Açık Açık Dolandırıcılar

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Açık Açık Dolandırıcılar

Mesaj gönderen doorss »

Kendi iradeniz ile paylaşmış olduğunuz herhangi bir materyalin geri verilmemesi durumunda İKV Destek Takımı sizlere destek sağlayamamaktadır. Alışverişlerinizde dikkatli olmayı ve hesap paylaşmamayı kural haline getirmelisiniz.

[GM]Erdoğan
Resim
dahaka87
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Açık Açık Dolandırıcılar

Mesaj gönderen dahaka87 »

Kardeş haklısın bu gibi kişileri oyun da bulundurmamak gerekir çünkü bende yaşadım böyle şeyler memleketlim diye saydıklarım hep çarlarımı çaldılar bu yüzden oyundan bıktım fakat yıkılmadan devam ettim.
[Kinqxofxmagic],[Kinqxofxiksirci],[Kinqxofxkankası],[Hayyam]

GM ler lütfen yardım edin hep çarımızın çalınıp veya dolandırılması korkusuyla mı bu oyunu oynuyacağız?
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Harunyus »

Herşey açık. Yazık bu millete gerçekten haram para yemekten zevk alanların allah belasını versin.
Anlamadığım bişey var, Soulchield karakterinde 260 kp var ve EM e nasıl girdi ?
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim
Kullanıcı avatarı
Meaninqless
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Meaninqless »

Oyuna Böle Kişilerin Gerçekten Oyuna Girmesine İzin Vermeleri Çok Büyük Yanlış. Eminönü Sunucusunda Bulunan Gülücüğeodaklan Kişi Gerçekten Hırsızdır. Dün Saat 10.00 ~ 11.00 Sularında Arkadaşlarımla Skype'den Konuşurken Arkadaşımın Teki ' Aha Hırsız Burda Dedi. ' O Kişide Gülücüğeodaklan dır. Ve Bu Mübarek Günlerde Nasıl Böle Bişi Yapıyorsunuz Anlamıyorum. Adamın Emeğine Konuyorsun. Haram Yiyorsun. Bunuda Bildireyim. ;)

Geçmiş Olsun Muhammet Kardeşim. Her zaman Yanındayım. ;) Oyunda Pm Atman Yeterli.

İyi Forumlar.

Fordehseat ŞİFACI

Eminönü

Resim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen doorss »

Meaninqless yazdı:Oyuna Böle Kişilerin Gerçekten Oyuna Girmesine İzin Vermeleri Çok Büyük Yanlış. Eminönü Sunucusunda Bulunan Gülücüğeodaklan Kişi Gerçekten Hırsızdır. Dün Saat 10.00 ~ 11.00 Sularında Arkadaşlarımla Skype'den Konuşurken Arkadaşımın Teki ' Aha Hırsız Burda Dedi. ' O Kişide Gülücüğeodaklan dır. Ve Bu Mübarek Günlerde Nasıl Böle Bişi Yapıyorsunuz Anlamıyorum. Adamın Emeğine Konuyorsun. Haram Yiyorsun. Bunuda Bildireyim. ;)

Geçmiş Olsun Muhammet Kardeşim. Her zaman Yanındayım. ;) Oyunda Pm Atman Yeterli.

İyi Forumlar.
eyw Emrem Saol Insanlıktan cıkmıs zıbıdı bunlar Aslında ugrasmaya Degmez kısıler AMA baskaları Yanmasın
Resim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen doorss »

Harunyus yazdı:Herşey açık. Yazık bu millete gerçekten haram para yemekten zevk alanların allah belasını versin.
Anlamadığım bişey var, Soulchield karakterinde 260 kp var ve EM e nasıl girdi ?
Bılmıyorum Harun Nasıl eme Gırdıgını 260 kp ıle
Resim
Ebuustad
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ebuustad »

geçmiş olsun kardeş 2.3 ay önce çarlarım çalınmıştı arkadaşımın çakmasını kullanarak çarlarımı çaln kişi cemal adında bi şerf...di fatalflexi .diam da olabilir işin içinde geçenlerde gülücüğeodaklan a cemal dedi biri bölgeden kalndan sürekli yazdım herkes duysun diye ama şerf... anlamıyolar hala devm ediyolar...allah inşşlah yaptıklarının hesabını sorrar bigün bu oyunda olsa sonuçta emek sarfediliyor...
Kullanıcı avatarı
suke6
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen suke6 »

gercekten hersey acıkca ortada yazıklar olsun
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR

Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Bu kişiler şirket. Kullandıkları taktik aynı. Bu varlıklar insanların arkadaşlık duygularını kullanarak hesap yürütüyorlar. Bizimde başımıza geldi Allahtan geri aldık hesabı. Geçmiş olsun kardeş
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus46 »

çok geçmiş olsun kardeş böyle emek hırsızlarınında ALLAH belasını versin :( bir yandan da bize ders oluyor şifreni baban bile olsa vermiyeceksin bunu bize tekrar gösterdiğin içinde sana ayrı teşekkür ediyorum :|
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön