Bu Kadarına da Pes[Asit Saldırısı]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Bu Kadarına da Pes[Asit Saldırısı]

Mesaj gönderen Theanswer3 »

konuyu açan adama neden destek vermek itemiyorsunuz anlamıyorum şifacı kastınızmı 49 a bilmiyorum ama benim bir şifacım var üstü full hasar max meran muhafızının canını 100 de 1 götürerek kesiyor ! ayrıca uçan muhafıza az vuruyor çok kaçırıyor ee napıcam ben vah şifacı vah savaşçı rahat kasıyor büyücü de ama şifacı yakın dövüş te kullanmak 44 levelden sonra akıllı bir davranış değil ! zehir yeteneği duyduğuma göre uçan direnci 1000 miş yani zehiri unut e ben asit kullanmak istiyorum asit bu kadar kudret yerse ne yapacağım 10 dk de bir ölüp şehremi geleceğim kasmak için çok mantıksız bir asit sistemi

gelelim OkO ya oko da şifacı nın büyücüye bir üstünlüğü var element direnci açınca zaten büyücü buz elektrikse vay haline büyücünün meteoiriti varsa ve adamın ruh kalkanı varsa vay haline büyücünün ee çağrı da varsa zehir de varsa yada asit ne yapıcak büyücü şahsen yaşıyorum bunu şifacı kesilmiyor ... neyse oko yu bıraktım

gelelim kasmaya yeniden şöyle bir önerim var yaratıkların asit direnci (meran da ) çok düşük olsun ki kasamayan şifacı büyücü ya da savaşçı kadar rahat olmasa da kasabilsin... zehir yada asitin çok daha az kudret yiyip fazla vurması lazım kasmak için ...

teşekkürler 20 tane eleştri gelicek bunu biliyorum neden se bazı kişiler sürekli önerilere hep karşı hep oyunun kendi sistemini destekliyor lütfen böyle yorumlar gelmesin rica ediyorum
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
manyetix95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen manyetix95 »

turkoxHAMSTER yazdı:1 seviye bir şifacının kesemeyeceği tür yok[1 seviye] :)
Zehir at kaç..

1 lwl wssine meraklıysan teşkilata beklerim 1lwl 3 tane çarım var şifacı fulll büyüzehir ama büyücüyle hepsini kesiyorum 1 item hariç fiziksel:D
Gaspıralı(49)
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Ne yazikki olaya tek bir pencereden bakdınızı görüyorum. Oyun içi karakterler arasında dengeler olmalıdır ve bu dengeleri gözetmezseniz karakterler arasında büyük ayrılıklar olabilir. Lütfen bunu gözden geçiçerek yorum yapınız...

Arkadaş hem büyücü gibi vuracak hemde şifa basacak oh ne güzel la gm lık verinde oynasın vatandaş :D
Resim
Kullanıcı avatarı
manyetix95
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen manyetix95 »

Effairenclik yazdı:
CaptainATX yazdı:Merhaba,

Ne yazikki olaya tek bir pencereden bakdınızı görüyorum. Oyun içi karakterler arasında dengeler olmalıdır ve bu dengeleri gözetmezseniz karakterler arasında büyük ayrılıklar olabilir. Lütfen bunu gözden geçiçerek yorum yapınız...

Arkadaş hem büyücü gibi vuracak hemde şifa basacak oh ne güzel la gm lık verinde oynasın vatandaş :D
Ben mesaj yazan adama 1lwl ws teklif ettim sen tartışma konusu açıyorsun ;)
Gaspıralı(49)
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen astalavista »

Bende as,t saldırısının güçsüz oldugu kaanatındayım.Savascı nın 20000 enerjisi var.Asit ile 1500 1500 vursanız kudretiniz tükenir.8 kudret yıyen bir yetenek.Savascıyı ındırmek ıcın ortalama 12 civarı asit atmanız gerek.Her asit 8 kudret yiyorsa peki bu şifacı kendıne can basmıyacakmı ?.S
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Şifacı Dediğin Kendisi Ve Çevresindeki Dostlarını Savunur Ve Korur.

Elbette Şifacının Atakları Olacak Ama Düşük Bir Şekilde. Şifacının Asit Saldırısı

3.000 - 4.000 Vursun Kudretide Az Yesin İstiyorsun.

Her Karakterin Kendine Has Özelliği Vardır Bunu Değiştiremeyiz.

Büyücü Şifacı Gibi Olamaz , Şifacı Büyücü Gibi Olamaz , Savaşçı Büyücü Gibi Olamaz , Büyücü Şifacı Gibi Olamaz Vb.

Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Ben Asitciyim ve üzerimde şaheser olarak bi tek Oksidant yüzük var. ve Şuan Zırhlı buyuculer harıc butun buyuculerı kesıyorum. Ama dıger yaratıklara karsı Cok kotu o konuda katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

YaLnIzKaLp yazdı:Şifacı Dediğin Kendisi Ve Çevresindeki Dostlarını Savunur Ve Korur.

Elbette Şifacının Atakları Olacak Ama Düşük Bir Şekilde. Şifacının Asit Saldırısı

3.000 - 4.000 Vursun Kudretide Az Yesin İstiyorsun.

Her Karakterin Kendine Has Özelliği Vardır Bunu Değiştiremeyiz.

Büyücü Şifacı Gibi Olamaz , Şifacı Büyücü Gibi Olamaz , Savaşçı Büyücü Gibi Olamaz , Büyücü Şifacı Gibi Olamaz Vb.

o kadar birşey istemedik.rakibin üstünde asit etkisi varken bir asit etkisi daha bırakabilme özelliği lazım asiti kurtarmak için ayrıca etki şansı da %100 olmalı.bu %100 tabi şartlı olabilir işte rakibin zırhı düşükse, üstünde zehir etkisi varsa, vs. ama kesinlikle ÜST ÜSTE etki bırakılabilmeli.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

"İşe yaramıyor" diyorsun ama üstünü full hayyan modeli yaptığında kritik 2300 gelebiliyor. Düşünsenize bir şifacı 1500-2300 dalıyor. Konuya tek taraflı bakma birde dene diyorum.

Mesela Zehir; Full Parceus olduğunda her 2 saniyede 1 (kritik) 1500-2000 arası gelme ihtimali yüksek ayrıca hedefin yürümesini yavaşlatıyor.

Hayırlı günler.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Patasana »

Konuyu açan arkadaşa bu linki takdim ediyorum :)

viewtopic.php?f=46&t=27261&start=30

Asitin Önü bu ve onceki paketlerdeki gibi KAPALI !
Bir zamanların elektrik gibi !

Not : Demekki daha asite sıra gelmemiş. Biraz bekleyin gün gelicek herşeyiniz asit olacak ...
Not2: Burası İKV
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön