Hata Yardım Ne olur...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Hata Yardım Ne olur...

Mesaj gönderen Glatyator »

Arkadaşlar 1 aydır bu hatayı alıyorum yardım edin lütfen oyundan sogudum valla
Resim
Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Hata Yardım Ne olur...

Mesaj gönderen HasanAslan »

Selam

Lathander'den Alıntıdır..

"Microsoft Visual C++ Runtime Library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz. Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır. Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

++++
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

IstanbulKartali yazdı:Merhabalar;

Microsoft Visual C++ Runtime library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.

Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.

Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.

NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.
Nod 32 yi tek geçerim dayı =)
Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

+++++++++++++++
Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

++++++++++ arkadaşlar sadece cevap yazabiliyorum bu konuyo ve ilk mesajı görebiliyorum bu nedir ya diger konuları görebiliyorum bunu nasıl yazdın diceksiniz en üstte cevap ver var ordan

“Genel Sohbet” sayfasına dön