Hazır Ecel , Ejder, Ve Mor Eşyalar {Yorumlar}

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Pardusxmaqicqirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Hazır Ecel , Ejder, Ve Mor Eşyalar {Yorumlar}

Mesaj gönderen Pardusxmaqicqirl »

Evet Bu Eşyalar Alımı Görev veya Sığınaklardan Düşüyor Ve Sadece Mor eşyalar İsteğim veya Sizi sunacağım önerim

1. Mor Eşyalar Piyasada Ne kadarsa O Kadar Terzi Fahride Veya Başka Bir yerde Satılsın :) Diyeceksiniz o zaman herkes alır ve uğraşanlara yazık olur :) Düşündüm Sadece TAM SET SATILSIN
İçeriği : Ceket ,Pantalon,Eldiven,Ayakkabı ,Yüzük ,Asa,Kolye = Fiyatını Yöneticiler Beliresin

2. Ecel - Ejder- Ashab-ı Keyf Bunlar Üretilmesi zor ama imkansız olmayan Eşyalardır Bunların Yapacağımız Malzeme fiyatını Hazırını Yapsınlar Onlara Ödeyelim ?
Ben YaptıklarımLa değiL ! YapacakLarımLa Övünürüm ..

===>Baytarxqirl<== =>Büyücü<=
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Hazır Ecel , Ejder, Ve Mor Eşyalar {Yorumlar}

Mesaj gönderen MykonS »

ejder latif ashab ve ecel için o kadar parayı verdikten sonra git üret + piyasa her sunucuda farklıdır burada 200mse teşkilatta 300 kuklacıda 400 eminönünde 100 dir
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Re: Hazır Ecel , Ejder, Ve Mor Eşyalar {Yorumlar}

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

+++++++++++++++++++++++

İnsanların elinde malzzemeleri olur atıyorum 4 şelitim olur öyle yaparım niye elimde olan şeye bir daha para ödeyeyim ki ?

Hem ticaret var işin içinde 20m e satan adamdan 15 e alabilrsin mesela biraz gereksiz olmuş ;)

MykonS yazdı:ejder latif ashab ve ecel için o kadar parayı verdikten sonra git üret + piyasa her sunucuda farklıdır burada 200mse teşkilatta 300 kuklacıda 400 eminönünde 100 dir
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]

“Genel Sohbet” sayfasına dön