!! RDMX LONCA SAYFASI !!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ruhh
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!

Mesaj gönderen ruhh »

Rzakeskinn yazdı:RdmxTv

Daha önce sözünü ettiğimiz meteorda ki karışıklığın sonuçlarının insanlar arasına sıçramasından korkuluyordu ve sonunda oldu ama faklı bir boyut kazandı diyebiliriz. Başlarda geçekten düşman olan iki klan mensubunun savaşları büyük bir aşkın yeniden alevlenmesi ile tekrar başladı. Buradan bu savaşa bir dur diyor ve asıl habere geçiyoruzzzz......

Ailemizin bir menzubu olan ördek lakaplı roadrunner kendinden geçti :) Kırmızıya olan aşkından dolayı ortalığı kırmızıya bulayan ördekimizin şu anda ne yaptığı bilinmemekte diğer bir yandan onu kendilerine bir aile olarak benimseyen patikli ailesinin fertlerinin bu kayıptan dolayı bunalımda olduğu biliniyor :P . geçenlerde sevdiğine laf atan ördeklerin kümesini bastığını buradan ögreniyoruz ki buda bizim pislük enklin in işini iyi yapmadığı anlamına geliyor :) Ama bir gerçek var bir taraf ortalığı kırmızıya buladı. lonca fertleri tarafından büyük cesaret örneği olarak algılanan bu davranışın sonunu Henüz bilemiyoruz kümesi bastı ama sonra ne oldu su anda araştırılıyor:P Sonuçta iki ihtimal var ya Ördek yahnisi yada tavuk şiş :))) Aslında Yani bir karakter ile hız ve cesareti birleştirirsek ne olur diye düşününce aklıma bu karakter gelmiyor değil hani
RdmxWakkrunner :P? ?? :)
Birde Buradan periye üyük bir hevesle sesleniyorum. Biryere gitme bu Ruhhh la tek basıma baş edemem bak gulyabani de büyüdü iyice silicez ruhu :P :) Hen artık ortalığı biraz karıştırmanın zamanı geldi :)
Ama ona bakıyorum hala gülüyor ruhhlar alemine yaptıgım son baslında ruhu gören pc korkup donmuştu. kesemedim ondan yoksa ohoooo :P
Bu arada Bu konulara kaynak olusturan kırmızının halinden memnun olduğunu anlıyoruz birde orada burs gibi birşey geçti bak ben muhabir olarak payımı iserim ona göre :P :) Onla bilgisayar alırım :=))) :P
Son olarak tüm aile ferlerimi büyük bir saygıyla selamlıyor ve gelemediğimden dolayı Üzüntülerimi sunuyorum Zaten özleyen yoktur :P :) Kendinize iyi bakın hemi ben arada yazarım saçma haberler bunlar pek orjinal değil daha saçmalarını bulana kadar idare edin bunlar olay endeksli :P
Nihahahaha :evil: Peri gidiyor, Gulyabani giremiyor
Nihahaha :lol:
Rızaaaaaaaaaaa özledik seniiiiiiiiii :D
Perimmmmmmmmmmmm senideeeeeeeeeeeeeeeeeeee çokkkkkk :)
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
Kullanıcı avatarı
ruhh
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ruhh »

Bu ne yaf 20 taneden fazla ifadeyi kabul etmiyormuş hep silmek zorunda kaldım :D :lol:
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
Kullanıcı avatarı
patikliperi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen patikliperi »

Gulyabaniiiiii uğraşma ruhumlaa :P :P
Bende özledim ruhummmmmmmmmmm:))gece geliorum ama kimse olmuyo :lol: :lol:
Rızayla uğraşıcaz daha çok gelirim :lol:
ραтιкℓιρєяι

|l|lllll|lll||ll||lll
Kullanıcı avatarı
rdmxenkin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen rdmxenkin »

Bende bi car aççam Rdmxzombi ölüler diyarı gibi oldu lonca :D Rdmxhortlak ta olabilir :P
***EnKiN***Rdmxenkin***Rdmxenkinx***Rdmxfenerium***
Kullanıcı avatarı
Rzakeskinn
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Rzakeskinn »

Abowww artik medya mensubu olarak isyan bayragini cekiyorum/ Rdmxtv olarak verecegimiz haber oldukca kisa olup az ve oz bilgi iceriyor/ Karakter sinirlamasi gelmesi sebebi ile kanali kapatmak zorunda kaldik/ Artik ruha sanal baski uygulayamayacagim :( :(
En son Rzakeskinn tarafından 22 Eyl 2010 10:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Kullanıcı avatarı
Rzakeskinn
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Rzakeskinn »

rdmxenkin yazdı:Bende bi car aççam Rdmxzombi ölüler diyarı gibi oldu lonca :D Rdmxhortlak ta olabilir :P

Ac ac :lol: Zaten peri ile ruhh ittifak oldu muttefike ehtiyacum var :P isimlere baksana iyilik kokuyor ama biz gaddar biz acimasiz oluruz :P :lol: :lol:
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Kullanıcı avatarı
Oziii
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Oziii »

Rdmxhortlak Yazmana Gerek Yok Engin Zaten Çar Tiplerin Zombi , Hortlak Gibi :)
Rızaa Haberlerin Pek Sürükleyici :D Reytingleri Kaptın İyisin Yine :)
Periiiiiiiiiler Size Gelincede Gelin Artık Oyuna ;) Nokta
Türkiye'nin İlk ÜCRETSİZ OYUNU'ymuş..!
İyİ FoRuMLaR...
Xxsavaşcıxxx -- OtHeRsxOzaNş -- OtHeRsxOzaNs -- OtHeRsxOzaN
Kullanıcı avatarı
xxkirmizixx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxkirmizixx »

Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında "şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi?" demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa başına çağırmışlar. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve: - "Buyrun beyler, yiyiniz." demişler. Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, öteki araya girmiş: - "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor!"
:D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kıRmızı...
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Delilerden biri kesin engindir ama hangisi olduğunu siz bulun :D :D
RoTTdeRbLitZ