Arkadaşlar başlıkta belirttiğim qibi oyuna kısa bir süre ara veriyorum.Son bir kaç gün daha oyundayım.Hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin benim sizin üzerinizde bir hakkım varsa helal olsun.Aralarda oyuna giricem.Allaha emanet olun kendinize iyi bakın.
Arkadaşlar beni seven sevmiyen 2 3 cümle ile duygularını belitrebilirmi...
Yağız seni öldürürüm çocuk :S :evil: oyuna gir konusalım oyuna qir dön valla lan #@!? oyunda adam kalmadı batuhan adam akıllı konus kelleni alırım senin sen kaybol sıpa git sütünü iç sen olum yağız oyunda görecem senı cuma gunu yoksa
Phislikxcerrah yazdı:Yağız seni öldürürüm çocuk :S :evil: oyuna gir konusalım oyuna qir dön valla lan #@!? oyunda adam kalmadı batuhan adam akıllı konus kelleni alırım senin sen kaybol sıpa git sütünü iç sen olum yağız oyunda görecem senı cuma gunu yoksa
Dostum tamam görüşelimde kararım kesin bir süre ara vermek zorundayım. Konuşalım bir ara vedalaşalım oyunu bırakmak zor cumaya kadar bırakıcam.Herkez allaha emanet olsun.Hepinizi seviyorum.
Bumu büyükLerine saygıLı Lan bide artisLik yapıyodun orta okul çocugu diye git derLerine çalış veLet 2-3 kişiye yalaKaLık yapıp gözne girmiş böLGeden tanıdıkLarıyLa beni ezicegine sanıyor ..Birazcık adam oLmayı dene tek diyecegim bu yinede yoLun açık oLsun küçük kavgadaşım..
CARIZMA yazdı:Bumu büyükLerine saygıLı Lan bide artisLik yapıyodun orta okul çocugu diye git derLerine çalış veLet 2-3 kişiye yalaKaLık yapıp gözne girmiş böLGeden tanıdıkLarıyLa beni ezicegine sanıyor ..Birazcık adam oLmayı dene tek diyecegim bu yinede yoLun açık oLsun küçük kavgadaşım..
Artis diyene bak kendine bak konuş.Yalaka falan diyorsunda hepsi tanıdıgım ve çok sevdiqim kişiler eminimki onlarda beni seviyordur.Ben senin gibi 2 3 arkadaş bulup bana ecel basalım demiyorum kim bilir o eceli kimler bastı sana.Neyse bu olayı burda bitirelim.