Hata Yardım Ne olur...
- Glatyator
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hata Yardım Ne olur...
Arkadaşlar 1 aydır bu hatayı alıyorum yardım edin lütfen oyundan sogudum valla

- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı

Re: Hata Yardım Ne olur...
Selam
Lathander'den Alıntıdır..
"Microsoft Visual C++ Runtime Library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz. Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır. Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
Lathander'den Alıntıdır..
"Microsoft Visual C++ Runtime Library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz. Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır. Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Nod 32 yi tek geçerim dayıIstanbulKartali yazdı:Merhabalar;
Microsoft Visual C++ Runtime library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.
Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.
Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.
- Glatyator
- Şarapçı'nın Sırdaşı

+++++++++++++++
- Glatyator
- Şarapçı'nın Sırdaşı

++++++++++ arkadaşlar sadece cevap yazabiliyorum bu konuyo ve ilk mesajı görebiliyorum bu nedir ya diger konuları görebiliyorum bunu nasıl yazdın diceksiniz en üstte cevap ver var ordan