ulubay'dan veda
ulubay'dan veda
Bu qün çhara qirdiğimde çharların boşaltıldıqını qördm artık oyunu bırakıyorum bir çok dostlarım oldu unutumayacaqım hepsi hakkını helal etsn çharı soyan qişi hepsi emeğimdi aldıqın itemlerin paraların hiç üzülmüyrm allah verir belanı sağlıcakla kalın...

Re: ulubay'dan veda
Byefsane yazdı:Bu qün çhara qirdiğimde çharların boşaltıldıqını qördm artık oyunu bırakıyorum bir çok dostlarım oldu unutumayacaqım hepsi hakkını helal etsn çharı soyan qişi hepsi emeğimdi aldıqın itemlerin paraların hiç üzülmüyrm allah verir belanı sağlıcakla kalın...
Üzücü bir veda daha aramızda olan en deqerli insanlardan birini daha kaybediyoruz oyun hep hırsızlara kalıyor insanı üzende bu oluyor geçmiş olsun selom en kısa zamanda aramıza tekrar dönersin inş
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
Byefsane yazdı:Bu qün çhara qirdiğimde çharların boşaltıldıqını qördm artık oyunu bırakıyorum bir çok dostlarım oldu unutumayacaqım hepsi hakkını helal etsn çharı soyan qişi hepsi emeğimdi aldıqın itemlerin paraların hiç üzülmüyrm allah verir belanı sağlıcakla kalın...
çok kötü olmuş yha geçmişolsun walla aga İtemlere filanda hakkaten üzülme oyun bu bi qün geçip gidicekti saten.Serwerden bi iyi insan daha ayrıldı baqaLım napcaz.... Reel hayatında başarılar dilerim.....
öLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
Olamaz
Bu bir kabus olmalıı :| Çok geçmiş olsun be Selom
Allah yolunu açık etsin reelde başarılar facebook'tan görüşürüz zaten...
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

İLahi adaLet işde
Yüce Rabbim görüyor. Durmadan eLinde kanıt oLmadığı haLde ona, buna, bana hırsız dedin. Allah sonunda senin başınada verdi. Attığın iftiraLarın eseridir. Kimsede suç arama...
BoŞuna dememişLer aLma mazLumun ahını ... ... ... noktaLarı ban yememek için doLdurmuyorum sen tahmin etmişindir.
BoŞuna dememişLer aLma mazLumun ahını ... ... ... noktaLarı ban yememek için doLdurmuyorum sen tahmin etmişindir.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Öncelikle geçmis olsun yapan kisi bulmadan oyunu bırakmaya calısma yoksa oyunu bırakamazsın, insanın zoruna gittigi için aklından cıkaramazsın seni tekrar oyuna döndürecektir,tekradan geçmis olsun.
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Selo
Çok geçmiş olsun :S:S:S , Bırakmazsan her türlü yardım ' da bulunurum.
En son Muriscoyagmao tarafından 15 Eyl 2010 11:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
-
- Salgın Koruyucusu
qecmiş olsun kardes.bnm carlarım da calındı işte ve bnm de içime dert ama ne yplm calan kişinin cezasnı allah verir.reel de basarılar allaha emanetsin...
NE BIRAKIYON OYUNU SEN BENİM EN İYİ DOSTUMSUN LAN BIRAKTIRMAM OYUNU GENE ÇAR AÇ GENE DİZERİZ.
Catashrop
Catashrop
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Geçmiş olsun
ops: : Elbet çıkacaktır o hırsız itlerden bunun acısı...
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___