Yakamoz Loncası

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamoz Loncası

Mesaj gönderen Ruby »

Dejong yazdı:
Ruby yazdı:Hamit yok abisi sana görev mörev git o takıldığın arkadaşlrın yapsın sana görev biz senin arkadaşın değiliz ya :D :D :D
:D abi yok arkadaş falan valla tatil bitti yoğun tempoyla başladm işe.Valisi,bakanı,belediye başkanları ve yalakaları iliğimi sömurduler 3 gunde :D ondan dolayı fazla giremiorum oyuna yoksa biliosun yani sizi kimseye değişmem :D
Daha geçen gün demdinmi olm kendi azınla hamit niye oyuna girmiosun dedim. sende abi arkadaşlarla takılıodum demedinmi? :D :D :D :D :D :D
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Dejong
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dejong »

Ruby yazdı:
Dejong yazdı:
Ruby yazdı:Hamit yok abisi sana görev mörev git o takıldığın arkadaşlrın yapsın sana görev biz senin arkadaşın değiliz ya :D :D :D
:D abi yok arkadaş falan valla tatil bitti yoğun tempoyla başladm işe.Valisi,bakanı,belediye başkanları ve yalakaları iliğimi sömurduler 3 gunde :D ondan dolayı fazla giremiorum oyuna yoksa biliosun yani sizi kimseye değişmem :D
Daha geçen gün demdinmi olm kendi azınla hamit niye oyuna girmiosun dedim. sende abi arkadaşlarla takılıodum demedinmi? :D :D :D :D :D :D
:D :D :D aBİ 10gün önce dedim ben sana onu :D :D ben 5 gundur çalışıyorum yaw :D
Kullanıcı avatarı
Esatbey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Esatbey »

Loncanıza Başarılar
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Esatbey yazdı:Loncanıza Başarılar
Teşekkürler...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Dejong yazdı:
Ruby yazdı:
Dejong yazdı:
:D :D :D aBİ 10gün önce dedim ben sana onu :D :D ben 5 gundur çalışıyorum yaw :D
3 5 günün ağzınımı yapıyon hamit yakıştıramadım sana :D

Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

DiLo34 yazdı:Lonca Olaylarına Karışmak İstemem Ama Arkadaşın Kullandıgı Kelime Gercekten Hoş Degil.Tartışmak İstemem Kimseyle Sadece Şahsi Fikrim.

Oyun'da Bulunmuyorum O Yüzden Forumu Takip Ediyorum Gördügüm Kadarıyla Yakamozx Loncası Güzel Bir Lonca Başarılar Dilerim.
Teşekkürler Kardeşim
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
Yakamozxbep
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

Evet oyun artık gerçekten sıkmaya başladı bende karakterlerimi devredip oyunu bırakıyorum.
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Grandxtexas »

Yakamozxbep yazdı:Evet oyun artık gerçekten sıkmaya başladı bende karakterlerimi devredip oyunu bırakıyorum.
niye bırakıyosun :S
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Sabri eren cihan abi nur

Mert charının şifresini bana verdi..Oyunu bırakıyormuş dedi işine yarıyanı al digerleirni loncadan yarıyanlara ver falan filand agıt yaptı istemiyorum filan dedi...Chara giridm filana am herşeyi duruyo ve hiç birşeye dokunmadım olayı halledin char güvende şuan yetkili biri olayı çözsünnn.

Erdii...
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

CARIZMA yazdı:Sabri eren cihan abi nur

Mert charının şifresini bana verdi..Oyunu bırakıyormuş dedi işine yarıyanı al digerleirni loncadan yarıyanlara ver falan filand agıt yaptı istemiyorum filan dedi...Chara giridm filana am herşeyi duruyo ve hiç birşeye dokunmadım olayı halledin char güvende şuan yetkili biri olayı çözsünnn.

Erdii...
şifreler bizdede var sen lazımsa kendıne al içinden biz halledicez sen korkma Erdim
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön