*** İçerik silinmiş, uyarı seviyeniz yükseltilmiştir.
Tahirbey
Yazık...!
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Yazık...!
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
Sesinizin bie yerlere ulaşmasını istiyorsanız seviyeli bir şekilde konuyu devam etirin derim. 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Aynen Kardeş Katılıyorum Ben sunucuda Ve Bir çok sunucuda adam tanıyorum grup bölgelerinde peşpeşe item düşüyoruz örs parasıı yoq.

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: İstiklal
snmz35 yazdı:Theend yazdı:Kesinlikle katılıyorum ..
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
+1 KatıLıyorum. . !
Özellikle Arkadaş Listesi ve Çanta Genişlemesi Şart .
• Zırh Konusunu Fazla Takmayın EN AZ 3 YIL Güncelleme Getirmez Bu Yönetim Vakit Bol Yani
Özellikle Arkadaş Listesi ve Çanta Genişlemesi Şart .
• Zırh Konusunu Fazla Takmayın EN AZ 3 YIL Güncelleme Getirmez Bu Yönetim Vakit Bol Yani
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Loncusız
Çok haklı olduğun konular var.
mesela 6. maddeye kesinlikle katılıyorum! Parann değeri kalmadı oyunda, emeğin değeri anlaşılamıyor. 49 seviye hesap kasıp sadece görevlerden verilen eşyalarla üstünü giyen biri ile, üstünü istediği gibi (tabiri caizse full) dizen bir kişinin karşılaşmasında şansı %50 dir :lol: Bunu engelleyemezsin.
Şans faktörünü ortadan kaldırmak için karakter puanlaması oyuncuya bırakılmalı.
Gelmesi gereken bir çok yenilik talebimiz varken, gelen yenilik; yanlışlıkla işportaya satılan eşyalar hakkında oldu :lol: oda sanırım yönetimin yakın çevresinden bir oyuncunun başına gelmiştir ki ilk ağızdan söylemiştir yönetime, yönetimde hemen HALLEDEDERİZ KARDEŞ demiştir :lol:
Çok üzüldüğüm esas konu ise oyunda ticaretin olmaması. Müzdarip olduğum konu oyundaki AŞIRI şans faktörü. Gelmesini istediğim yenilik /market yazıldığında açılan pencerede satılan eşyaların listelenmesi. Ek olarak LONCA sistemini unuttuk sanmayın :lol:
hayırlı günler dilerim
mesela 6. maddeye kesinlikle katılıyorum! Parann değeri kalmadı oyunda, emeğin değeri anlaşılamıyor. 49 seviye hesap kasıp sadece görevlerden verilen eşyalarla üstünü giyen biri ile, üstünü istediği gibi (tabiri caizse full) dizen bir kişinin karşılaşmasında şansı %50 dir :lol: Bunu engelleyemezsin.
Şans faktörünü ortadan kaldırmak için karakter puanlaması oyuncuya bırakılmalı.
Gelmesi gereken bir çok yenilik talebimiz varken, gelen yenilik; yanlışlıkla işportaya satılan eşyalar hakkında oldu :lol: oda sanırım yönetimin yakın çevresinden bir oyuncunun başına gelmiştir ki ilk ağızdan söylemiştir yönetime, yönetimde hemen HALLEDEDERİZ KARDEŞ demiştir :lol:
Çok üzüldüğüm esas konu ise oyunda ticaretin olmaması. Müzdarip olduğum konu oyundaki AŞIRI şans faktörü. Gelmesini istediğim yenilik /market yazıldığında açılan pencerede satılan eşyaların listelenmesi. Ek olarak LONCA sistemini unuttuk sanmayın :lol:
hayırlı günler dilerim

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- xxxhellboyxxx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Bu sözleri ayakta alkışlarım
Teşekkürler
İYİ FORUMLAR
Teşekkürler
İYİ FORUMLAR
- KennyMcRiddyM4A1
- Salgın Koruyucusu
Sanırsam Bize de Bir Cevap Hakkı Var ?Quarismaa yazdı:1- Boss Kesiminde Şans Faktörü İşlemektedir.Fakat İlk Defa Girip Zırhı Alan Adam İle 50 Üstü Kesimle Hala Zırh Göremeyen Adam Arasında Bi Fark Varsa Bu Şans Değil ADALETSİZLİKTİR.
