Oyunda en çok eğlendiğim zamanlardı klan savaşları.Üzerim full Alman Ok ucu gelene gidene 10 Nisan 2009 yılında Klan savaşı videosunu çektim.Sizlerle paylaşmak istiyorum.
Video çekimi tamamen bana aittir paylaşanlar en azından '' Alıntıdır '' yazsın.
Trendd yazdı: Oyunda en çok eğlendiğim zamanlardı klan savaşları.Üzerim full Alman Ok ucu gelene gidene 10 Nisan 2009 yılında Klan savaşı videosunu çektim.Sizlerle paylaşmak istiyorum.
İyi Seyiler...
Saygılarım ile;
Trendd adını bilmediğim için nickni söylüyorum eskiden teşkilatdaydım şimdi eminönündeyyim çarım çalınmıştı Sobee geldiği için Sobee kayıt oldum belki sen beni orda kesmişindir eski carımın adını unuttum vuruşların güzel güzel bi video bide neden müzik değişik öbür seferlerinde The Bravery - Believe bu müziği koyardın en sevdiğim müzik niye koymadın güzel video
Trendd yazdı: Oyunda en çok eğlendiğim zamanlardı klan savaşları.Üzerim full Alman Ok ucu gelene gidene 10 Nisan 2009 yılında Klan savaşı videosunu çektim.Sizlerle paylaşmak istiyorum.
İyi Seyiler...
Saygılarım ile;
Trendd adını bilmediğim için nickni söylüyorum eskiden teşkilatdaydım şimdi eminönündeyyim çarım çalınmıştı Sobee geldiği için Sobee kayıt oldum belki sen beni orda kesmişindir eski carımın adını unuttum vuruşların güzel güzel bi video bide neden müzik değişik öbür seferlerinde The Bravery - Believe bu müziği koyardın en sevdiğim müzik niye koymadın güzel video
Videomu beğendiğin için teşekkür ederim.İsmini söylersen hatırlayabilirim.
Ara sıra tarz değiştirmek iyidir.
Ben Yeraltı gelmeden son 3 hafta önce Alman + Dış item dizdim.Ama malesef Yeraltı daha 1 hafta olmadan çarım çalınmıştı.Sonra olan oldu.Ama İKV de en çok 39 levellerde zevk aldm Beta Döneminden daha fazla zevk alarak oynadım.Kendi fikrim bu benim.Ama şimdi Hıdra,Junon,Kenan,İfliss,Solucan var.Bunlar yokken
Kara Kürk vardı
Dev Ana vardı
Çevriye Sultan vardı
Gözde vardı
Philestos vardı
Hortlar vardı
Kemik vardı
Ruh Çalan vardı
Taşkanat vardı
.
.
.
Bunların yerini alamaz yeniler=)
Eline sağlık güzel olmuş video eskiyi hatırlamak için iyi geldi gibi ama tek kötü tarafı renklendirme işi bozmuş.Yinede teşekkür ederim.