KASA ÇARIM HAKKIII BÜYÜCÜXZOMBİİ TARAFINDAN ÇALINMIŞTIR.
- Dismotixfireman
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KASA ÇARIM HAKKIII BÜYÜCÜXZOMBİİ TARAFINDAN ÇALINMIŞTIR.
Büyücüxzombii sen çaldıysan allah razı olsun kardeşim şunun diğer charlarınıda çal valla para verecem.Bi kurtulamadık gitti.Bunun savaşçısını büyücüsünü ne bulursan sil gitsin.

Her Şey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Geçmiş olsun dileklerimle, bu tür online oyunlarda çok dikkatli olmak gerek, aksi halde bu gibi durumlar meydana geliyor malesef.
Çamur atarsın izi kalır, ancak sen farkında olmadan çoktan ellerin o çamuru atarken çamurlanmıştır. Eskiden sen böyle değildin Kötürüya, hayırdır?kotuxruya yazdı:Ha emegi çalmışsın ha emegi küçük görmüşsün aynı kapıdır bunlar bi halt yaptıklarını sanıorlar ama kim soyulursa soyulsun biz üzülürüz şimdi gelip burda çirkefleşir bunlar diorum yapcagın açık adam küfürbazmı rahatsız edici hareketlerimi var hırsızmı alırsın ss yollarsın yoksa yorum yapmazsınRoA lı bir üyeden fazlası beklenemez
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
kotuxruya yazdı:VatanXLydeR yazdı:Boş konuşacagına oyuna girip bak batuhangs adlı kişinin yaptıklarına.kotuxruya yazdı:Bunlar nasıl birer söylemdir inş . dierleride çalınırda kurtuluruz falan saygısızlıgın kendini bilmezligin daniskası düşmanın dahi olsa böyle denilmez . Emege saygısızlıgı sadece hırsızlarmı yapar ? hayır buyrun arada bi fark yokha emegi çalmışsın ha emegiyle dalga geçmişsin aynı kapıya çıkar insanlar bazen ufak sözlerle kendilerini belli ederler bu batuhanı sevmem ama dierleride çalınsın kurtulalım veya daha başka söz yazmam çünkü insanım
geçmiş olsun der geçerim . Unutmadan ekleim düşmanımda soyuldugunda geçmiş olsun yazdım geçtim
![]()
Sus tosbik ne yapıo hırsızlıkmı yapıor yapıorsa delilini yolla banlasınlar çocuklukmu yapıor ortalıgımı karıştırıor rahatsız haraketlerdemi bulunuyor alırsın ss şikayet edersin ama emegi boşa sayamazsın önce insanlıgı ögrenin seninde hesabın soyulsunda az gülelim BU HERİFİN HESABINI SOYACAK ADAMA AÇIK ÇEK VERİORM 1 MİLYAR OYUNN PARASINI BEN ÖDÜYCEM maksat eglence deilmi
Çok ciddiyim bu herifin hesabını soycak adama açık çek veriorum item para ne isterse ben karşılıycam soysun hesabı bizde az eglenelim
Benim yazdığım seni niye bu kadar ilgilendiriyor? Batuhangs adlı kişi bana iftira atıyor diye öyle bi yorum yaptım. Bu seni ilgilendirmez. Seni tanımıyorum bil.e Oyundada hiç ismini görmedim
Hı bu arada bütün emeğim gitse bile ben yılmam tekrar kasarım. yazdıklarında kendini aciz duruma düşürüyorsun..
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Koturuya ben bittim arkdaşlarımamı sataşıosun şimdi ulan o çocugun emegi felan Oyunda yaptıgı haltlar bini aştı sen ne diyosun Bide oraya buraya laf atıorsun eline ne geçecek? AMACIN Arz loncasıyla kavga etmekmi buyur et burda gelip arkdaşlarıma satşma senin anladın sen. Ixbycanxl .
Oyunda bulda konuşalım
Zalimfelek charımla.
Oyunda bulda konuşalım
Zalimfelek charımla.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
ArKadasLar Bu Kadarda Zalimlik Olmaz Ortada Bi Hırsızlık Meselesi var Siz Calana deqil Magdur Olana YÜklenmeniz COK BÜyük Bir Hatadır, Sizin Düşüncenize Göre Batuhangs Karakteri Nekadar Kötü vb.Olabilir Ama SUan Magdur. Lütfen Duygularınızla Deqil Aklınızla Yorum atın.