2- Çifte Bayram Etkinliği Örnek Olarak Sunarsak Photoshop Bilen Adam Alır İtemleri Fakat Baska Bi Yetenegi Olan Adam Alamaz Bu ADALETSİZLİKTİR.
3- Boss Kesiminde %60 Oranla gruptakilerin Hiçbirine Şaheser Düşmemektedir. Peki Bu Olayı 1 Kişiye Mutlak Şaheser Yaparsak Herkeste Şaheser Olur Diyenler Yanılıyor. [ 600 bin Oyuncu Kitlesi Az Bi Rakam Değil ] ADALETSİZLİKTİR.
4- Aynı adama Defalarca Aynı Şaheser Düşüyor.Fakat Henüz Şaheser Bile Göremeyenler Var. Bu ADALETSİZLİKTİR.
5- Her Güncellemeden Sonra ''İstanbul Kıyamet Vakti'' Kan Kaybediyor.Yönetim Kendi Cebini Düşünürken Bizler Hala 2 saat gibi kısa denilmicek bi süre boyunca Grup Bölgelerinde Oluyoruz.Karşılığını görmeden... ADALETSİZLİKTİR.
6- Farkeden Oldumu Bilmiyorum Ama '' Para '' Bile artık işe yaramıyor oyunda... Full Set Diz Milyonlar Harca ama 2 Şaheser Düşüren Adam Kolayca seni Devirebiliryor. Para Demek Emek Demektir Bu Oyunda ... ADALETSİZLİKTİR.
7- Yazamadıgım Daha Birçok Haksızlık Vardır Bu Oyunda... Buna Ragmen Bunların Hepsi '' Şans ' Diye Yorum Yazan Olursa BUDA ADALETSİZLİKTİR. [ ki Şans diye geveleyenlerin çoğu 1. kesişte zırh veya şaheser alan adamlardır. ]
8- Yazık bee yazık güzelim oyunu mahfettiniz.Eski dostlarımız yok artık oyunda, Eskisi Gibi Adil Savaşlar Yok Artık, Element İtemler Yok Artık, 1 itemi Bile Almak İçin sabahladıgımız madende uyuyup kalktıgımız para kazanmaya çalıştıgımız zamanlar yok artık, emek harcama Yok Artık, Kısacası Eski İKV yok artık herşey bitti... Yazık size yazık...
1) Bilgisayar ve Bu Tür Oyunların Dillerinde 2-3-4 vs Sayılar Yoktur.
1 ve 0 'lar Vardır ve Tüm Bilgisayar Türevi Oyunlar İşlemciler Programlar vb. Bu Dille Yazılır.
Zırh Düşme Oranı da Böyle 1 ise Çıkar 0 ise Çıkmaz. Daha Kolay Bir Dille Anlatılmaz Bu da ŞANSTIR...
2) 3 Dalda Yapıyorlar Yarışmayı ki Adam Yeteneksiz Biriyse Bile Hayal Gücüyle Bir Şeylere Ulaşabilsin
ÇİZİM: Bunu Yeteneği Olan Herkes Kazanabilir Genelde ''Karikaxless'' adlı Arkadaşımız ''Nedim AKELMA'' Kazanmakta(Sancak) Bunun Nedeni ise Tam Bir Karikatür Aşığı Olması ve Bu Konuda Profesyonelleşmek İçin Elinden Geleni Yapması Gerçektende Usta Bir Arkadaşımız Yolu Açık Olsun.
