Lonca Lideri olarak SwaT ( SABRİ ) Yakamozxinziva ( nur ) hepsine sor oyunda o eceli kim basmış sadece kadimi ekselim akdim pençeLer eksik diye foruma yazdım okan oyunu braıktıgında gel benLe vs at o cahrı istiyorum yazan kimdi.. Oyunda orta okul çocugu diyorsun bana ama abiLerinLe yaşıt sayıLırım ben bölgede mogol da bana laf attı hemen mogoldan destek oalrak bölgeye tartışmayı tekrar taşıyan sen degilmiydin... Ben atabey e güvenerek senin iyi biri oldugunu düşünmeye başlamıştım acaba ben mi hata yaptım diye çok yazık sadece yakınındaki abiLerine degil bütün abiLerine saygı göster ..
Emin ol o ecelide ben bastım bunuda Yakamoz loncaforum sayfamıza sorabiLirsin...
Dismotixfireman'dan Kısa Bir Veda...
Re: Dismotixfireman'dan Kısa Bir Veda...
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Dismotixfireman'dan Kısa Bir Veda...
ben geldıgımde coktan gıtmıs olursun umarımDismotixfireman yazdı:Arkadaşlar başlıkta belirttiğim qibi oyuna kısa bir süre ara veriyorum.Son bir kaç gün daha oyundayım.Hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin benim sizin üzerinizde bir hakkım varsa helal olsun.Aralarda oyuna giricem.Allaha emanet olun kendinize iyi bakın.![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar beni seven sevmiyen 2 3 cümle ile duygularını belitrebilirmi...
Elveda...
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
kişisel tartısmaya cevırme nıyetım yok konuyu