Selamun Aleykum. Ben Mynet Hesabından SObe Hesabına Geçtim Mynete Ortalama 3 Saate 2 Sefer veya 3 Sefer Düşüyordum Sobe Hesabına Geçtim İlk Günler İyi Gİdiyordu Şuan Saate Ortalama 3 veya 4 Sefer DÜşüyorum ANlayamadım Nedenini Yönetici Arkadaşlar Bir Göz Gezdirise Sevinirim Net Baglantım 8Mg Sınırısız Ortalama Satlık Aldığım Hız 7 Mg Bu Şekilede Baglantıda Düşüyorum Anlam Veremiyorum Ve Plusum.
Soracaksınız Plusuz Düşüyormuydun Diye Ama Yaklaşık 2 Yıldır Plusuz Oynamıyorum.
Saygılarımla.
Tlsım Sunucusu.
İmamm. Sevecenberkant.
Oyundan Sık Sık Düşme
- sevecenberkant
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: Oyundan Sık Sık Düşme
Bendede öyle oldu mynet hesabından ttnet hesabına geçtim plusum fakat plus olmadığım zamandan çok düşüyorum internet hızına bağlı dior arkadaşlar internet hızım 8 mb ama düşüorum ikv den başka hiçbir mmorpg oyununda düşme sorunu yok bunu çözmeleri lazım ...
BEYAZATLI
SINCE BETA
Re: Oyundan Sık Sık Düşme
evet diğer online oyunlardan vs. hiç düşmüyr bir ikv de arada düşüyor bende çok düşmüyorda düşmemesi lazım sunucu çok kalabalıkta değil tenha yazarken bile düşebiliyor modemde sağlam hiçbir sorunu yok

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]