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
yaKubum sunucu degıstı ıste ne yapaRsın la benım BıLe carımı soydular 1 mılyar acıkım vaR senden 1.5mıLyar alırsam ancak acıkımı kapatıRım...Bunlar nasıl birer söylemdir inş . dierleride çalınırda kurtuluruz falan saygısızlıgın kendini bilmezligin daniskası düşmanın dahi olsa böyle denilmez . Emege saygısızlıgı sadece hırsızlarmı yapar ? hayır buyrun arada bi fark yokha emegi çalmışsın ha emegiyle dalga geçmişsin aynı kapıya çıkar insanlar bazen ufak sözlerle kendilerini belli ederler bu batuhanı sevmem ama dierleride çalınsın kurtulalım veya daha başka söz yazmam çünkü insanım
geçmiş olsun der geçerim . Unutmadan ekleim düşmanımda soyuldugunda geçmiş olsun yazdım geçtim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
sana bisey soyliyim cok guzel yalan soyluosn ben oyunu birakmisken senin carini nasil calmis olabilirim bos yere iftira ederek asil serefsizin kendin oldugunu belli ettin insallah ALLAH sen ve senn gibi tum hirsiz ve iftiracilarin belasini verir su an okudugun mesaji bile telimden yaziorum az adam ol numarami birakiorum erkeksen adam gibi sole calip calmadigimi
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
VatanXLydeR yazdı: İnşallah diğerLerinde caLınırda kurtuLuruz
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
kotuxruya yazdı:Ha emegi çalmışsın ha emegi küçük görmüşsün aynı kapıdır bunlar bi halt yaptıklarını sanıorlar ama kim soyulursa soyulsun biz üzülürüz şimdi gelip burda çirkefleşir bunlar diorum yapcagın açık adam küfürbazmı rahatsız edici hareketlerimi var hırsızmı alırsın ss yollarsın yoksa yorum yapmazsınRoA lı bir üyeden fazlası beklenemez
Bana istediğini diyebilirsin. Ama loncamın adını ağzına alma.
yellowred yazdı:Geçmiş olsun dileklerimle, bu tür online oyunlarda çok dikkatli olmak gerek, aksi halde bu gibi durumlar meydana geliyor malesef.
Çamur atarsın izi kalır, ancak sen farkında olmadan çoktan ellerin o çamuru atarken çamurlanmıştır. Eskiden sen böyle değildin Kötürüya, hayırdır?kotuxruya yazdı:Ha emegi çalmışsın ha emegi küçük görmüşsün aynı kapıdır bunlar bi halt yaptıklarını sanıorlar ama kim soyulursa soyulsun biz üzülürüz şimdi gelip burda çirkefleşir bunlar diorum yapcagın açık adam küfürbazmı rahatsız edici hareketlerimi var hırsızmı alırsın ss yollarsın yoksa yorum yapmazsınRoA lı bir üyeden fazlası beklenemez
Ben hala eskisi gibiyim eskiden soyulan birisine ne derdik bir sürü kişi soyuldu sence bu söylem iyi bir söylemmi yellowred sen beni ben seni oyundan tanırız bu arkadaşın söylemini haklımı buluyorsun ? Sanırım bulmuyorsundur eet roa lı bir üyeden fazlası beklenemez yazdım aynen öyle nerde bi yan çizme var onlardan çıkıyor hani roa nın ikv camiasına verdigi destek böylemi destek veriyor önce bunu sorgulamak lazım veya yöneticilerin önce üyeleri izlemesi lazım yanılıyormuyum sizin herkes bir ise bu kişiye bir üye nasıl olurda dierleri çalınsın kurtulalım der ? roa daki herkes hoşgörülü deilmi yanılıyormuyum onun yerine üzülmedim ama yinede emeklerine yazık geçmiş olsun demesi veya seni sevmiyorum ema emegine yazık geçmiş olsun yazısı daha iyi deilmidir ?
LASTDRAGON yazdı:Koturuya ben bittim arkdaşlarımamı sataşıosun şimdi ulan o çocugun emegi felan Oyunda yaptıgı haltlar bini aştı sen ne diyosun Bide oraya buraya laf atıorsun eline ne geçecek? AMACIN Arz loncasıyla kavga etmekmi buyur et burda gelip arkdaşlarıma satşma senin anladın sen. Ixbycanxl .
Oyunda bulda konuşalım
Zalimfelek charımla.
Sen kimdin tanıyamadım da harbiden tanıyamadım