Daha geçen gün demdinmi olm kendi azınla hamit niye oyuna girmiosun dedim. sende abi arkadaşlarla takılıodum demedinmi?Dejong yazdı:Ruby yazdı:Hamit yok abisi sana görev mörev git o takıldığın arkadaşlrın yapsın sana görev biz senin arkadaşın değiliz ya![]()
![]()
![]()
abi yok arkadaş falan valla tatil bitti yoğun tempoyla başladm işe.Valisi,bakanı,belediye başkanları ve yalakaları iliğimi sömurduler 3 gunde
ondan dolayı fazla giremiorum oyuna yoksa biliosun yani sizi kimseye değişmem
Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby yazdı:Daha geçen gün demdinmi olm kendi azınla hamit niye oyuna girmiosun dedim. sende abi arkadaşlarla takılıodum demedinmi?Dejong yazdı:Ruby yazdı:Hamit yok abisi sana görev mörev git o takıldığın arkadaşlrın yapsın sana görev biz senin arkadaşın değiliz ya![]()
![]()
![]()
abi yok arkadaş falan valla tatil bitti yoğun tempoyla başladm işe.Valisi,bakanı,belediye başkanları ve yalakaları iliğimi sömurduler 3 gunde
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Loncanıza Başarılar
Teşekkürler...Esatbey yazdı:Loncanıza Başarılar
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
3 5 günün ağzınımı yapıyon hamit yakıştıramadım sanaDejong yazdı:Ruby yazdı:Daha geçen gün demdinmi olm kendi azınla hamit niye oyuna girmiosun dedim. sende abi arkadaşlarla takılıodum demedinmi?Dejong yazdı:Ruby yazdı:Hamit yok abisi sana görev mörev git o takıldığın arkadaşlrın yapsın sana görev biz senin arkadaşın değiliz ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aBİ 10gün önce dedim ben sana onu
![]()
ben 5 gundur çalışıyorum yaw
Teşekkürler KardeşimDiLo34 yazdı:Lonca Olaylarına Karışmak İstemem Ama Arkadaşın Kullandıgı Kelime Gercekten Hoş Degil.Tartışmak İstemem Kimseyle Sadece Şahsi Fikrim.
Oyun'da Bulunmuyorum O Yüzden Forumu Takip Ediyorum Gördügüm Kadarıyla Yakamozx Loncası Güzel Bir Lonca Başarılar Dilerim.
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Evet oyun artık gerçekten sıkmaya başladı bende karakterlerimi devredip oyunu bırakıyorum.
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
niye bırakıyosun :SYakamozxbep yazdı:Evet oyun artık gerçekten sıkmaya başladı bende karakterlerimi devredip oyunu bırakıyorum.
http://bit.ly/qM7njk
Sabri eren cihan abi nur
Mert charının şifresini bana verdi..Oyunu bırakıyormuş dedi işine yarıyanı al digerleirni loncadan yarıyanlara ver falan filand agıt yaptı istemiyorum filan dedi...Chara giridm filana am herşeyi duruyo ve hiç birşeye dokunmadım olayı halledin char güvende şuan yetkili biri olayı çözsünnn.
Erdii...
Mert charının şifresini bana verdi..Oyunu bırakıyormuş dedi işine yarıyanı al digerleirni loncadan yarıyanlara ver falan filand agıt yaptı istemiyorum filan dedi...Chara giridm filana am herşeyi duruyo ve hiç birşeye dokunmadım olayı halledin char güvende şuan yetkili biri olayı çözsünnn.
Erdii...
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
şifreler bizdede var sen lazımsa kendıne al içinden biz halledicez sen korkma ErdimCARIZMA yazdı:Sabri eren cihan abi nur
Erdii...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi