Senin bu konuna yorum etmicektim zaten ne bk yersen ye banane. !
ama ben iftira atmam felan filan dediğin için yorum ettim...Bana iftira attığını sende biliyorsun.Alt tarafı vs de yeniLdin iftira atmana gerek yktu orda ! . . .
Cleasines yazdı:sanalkorkun sna artık edecek küfür bulamıyom sen ne #@!? ne salak ve aptal insansın lan mal her insana çatıon.bir insanın kibar olamsı yağcı lması anlamına gelmez eğer kibarlar yağcıysa sen kibar olmadığın göre dağ ayısı olduğuna göre sen yağcı falan deilsin.
Sanalkorkun yazdı:Senin gibi millete yağ çekip yakınlaşmam ben millete sor bakalım oyun oynadıgım sırada kaç kişiyle yakınlık kurdum bana yaklaşan dostum olur yaklaşıpda arkamdan vuran zaten çarları silinmiş bir vaziyette pişman oLur![]()
Senin bu konuna yorum etmicektim zaten ne bk yersen ye banane. !
ama ben iftira atmam felan filan dediğin için yorum ettim...Bana iftira attığını sende biliyorsun.Alt tarafı vs de yeniLdin iftira atmana gerek yktu orda ! . . .
Sanalkorkun yazdı:Hangi 3-0 dan bahsediyon sen ohoo kafan Uçmuş heralde ne içirdiler sana küçük yaşTa...
İlla aynı şeyleri tekrarlamama gerek yk .! 1-0 yeniyordun sonra kaba modundayken düştüm oyundan girdim sancakda doğdum tabii geldim sonra Vs e devam dedim , tamam dedin bana attık 3-1 bitti vs sen bölgeye 3-0 yendim yazDın...!
Nese geçmiş konuları açıp senin embesilliğini konuşmiCam daha...Gidiyorsan Sie gO gitmiyoRsan bak daLqana . !![]()