Reyhanlıdan Adam çıkmaz demek sana bu lafı yediririm gel de sana adamlık göstersinler olum bir de demişsin çalsan ilk günü çalardım İlk günü çalmadın ikinci günü çaldın çünkü ilk günü bu fotolarla uqraştın gözlük çektin eme girdikten sonra da kp 260 geldidoorss yazdı:okkes25494 yazdı:Şimdi Doors sessiz kaldım sana bir şey demiyorum artık .Soulchield yani ali arkadaşım sana ejder asa malzemesi için item bile verdi .Adam sana şifresini verdi adam nerden bilsin bu kdr kaliteli hırsızsın... Evinde 2 pc vardı nerden bilelim senin o 2 pc yi kullanarak böyle bi oyun yapmamış olmabilirsin.Çünkü adam senin 50 m ne kalsa sana 50 m lik item vermezdi ejder asa için Adam kaç kişinin şifresini aldı. Ama güzel bir hırsızlık taktigini ortaya koymuşsun tebrikler.Ortada İz bırakmıyosun ama yukarıda allah var herkes bunu biliyor... Burda milleti kendi yaptıqın oyunla kandırabilirsin.Herkese iyi forumlar ...
Hatay Reyhanlıdan Adam cıkmamıs kı sız cıkacaksınz . boyle Bır oyun Yapsam Sessız Kalır Sıneye Cekılırım Ben Senın gıbı yada sızın gıbı degılım kımsenın Emegınde Gozum Yok Calacak olsam bunu ılk gun yapardım ..
Sızın ne mal oldugunuzu Tum ıkv Halkı bılıyormus meger Bırak Eminonunu tum serverler..
Soruyorlar Kım dolandırdı Senı Soulchield Gülücüğeodaklan Dıyorum Herkes Dıyor ki ;
Sen onların Ne mal oldugunu Bılmıyor musun ?
Evet bende 2 pc Var Haklı oldugun tek nokta bu . Soyle bakalım Gülücüğeodaklan neden bana Sovuyordu.
Paramı senmı aldın ? dedıgımde neden ana bacı sovdu?
Sunu da Soyleyım Ben Ikv Destege Fotolarla Bırlıkte form yolladım .GM ler bu 3 oyuncuyu Kendı OZel Hesaplarına Cekıp n ıs Dongudunu Anlayacakalar. Sen Hiç beynını Yorma.
Açık Açık Dolandırıcılar
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Re: Açık Açık Dolandırıcılar

SAYGILARIMLA Kırçicegi Qkkesbey
okkes25494 yazdı:WbMaster benim neyimi gördün? Gelip bana şu item tantanası yapıyosun banane bunlardan Doors Ben Kendi adıma konuşuyorum beni tanıyan tanır .... Sen Hırsız olduqunu ben biliyorum bunu kimse bilmesede olur Fotolar yanıltıcı yalandan Char sende güzel yapmışsın charıda susturmuşsun saqlam iş bir iki gün konuşmasın diye adam helal süper hırsız diyorum sana
Walla sınırden Guluyorum burda

- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
helvetia yazdı:bozacının şahidi şıracı![]()
bu hataydaki akıllarını sadece hırsızlığa ve turlu oyunlara çalıştıran bi grup arkadaş çevresi, oyunu yakında tekellerine alacaklar ondan korkuyorum bi gmler olsa gerek soymadıkları..
Aynen katılıyorum demek ki çoğu çevreden can yakmış bu bebeler. Yaşlarıda 15 civarı. Yöntemde harika insanların arkadaşlık duygularını kullanmak.
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
VBMaSTeR yazdı:helvetia yazdı:bozacının şahidi şıracı![]()
bu hataydaki akıllarını sadece hırsızlığa ve turlu oyunlara çalıştıran bi grup arkadaş çevresi, oyunu yakında tekellerine alacaklar ondan korkuyorum bi gmler olsa gerek soymadıkları..
Aynen katılıyorum demek ki çoğu çevreden can yakmış bu bebeler. Yaşlarıda 15 civarı. Yöntemde harika insanların arkadaşlık duygularını kullanmak.
Dogru soze ne hacet
:!:

helvetia yazdı:bozacının şahidi şıracı![]()
ahahahaha:D bende bugün konu açtım 1 lvl hırsızlarla ilgili kou silinmiş hemen:D
ahahahahahaha
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ
Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
ŞEHRİNAZİZLERİ
Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...