Oyundan Sık Sık Düşme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sevecenberkant
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Oyundan Sık Sık Düşme

Mesaj gönderen sevecenberkant »

Selamun Aleykum. Ben Mynet Hesabından SObe Hesabına Geçtim Mynete Ortalama 3 Saate 2 Sefer veya 3 Sefer Düşüyordum Sobe Hesabına Geçtim İlk Günler İyi Gİdiyordu Şuan Saate Ortalama 3 veya 4 Sefer DÜşüyorum ANlayamadım Nedenini Yönetici Arkadaşlar Bir Göz Gezdirise Sevinirim Net Baglantım 8Mg Sınırısız Ortalama Satlık Aldığım Hız 7 Mg Bu Şekilede Baglantıda Düşüyorum Anlam Veremiyorum Ve Plusum.

Soracaksınız Plusuz Düşüyormuydun Diye Ama Yaklaşık 2 Yıldır Plusuz Oynamıyorum.

Saygılarımla.
Tlsım Sunucusu.
İmamm. Sevecenberkant.
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Re: Oyundan Sık Sık Düşme

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Bendede öyle oldu mynet hesabından ttnet hesabına geçtim plusum fakat plus olmadığım zamandan çok düşüyorum internet hızına bağlı dior arkadaşlar internet hızım 8 mb ama düşüorum ikv den başka hiçbir mmorpg oyununda düşme sorunu yok bunu çözmeleri lazım ...
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Oyundan Sık Sık Düşme

Mesaj gönderen WalTRaN »

evet diğer online oyunlardan vs. hiç düşmüyr bir ikv de arada düşüyor bende çok düşmüyorda düşmemesi lazım sunucu çok kalabalıkta değil tenha yazarken bile düşebiliyor modemde sağlam hiçbir sorunu yok
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön