Evet Bu Eşyalar Alımı Görev veya Sığınaklardan Düşüyor Ve Sadece Mor eşyalar İsteğim veya Sizi sunacağım önerim
1. Mor Eşyalar Piyasada Ne kadarsa O Kadar Terzi Fahride Veya Başka Bir yerde Satılsın Diyeceksiniz o zaman herkes alır ve uğraşanlara yazık olur Düşündüm Sadece TAM SET SATILSIN
İçeriği : Ceket ,Pantalon,Eldiven,Ayakkabı ,Yüzük ,Asa,Kolye = Fiyatını Yöneticiler Beliresin
2. Ecel - Ejder- Ashab-ı Keyf Bunlar Üretilmesi zor ama imkansız olmayan Eşyalardır Bunların Yapacağımız Malzeme fiyatını Hazırını Yapsınlar Onlara Ödeyelim ?
Ben YaptıklarımLa değiL ! YapacakLarımLa Övünürüm ..
ejder latif ashab ve ecel için o kadar parayı verdikten sonra git üret + piyasa her sunucuda farklıdır burada 200mse teşkilatta 300 kuklacıda 400 eminönünde 100 dir
İnsanların elinde malzzemeleri olur atıyorum 4 şelitim olur öyle yaparım niye elimde olan şeye bir daha para ödeyeyim ki ?
Hem ticaret var işin içinde 20m e satan adamdan 15 e alabilrsin mesela biraz gereksiz olmuş
MykonS yazdı:ejder latif ashab ve ecel için o kadar parayı verdikten sonra git üret + piyasa her sunucuda farklıdır burada 200mse teşkilatta 300 kuklacıda 400 eminönünde 100 dir