Teşekkürler arkadaşlar Bu yorumlardan sonra Dostumu,düşmanımı da görmüş oldum.
Hırsızın kim oLduğunu bulmam lazım,bana çok büyük kazık attılar...
Bu kazığı atan kişiyi bulmadan rahat edemicem...Bana bunu yapanın ergeç bulacağım
Yüzüme nasıl bakacak veya bakacaklar o zaman.Bunu bana yapan veya yapanlar çok yakınımdan, kardeşim ve ailemden bir fert gibi gördügüm kişilerden birileri çıkarsa o zaman yapacaklarım belli.Umarım Çıkmazlar Bu İşin Peşindeyim...
Lengendxşifacı.../ Kerim ' den Veda
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Re: Lengendxşifacı.../ Kerim ' den Veda
Legendxdalgac yazdı:Teşekkürler arkadaşlar Bu yorumlardan sonra Dostumu,düşmanımı da görmüş oldum.
Hırsızın kim oLduğunu bulmam lazım,bana çok büyük kazık attılar...
Bu kazığı atan kişiyi bulmadan rahat edemicem...Bana bunu yapanın ergeç bulacağım
Yüzüme nasıl bakacak veya bakacaklar o zaman.Bunu bana yapan veya yapanlar çok yakınımdan, kardeşim ve ailemden bir fert gibi gördügüm kişilerden birileri çıkarsa o zaman yapacaklarım belli.Umarım Çıkmazlar Bu İşin Peşindeyim...
Aga buyuk gecmıs olsun...Bunu sana yaptıranlara Allah Karsılıksız bırakmaz..
Warlığımın Değerini Kıymettini Bilmeyenlere Yokluğumun Kapak Olsun
Titxayışığı-Titxmetehan-Titxyakışıklı
Titxayışığı-Titxmetehan-Titxyakışıklı
Geçmiş oLsun keRim üzüldüm ama iyi veya kötü herşeyde bir hayır vardır..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Geçmiş olsun.Bence oyunu bırakma.Şimdiye kadar nasıl yaptıysan o kadar şeyi hayla yapabilirsin.Tekrar Aramıza dönmen dilegiyle...
Ben Sana ne dedim ? O Kadar havaLanma aLınır Havan Dedim Dimi ? Neyse qeçmiş oLsun yinede .
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- Alperistan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Su oyunda ilk tanismamizi hatirladim kerim meranda büyücümü kasarmsin dediin ilk gün aklima geldi...hani sonra samimiyetimiz artinca itemlerime özendigin günler aklima hani ben sana ""sanada yapariz sabret"" derdim sende cok sabirsizdin be:D:D ws lerde ""bi gün seni yenecegim abi"" dedigin günler geldi aklima...
Yaptin kerim hepsinin en iyisini yaptin bir kurus haram katmadan kasana yarim milyar nakit para yaptin..
Itemlerin en kralini aldin ürettin...sifani olsun savasscini olsun sunucunun en iyilerinden yaptin...
Ve bunlari yaparken kendini bi an bile bozmadin ilk beni kassana abi dedigin gün yani itemin paranin olmadigi zamanlarda tutumun neyse en zengin oldugun zamanda ayniydin bize karsi ; su sunucuda belkide bircok kisinin hayalini kurdugu yerlere geldin yaninda arkanda seni seven bircok sagideyer abin kardesin oldu ve herzamanda olacakda...
uzun lafin kisasi giden para olsun item olsun yine kasariz:D oyunu birakma kararina gelincede hakkinda en hayirlisi neyse o olsun kardeslerin krali...okulunla ilgilen biraz ...arada gel hal hatir sormayi unutma:D:D
Yaptin kerim hepsinin en iyisini yaptin bir kurus haram katmadan kasana yarim milyar nakit para yaptin..
Itemlerin en kralini aldin ürettin...sifani olsun savasscini olsun sunucunun en iyilerinden yaptin...
Ve bunlari yaparken kendini bi an bile bozmadin ilk beni kassana abi dedigin gün yani itemin paranin olmadigi zamanlarda tutumun neyse en zengin oldugun zamanda ayniydin bize karsi ; su sunucuda belkide bircok kisinin hayalini kurdugu yerlere geldin yaninda arkanda seni seven bircok sagideyer abin kardesin oldu ve herzamanda olacakda...
uzun lafin kisasi giden para olsun item olsun yine kasariz:D oyunu birakma kararina gelincede hakkinda en hayirlisi neyse o olsun kardeslerin krali...okulunla ilgilen biraz ...arada gel hal hatir sormayi unutma:D:D
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
Abilerin en kralı 1 kere daha okursam yazını sanırm aglıcamAlperistan yazdı:Su oyunda ilk tanismamizi hatirladim kerim meranda büyücümü kasarmsin dediin ilk gün aklima geldi...hani sonra samimiyetimiz artinca itemlerime özendigin günler aklima hani ben sana ""sanada yapariz sabret"" derdim sende cok sabirsizdin be:D:D ws lerde ""bi gün seni yenecegim abi"" dedigin günler geldi aklima...
Para İtem konusuna gelince bu güne kadar nasıl yaptıysam bundan sonrada yaparım yanımda sizler olduktan, bana destek olduktansonra.Bakınca çogu kişiler gel item para sorun etme diyorlar ordanda destek gelcek düzleriz belimizi inadına bizi yıkmaya calışanlara karşı...
Er yada geç eninde sonunda charımı soyan kişiyi de bulcam ve bulana kadarda bu oyunu bırakmıcam...Her zaman Burda Sizin yanınızda Kardeşiniz Olarak yerimi alcam
İyi Kötü Yorumlarını, Desteklerini Esirgemiyen Arkadaşlarımada Teşşekkürler.
AnLamıyorum. Konu başLığı weda iLe başLıyor sonucu gene adamLar 3 gün üstünden geçmeden oyuna dönüyor anLamış değiLm
Hadi çarLar çaLındı diye konu açarsın okuruzda kaLkıp bırakıyorum deyip 3 gün sonra devam kararı aLmak bu forumda sık yaşanmaya başLadı. Örneğin uLubay da aynı şeyi yaptı. Artık bu weda boyutLarının RekLam işine döndüğünün kanısındaym..
İyi ForumLar...
İyi ForumLar...
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
Alakası yok ucube.siz tek tabanca takılan insanlar sadece zevk için oyundasınız biz öyle degiliz burda bir ailemiz var reelden farkı olmıyan anlamassın sen gerçi hoş kime laf anlatıyorum.
Ucube yazdı:AnLamıyorum. Konu başLığı weda iLe başLıyor sonucu gene adamLar 3 gün üstünden geçmeden oyuna dönüyor anLamış değiLmHadi çarLar çaLındı diye konu açarsın okuruzda kaLkıp bırakıyorum deyip 3 gün sonra devam kararı aLmak bu forumda sık yaşanmaya başLadı. Örneğin uLubay da aynı şeyi yaptı. Artık bu weda boyutLarının RekLam işine döndüğünün kanısındaym..
İyi ForumLar...