konuyu açan adama neden destek vermek itemiyorsunuz anlamıyorum şifacı kastınızmı 49 a bilmiyorum ama benim bir şifacım var üstü full hasar max meran muhafızının canını 100 de 1 götürerek kesiyor ! ayrıca uçan muhafıza az vuruyor çok kaçırıyor ee napıcam ben vah şifacı vah savaşçı rahat kasıyor büyücü de ama şifacı yakın dövüş te kullanmak 44 levelden sonra akıllı bir davranış değil ! zehir yeteneği duyduğuma göre uçan direnci 1000 miş yani zehiri unut e ben asit kullanmak istiyorum asit bu kadar kudret yerse ne yapacağım 10 dk de bir ölüp şehremi geleceğim kasmak için çok mantıksız bir asit sistemi
gelelim OkO ya oko da şifacı nın büyücüye bir üstünlüğü var element direnci açınca zaten büyücü buz elektrikse vay haline büyücünün meteoiriti varsa ve adamın ruh kalkanı varsa vay haline büyücünün ee çağrı da varsa zehir de varsa yada asit ne yapıcak büyücü şahsen yaşıyorum bunu şifacı kesilmiyor ... neyse oko yu bıraktım
gelelim kasmaya yeniden şöyle bir önerim var yaratıkların asit direnci (meran da ) çok düşük olsun ki kasamayan şifacı büyücü ya da savaşçı kadar rahat olmasa da kasabilsin... zehir yada asitin çok daha az kudret yiyip fazla vurması lazım kasmak için ...
teşekkürler 20 tane eleştri gelicek bunu biliyorum neden se bazı kişiler sürekli önerilere hep karşı hep oyunun kendi sistemini destekliyor lütfen böyle yorumlar gelmesin rica ediyorum
Bu Kadarına da Pes[Asit Saldırısı]
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Bu Kadarına da Pes[Asit Saldırısı]
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- manyetix95
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
turkoxHAMSTER yazdı:1 seviye bir şifacının kesemeyeceği tür yok[1 seviye]
Zehir at kaç..
1 lwl wssine meraklıysan teşkilata beklerim 1lwl 3 tane çarım var şifacı fulll büyüzehir ama büyücüyle hepsini kesiyorum 1 item hariç fiziksel:D
Gaspıralı(49)
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı

CaptainATX yazdı:Merhaba,
Ne yazikki olaya tek bir pencereden bakdınızı görüyorum. Oyun içi karakterler arasında dengeler olmalıdır ve bu dengeleri gözetmezseniz karakterler arasında büyük ayrılıklar olabilir. Lütfen bunu gözden geçiçerek yorum yapınız...
Arkadaş hem büyücü gibi vuracak hemde şifa basacak oh ne güzel la gm lık verinde oynasın vatandaş

- manyetix95
- Cin Avcısı

Ben mesaj yazan adama 1lwl ws teklif ettim sen tartışma konusu açıyorsunEffairenclik yazdı:CaptainATX yazdı:Merhaba,
Ne yazikki olaya tek bir pencereden bakdınızı görüyorum. Oyun içi karakterler arasında dengeler olmalıdır ve bu dengeleri gözetmezseniz karakterler arasında büyük ayrılıklar olabilir. Lütfen bunu gözden geçiçerek yorum yapınız...
Arkadaş hem büyücü gibi vuracak hemde şifa basacak oh ne güzel la gm lık verinde oynasın vatandaş
Gaspıralı(49)
- astalavista
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Bende as,t saldırısının güçsüz oldugu kaanatındayım.Savascı nın 20000 enerjisi var.Asit ile 1500 1500 vursanız kudretiniz tükenir.8 kudret yıyen bir yetenek.Savascıyı ındırmek ıcın ortalama 12 civarı asit atmanız gerek.Her asit 8 kudret yiyorsa peki bu şifacı kendıne can basmıyacakmı ?.S
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Şifacı Dediğin Kendisi Ve Çevresindeki Dostlarını Savunur Ve Korur.
Elbette Şifacının Atakları Olacak Ama Düşük Bir Şekilde. Şifacının Asit Saldırısı
3.000 - 4.000 Vursun Kudretide Az Yesin İstiyorsun.
Her Karakterin Kendine Has Özelliği Vardır Bunu Değiştiremeyiz.
Büyücü Şifacı Gibi Olamaz , Şifacı Büyücü Gibi Olamaz , Savaşçı Büyücü Gibi Olamaz , Büyücü Şifacı Gibi Olamaz Vb.
Elbette Şifacının Atakları Olacak Ama Düşük Bir Şekilde. Şifacının Asit Saldırısı
Büyücü Şifacı Gibi Olamaz , Şifacı Büyücü Gibi Olamaz , Savaşçı Büyücü Gibi Olamaz , Büyücü Şifacı Gibi Olamaz Vb.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ben Asitciyim ve üzerimde şaheser olarak bi tek Oksidant yüzük var. ve Şuan Zırhlı buyuculer harıc butun buyuculerı kesıyorum. Ama dıger yaratıklara karsı Cok kotu o konuda katılıyorum.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
o kadar birşey istemedik.rakibin üstünde asit etkisi varken bir asit etkisi daha bırakabilme özelliği lazım asiti kurtarmak için ayrıca etki şansı da %100 olmalı.bu %100 tabi şartlı olabilir işte rakibin zırhı düşükse, üstünde zehir etkisi varsa, vs. ama kesinlikle ÜST ÜSTE etki bırakılabilmeli.YaLnIzKaLp yazdı:Şifacı Dediğin Kendisi Ve Çevresindeki Dostlarını Savunur Ve Korur.
"İşe yaramıyor" diyorsun ama üstünü full hayyan modeli yaptığında kritik 2300 gelebiliyor. Düşünsenize bir şifacı 1500-2300 dalıyor. Konuya tek taraflı bakma birde dene diyorum.
Mesela Zehir; Full Parceus olduğunda her 2 saniyede 1 (kritik) 1500-2000 arası gelme ihtimali yüksek ayrıca hedefin yürümesini yavaşlatıyor.
Hayırlı günler.
Mesela Zehir; Full Parceus olduğunda her 2 saniyede 1 (kritik) 1500-2000 arası gelme ihtimali yüksek ayrıca hedefin yürümesini yavaşlatıyor.
Hayırlı günler.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Patasana
- FareAdam Düşmanı

Konuyu açan arkadaşa bu linki takdim ediyorum 
viewtopic.php?f=46&t=27261&start=30
Asitin Önü bu ve onceki paketlerdeki gibi KAPALI !
Bir zamanların elektrik gibi !
Not : Demekki daha asite sıra gelmemiş. Biraz bekleyin gün gelicek herşeyiniz asit olacak ...
Not2: Burası İKV
viewtopic.php?f=46&t=27261&start=30
Asitin Önü bu ve onceki paketlerdeki gibi KAPALI !
Bir zamanların elektrik gibi !
Not : Demekki daha asite sıra gelmemiş. Biraz bekleyin gün gelicek herşeyiniz asit olacak ...
Not2: Burası İKV

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG