Vandervaart yazdı:Ben Yeraltı gelmeden son 3 hafta önce Alman + Dış item dizdim.Ama malesef Yeraltı daha 1 hafta olmadan çarım çalınmıştı.Sonra olan oldu.Ama İKV de en çok 39 levellerde zevk aldm Beta Döneminden daha fazla zevk alarak oynadım.Kendi fikrim bu benim.Ama şimdi Hıdra,Junon,Kenan,İfliss,Solucan var.Bunlar yokken
Kara Kürk vardı
Dev Ana vardı
Çevriye Sultan vardı
Gözde vardı
Philestos vardı
Hortlar vardı
Kemik vardı
Ruh Çalan vardı
Taşkanat vardı
.
.
.
Bunların yerini alamaz yeniler=)
Eline sağlık güzel olmuş video eskiyi hatırlamak için iyi geldi gibi ama tek kötü tarafı renklendirme işi bozmuş.Yinede teşekkür ederim.
Tabikide Eskilerin yeri her zaman ayrıdır.Yenilerine göre ezik olsalarda Değişilmez Yaratıklardandı.İKV'yi hatırlatmam benim için güzel.Herkes video renklendirmemden yakınıyor Düzeltirim inşallah bir dahakine.
Trendd yazdı: Oyunda en çok eğlendiğim zamanlardı klan savaşları.Üzerim full Alman Ok ucu gelene gidene 10 Nisan 2009 yılında Klan savaşı videosunu çektim.Sizlerle paylaşmak istiyorum.
Video çekimi tamamen bana aittir paylaşanlar en azından '' Alıntıdır '' yazsın.
İyi Seyiler...
Saygılarım ile;
cok güzel bi calısma ama sunun rengiyle oynamasan dahada güzel oalcakmıs
Trendd yazdı: Oyunda en çok eğlendiğim zamanlardı klan savaşları.Üzerim full Alman Ok ucu gelene gidene 10 Nisan 2009 yılında Klan savaşı videosunu çektim.Sizlerle paylaşmak istiyorum.
Video çekimi tamamen bana aittir paylaşanlar en azından '' Alıntıdır '' yazsın.
İyi Seyiler...
Saygılarım ile;
cok güzel bi calısma ama sunun rengiyle oynamasan dahada güzel oalcakmıs
Video mu izlediğiniz için teşekkür ederim.bir önceki yorumlara bakarsanız zaten bir daha videom olursa oynamıcam yazdım. Genede sağolun...