PHOTOSHOP(Duvarkağıdı): Bunu Photoshop Programlarında Ustalaşmış Kişiler Kazanabilir ki Onlarda Bunun İçin Uğraşmışlardır.Genelde ''BaTTaLGaZi'' adlı Arkadaşımız ikvonline'dan Tanıdığım Kadarıyla ''IZDIrap'' Kazanmakta(Eminönü)
Gerçekten Hayal Gücü ve Çalışma+Uzmanlığı Sayesinde Güzel İşler Çıkarıyor.
EKRAN GÖRÜNTÜSÜ: İşte Yönetim Özel Yetenekleri Olanlar Dışında Herkesin Kazanabileceği Bir Kulvar Koymuş Önünüze. IQ'su - lerde Sürünen Biri Bile 1mg Hayalgücü İle Oyunda Harika Bir Görüntü Alıp Kazanabilir Yeter ki ''Print Screen'' Tuşuna Basın.
3) %60 Oranla Değil Basit Bir Hesapla Gruptaki Kişi Sayısına Bağlı Olarak %50 Şansla Her Kişiye Zırh Düşmekte(Ya Düşer Ya Düşmez) Zırhın Hiç Kimseye Düşmeme Oranı İse %40 dır ki Bu Bir Kişi İçin Geçerlidir %6.4 ise Kimseye Zırh Düşmeme Olasılığıdır. %100 Madalya Oranı da Boru Değil :lol: Mutlak Şaheser Konusu İmkansız Şans Faktörü Çöpe Atılırsa 6 Denemede Bir Grubun Tamamı 100 Denemede ise 600 Şaheser Bütün Sunucuda Şaheser Olsa Ne Anlamı Kaldı ?
4) 1 No'yu Oku !
5) Bu Bir Oyundur İsteyen Oynar Vakit Öldürür İsteyen Oynamaz Başka Şey Bulur...Hee Sen İnanıyormusun ki ''YETER ARTIK OYUNU BIRAKIYORM'' Diyen Çocuklara ? Namusum Üzerine Yemin Ederim En Erken 5 dk En Geç 5 Hafta Sonra Tekrar Başlıyorlar Buna Bağımlılık Diyoruz (bkz.Hacettepe Üni.Bağımlılık Bölümü-Uyuşturucu-Sigara-Bilgisayar)
6) Şaheser Üretmek Kolay Değil Bırakta Üretenlerin Farkı Olsun...O Kadar Para Harcamayıp Bir Şaheserde Sen Üretseydin ?
7) Ne Bana Ne Oynayan Arkadaşlarıma Toplamda 93 Civarı Kesim Yapmamıza Rağman Zırh Düşmedi Ama Arkadaşımı Soyan G.erzek Hırsız Herife Daha İlk Denemede Zırh Çıktı İşte Bu İ.ne Şansıdır Yani YİNE 1'i Oku
evet mynet gmleri gitti işler karıştı oyun eskiden daha güzeldi

Ben Söylediklerim Arkasındayım 2. Madde Hakkında Söylemek istediklerim var.
Ben Şahsen Müzikle Uğraşıyorum 3 Yıllık Bi Tecrübem Var ve Bu şi Profesyonel Şekilde Yapıyorum.
Bu Oyunda Benim Gibi Daha Bir Sürü Şeyle Uğraşan Vardır.. Slayt Yapabilen Vardır, Çok Güzel Şiirler Yazabilenler Vardır, vs. sayamadıgım bir çok yetenek varken Sadece Çizimden Anlıyanlar kazanıyor... Haksızsam Söyleyin
Defalarca Bölgelere Girip Şaheser Düşüremeyen Bi İnsan Henüz 10 Kesimde 3 Setide Dizip Yansıtırsa ( Kenanın Gücü - Işık Hanım - Evocatinin Koruması ) Bu Herkesin Zoruna Gider...!!! Hani Ne Biliyim Şans Onlara Ne Şekilde Verildi Nasıl Kazandılar Bilemeyiz Herşey Yönetimin Elinde.
