gelmiyor değil hani
RdmxWakkrunner? ??
Birde Buradan periye üyük bir hevesle sesleniyorum. Biryere gitme bu Ruhhh la tek basıma baş edemem bak gulyabani de büyüdü iyice silicez ruhu![]()
Hen artık ortalığı biraz karıştırmanın zamanı geldi
Ama ona bakıyorum hala gülüyor ruhhlar alemine yaptıgım son baslında ruhu gören pc korkup donmuştu. kesemedim ondan yoksa ohoooo![]()
Bu arada Bu konulara kaynak olusturan kırmızının halinden memnun olduğunu anlıyoruz birde orada burs gibi birşey geçti bak ben muhabir olarak payımı iserim ona göre![]()
Onla bilgisayar alırım :=)))
![]()
Son olarak tüm aile ferlerimi büyük bir saygıyla selamlıyor ve gelemediğimden dolayı Üzüntülerimi sunuyorum Zaten özleyen yoktur![]()
Kendinize iyi bakın hemi ben arada yazarım saçma haberler bunlar pek orjinal değil daha saçmalarını bulana kadar idare edin bunlar olay endeksli
Nihahaha :lol:
Rızaaaaaaaaaaa özledik seniiiiiiiiii
Perimmmmmmmmmmmm senideeeeeeeeeeeeeeeeeeee çokkkkkk