Lengendxşifacı.../ Kerim ' den Veda

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Re: Lengendxşifacı.../ Kerim ' den Veda

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Teşekkürler arkadaşlar Bu yorumlardan sonra Dostumu,düşmanımı da görmüş oldum.
Hırsızın kim oLduğunu bulmam lazım,bana çok büyük kazık attılar...

Bu kazığı atan kişiyi bulmadan rahat edemicem...Bana bunu yapanın ergeç bulacağım
Yüzüme nasıl bakacak veya bakacaklar o zaman.Bunu bana yapan veya yapanlar çok yakınımdan, kardeşim ve ailemden bir fert gibi gördügüm kişilerden birileri çıkarsa o zaman yapacaklarım belli.Umarım Çıkmazlar Bu İşin Peşindeyim...
Kullanıcı avatarı
eyupxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eyupxxx »

Legendxdalgac yazdı:Teşekkürler arkadaşlar Bu yorumlardan sonra Dostumu,düşmanımı da görmüş oldum.
Hırsızın kim oLduğunu bulmam lazım,bana çok büyük kazık attılar...

Bu kazığı atan kişiyi bulmadan rahat edemicem...Bana bunu yapanın ergeç bulacağım
Yüzüme nasıl bakacak veya bakacaklar o zaman.Bunu bana yapan veya yapanlar çok yakınımdan, kardeşim ve ailemden bir fert gibi gördügüm kişilerden birileri çıkarsa o zaman yapacaklarım belli.Umarım Çıkmazlar Bu İşin Peşindeyim...

Aga buyuk gecmıs olsun...Bunu sana yaptıranlara Allah Karsılıksız bırakmaz..
Warlığımın Değerini Kıymettini Bilmeyenlere Yokluğumun Kapak Olsun
Titxayışığı-Titxmetehan-Titxyakışıklı
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Geçmiş oLsun keRim üzüldüm ama iyi veya kötü herşeyde bir hayır vardır.. :)
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen sehabe09 »

Geçmiş olsun.Bence oyunu bırakma.Şimdiye kadar nasıl yaptıysan o kadar şeyi hayla yapabilirsin.Tekrar Aramıza dönmen dilegiyle...
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bbknow »

Ben Sana ne dedim ? O Kadar havaLanma aLınır Havan Dedim Dimi ? Neyse qeçmiş oLsun yinede .
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
Alperistan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Alperistan »

Su oyunda ilk tanismamizi hatirladim kerim meranda büyücümü kasarmsin dediin ilk gün aklima geldi...hani sonra samimiyetimiz artinca itemlerime özendigin günler aklima hani ben sana ""sanada yapariz sabret"" derdim sende cok sabirsizdin be:D:D ws lerde ""bi gün seni yenecegim abi"" dedigin günler geldi aklima...

Yaptin kerim hepsinin en iyisini yaptin bir kurus haram katmadan kasana yarim milyar nakit para yaptin..
Itemlerin en kralini aldin ürettin...sifani olsun savasscini olsun sunucunun en iyilerinden yaptin...

Ve bunlari yaparken kendini bi an bile bozmadin ilk beni kassana abi dedigin gün yani itemin paranin olmadigi zamanlarda tutumun neyse en zengin oldugun zamanda ayniydin bize karsi ; su sunucuda belkide bircok kisinin hayalini kurdugu yerlere geldin yaninda arkanda seni seven bircok sagideyer abin kardesin oldu ve herzamanda olacakda...

uzun lafin kisasi giden para olsun item olsun yine kasariz:D oyunu birakma kararina gelincede hakkinda en hayirlisi neyse o olsun kardeslerin krali...okulunla ilgilen biraz ...arada gel hal hatir sormayi unutma:D:D
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Alperistan yazdı:Su oyunda ilk tanismamizi hatirladim kerim meranda büyücümü kasarmsin dediin ilk gün aklima geldi...hani sonra samimiyetimiz artinca itemlerime özendigin günler aklima hani ben sana ""sanada yapariz sabret"" derdim sende cok sabirsizdin be:D:D ws lerde ""bi gün seni yenecegim abi"" dedigin günler geldi aklima...