6. Maddede Belirttigim Para Konusuna Gelelim [ Bizim Zamanında Sabahlara Kadar Kastıgımız Belki Aylar Sonra Düşen Bazı Sağlam İtem DEdiklerimiz [ Yücelen Halit Yüzük ] Gibi Şimdilerde su Gibi Emek Harcamayan Adamlara Düşüyo... Hadi Bakalım Bunun Neresinde emek Harcanıyor Siz Söyleyin...
Belirtmedigim Bi Maddeye Gelelim En Önemlisi
Oyuna Girdigimde Susturuldugumu Görüyorum Bazen...İnsanlık Hali Ne Yaptıgımı unutmus olabilir Veya yapmadıgım birşey için ceza yemiş olabilirim. İKV DESTEK'te bulunan Ceza İtiraz Denen Boş Konuya Mail Atıyorum... 3 Gün Susturulma Yemişim Farzedelim ama Adamlar Bana 10 Gün Sonra Cevap Atıyolar Attıkları Cevapta Boş Boş Konusma.
Arkadasım Siz 10 gün sonra cevap atıyosunuz tamam da 3 gün ceza süresi geçeli haftalar oluyo o 3 Günümü Nasıl Geri Vericeksiniz Merak Ediyorum. Kısaca 10 gün sonra attıkları mailin Açıklaması Şu Oluyo [ Kardesim Zaten Üstünden Haftalar Geçmiş S.... et Gitsin Yoluna Bak ] Ceza vermeye Gelince yarım saat içinde yeriz cezayı... Adalet Nerde Siz Söyleyin...
Ben Şahsen Müzikle Uğraşıyorum 3 Yıllık Bi Tecrübem Var ve Bu şi Profesyonel Şekilde Yapıyorum.
Bu Oyunda Benim Gibi Daha Bir Sürü Şeyle Uğraşan Vardır.. Slayt Yapabilen Vardır, Çok Güzel Şiirler Yazabilenler Vardır, vs. sayamadıgım bir çok yetenek varken Sadece Çizimden Anlıyanlar kazanıyor... Haksızsam Söyleyin
Defalarca Bölgelere Girip Şaheser Düşüremeyen Bi İnsan Henüz 10 Kesimde 3 Setide Dizip Yansıtırsa ( Kenanın Gücü - Işık Hanım - Evocatinin Koruması ) Bu Herkesin Zoruna Gider...!!! Hani Ne Biliyim Şans Onlara Ne Şekilde Verildi Nasıl Kazandılar Bilemeyiz Herşey Yönetimin Elinde.
6. Maddede Belirttigim Para Konusuna Gelelim [ Bizim Zamanında Sabahlara Kadar Kastıgımız Belki Aylar Sonra Düşen Bazı Sağlam İtem DEdiklerimiz [ Yücelen Halit Yüzük ] Gibi Şimdilerde su Gibi Emek Harcamayan Adamlara Düşüyo... Hadi Bakalım Bunun Neresinde emek Harcanıyor Siz Söyleyin...
Belirtmedigim Bi Maddeye Gelelim En Önemlisi
Oyuna Girdigimde Susturuldugumu Görüyorum Bazen...İnsanlık Hali Ne Yaptıgımı unutmus olabilir Veya yapmadıgım birşey için ceza yemiş olabilirim. İKV DESTEK'te bulunan Ceza İtiraz Denen Boş Konuya Mail Atıyorum... 3 Gün Susturulma Yemişim Farzedelim ama Adamlar Bana 10 Gün Sonra Cevap Atıyolar Attıkları Cevapta Boş Boş Konusma.
Arkadasım Siz 10 gün sonra cevap atıyosunuz tamam da 3 gün ceza süresi geçeli haftalar oluyo o 3 Günümü Nasıl Geri Vericeksiniz Merak Ediyorum. Kısaca 10 gün sonra attıkları mailin Açıklaması Şu Oluyo [ Kardesim Zaten Üstünden Haftalar Geçmiş S.... et Gitsin Yoluna Bak ] Ceza vermeye Gelince yarım saat içinde yeriz cezayı... Adalet Nerde Siz Söyleyin...