Yaptin kerim hepsinin en iyisini yaptin bir kurus haram katmadan kasana yarim milyar nakit para yaptin..
Itemlerin en kralini aldin ürettin...sifani olsun savasscini olsun sunucunun en iyilerinden yaptin...

Ve bunlari yaparken kendini bi an bile bozmadin ilk beni kassana abi dedigin gün yani itemin paranin olmadigi zamanlarda tutumun neyse en zengin oldugun zamanda ayniydin bize karsi ; su sunucuda belkide bircok kisinin hayalini kurdugu yerlere geldin yaninda arkanda seni seven bircok sagideyer abin kardesin oldu ve herzamanda olacakda...

uzun lafin kisasi giden para olsun item olsun yine kasariz:D oyunu birakma kararina gelincede hakkinda en hayirlisi neyse o olsun kardeslerin krali...okulunla ilgilen biraz ...arada gel hal hatir sormayi unutma:D:D
Abilerin en kralı 1 kere daha okursam yazını sanırm aglıcam :cry: ne günlerde ne emeklerdi.Sizleri sizinle yaptıgım herşeyi ve bana bulundugunuz nice tavsiyeleri unutmak bir yana aklımın bir köşesine bile atmam.sizler çok özel insanlarsınız o gün kasarken nerden çıktın karşıma bilmem ama oyun hayatımı degiştirdiğine eminim...3 sene gibi uzun bir sürede ne hata yapsamde ne sabırsızlıklar, telaşlar yaptıysam bi kötü laf demediniz ...Gelelim oyunu bırakma meselesine elbette okul var ama giriş çıkış saatlerim belli günlük sizlere slm atmaya gelmeye calıscam. ki: hatıralarımızda anılarımızda taze kalsın.
Para İtem konusuna gelince bu güne kadar nasıl yaptıysam bundan sonrada yaparım yanımda sizler olduktan, bana destek olduktansonra.Bakınca çogu kişiler gel item para sorun etme diyorlar ordanda destek gelcek düzleriz belimizi inadına bizi yıkmaya calışanlara karşı...
Er yada geç eninde sonunda charımı soyan kişiyi de bulcam ve bulana kadarda bu oyunu bırakmıcam...Her zaman Burda Sizin yanınızda Kardeşiniz Olarak yerimi alcam :).
Abilerin En Kralına Saygılarımla...

İyi Kötü Yorumlarını, Desteklerini Esirgemiyen Arkadaşlarımada Teşşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

AnLamıyorum. Konu başLığı weda iLe başLıyor sonucu gene adamLar 3 gün üstünden geçmeden oyuna dönüyor anLamış değiLm :D Hadi çarLar çaLındı diye konu açarsın okuruzda kaLkıp bırakıyorum deyip 3 gün sonra devam kararı aLmak bu forumda sık yaşanmaya başLadı. Örneğin uLubay da aynı şeyi yaptı. Artık bu weda boyutLarının RekLam işine döndüğünün kanısındaym..

İyi ForumLar...
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Alakası yok ucube.siz tek tabanca takılan insanlar sadece zevk için oyundasınız biz öyle degiliz burda bir ailemiz var reelden farkı olmıyan anlamassın sen gerçi hoş kime laf anlatıyorum.
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Ucube yazdı:AnLamıyorum. Konu başLığı weda iLe başLıyor sonucu gene adamLar 3 gün üstünden geçmeden oyuna dönüyor anLamış değiLm :D Hadi çarLar çaLındı diye konu açarsın okuruzda kaLkıp bırakıyorum deyip 3 gün sonra devam kararı aLmak bu forumda sık yaşanmaya başLadı. Örneğin uLubay da aynı şeyi yaptı. Artık bu weda boyutLarının RekLam işine döndüğünün kanısındaym..

İyi ForumLar...

:D tam kamilsn qq ben bırakıyordm evet arkadaşalrım beni oyuna döndürdü bırakma dediler onalr için bırakmadım seni veda edince herkez arkandan küfür edick ya anlamazs :D ......... Geçmiş Olsn Kerim...
ResimByULuBay

“Genel Sohbet” sayfasına dön