Önce bütün sunucular da 1 lvl karakter aç! sonra insanlarla sohbet et hangi sunucu'nun insanları sana daha sıcak kanlı samimi geliyorsa orada başla derim.
Sunucu Değişikliği (FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM)
- Assault
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucu Değişikliği (FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM)
Bence kalbinin sesini dinle....
Önce bütün sunucular da 1 lvl karakter aç! sonra insanlarla sohbet et hangi sunucu'nun insanları sana daha sıcak kanlı samimi geliyorsa orada başla derim.

Petcarar yazdı:tılsım ve meranda oynadım.tılsım merandan bariz önde bence.
:shock:
bende çıkıp tılsımda bol bol küfür hırsız var demeye kalkacaktım...
eğer durum böyle ise meranı hayal bile edemiyorum... :? :? :shock:
sanırım halime şükretmem gerekiyormuş...
:roll:
tam bu noktada insan ister istemez(yönetimi eleştiri maiyetinde değil de bir gözlem olarak)
bir yerlerde işler çığırından çıkmış diye düşünmeden edemiyor...
(ve hatanın çoğunun kullanıcıların kendilerinde olduğunu da düşünerek bunu belirtiyorum :evil: )
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
Değerli görüşleriniz için çok teşekkürler.
Dediğiniz gibi 1 lvl char açıp tüm sunucuları dolaşabilirdim ama oyuncuların yoğunlukta olduğu zamanlar ve kiminin yeraltında kiminin ada yada bölge girişlerinde olması bunu mümkün kılmıyor. Herkes kendi tarafından gözlemlerini sunmuş bir şekilde saygı duyarım ama dediğim gibi tatil dönemlerindeki kalabalıktan ziyade oyuna gerçekten değer katan kişilerin çoğunlukta olduğu, bilgi alışverişinin yapılabildiği, saygı ve seviyeli tartışmaların birbirini kırmadan yapıldığı bir sunucu arıyorum, mutlaka vardır forumda paylaşım yapan arkadaşlarımın sunucularına bakıyorum (boss kesimleri, etkinlik vs )bakımından zengin olması oyunu daha güzel kılıyor. işte ben böyle bir sunucu tavsiye etmenizi bekliyorum.
İlginiz için teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi 1 lvl char açıp tüm sunucuları dolaşabilirdim ama oyuncuların yoğunlukta olduğu zamanlar ve kiminin yeraltında kiminin ada yada bölge girişlerinde olması bunu mümkün kılmıyor. Herkes kendi tarafından gözlemlerini sunmuş bir şekilde saygı duyarım ama dediğim gibi tatil dönemlerindeki kalabalıktan ziyade oyuna gerçekten değer katan kişilerin çoğunlukta olduğu, bilgi alışverişinin yapılabildiği, saygı ve seviyeli tartışmaların birbirini kırmadan yapıldığı bir sunucu arıyorum, mutlaka vardır forumda paylaşım yapan arkadaşlarımın sunucularına bakıyorum (boss kesimleri, etkinlik vs )bakımından zengin olması oyunu daha güzel kılıyor. işte ben böyle bir sunucu tavsiye etmenizi bekliyorum.
İlginiz için teşekkür ederim.

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
olur olur
iSTANBUL OnLine HayaT OFFLiNe
[Humanity]
[Humanity]
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
aslında bunun sebebi zaman da olabilir.ben tılsıma en son 1 yıl önce girmiştim,kıyasladığım zamansa 2 yıl öncesi.zamanla oyuna daha fazla çocuk transfer olmuş olabilir.zaten anka kadar az oyunculu başka bir sunucu olmadığından seviyeleri de ortalama yakındır.şöyle diyim tılsımda ben hiç merandaki gibi hayatı dalga adamlar görmedim.adamların işi gücü yok sadece yeni üyelik açıp forumda sövüyorlar.her oyuncunun tepeden tırnağa bir soyulma geçmişi var.ama tılsımda da saçmalıklar dizboyuydu.hatırlarsın belki 'wc'ansu diye bir karakter vardı :mrgreen: geçmişimi hatırlattın güldürdün sağol :mrgreen:Icha yazdı:Petcarar yazdı:tılsım ve meranda oynadım.tılsım merandan bariz önde bence.
:shock::shock:
tam bu noktada insan ister istemez(yönetimi eleştiri maiyetinde değil de bir gözlem olarak)
bir yerlerde işler çığırından çıkmış diye düşünmeden edemiyor...![]()
![]()
(ve hatanın çoğunun kullanıcıların kendilerinde olduğunu da düşünerek bunu belirtiyorum :evil: )
2 sene öncesi ise oyunu bıraktığım zamana denk gelir(ki yakınlarda geri dönmüştüm)Petcarar yazdı:aslında bunun sebebi zaman da olabilir.ben tılsıma en son 1 yıl önce girmiştim,kıyasladığım zamansa 2 yıl öncesi.zamanla oyuna daha fazla çocuk transfer olmuş olabilir.zaten anka kadar az oyunculu başka bir sunucu olmadığından seviyeleri de ortalama yakındır.şöyle diyim tılsımda ben hiç merandaki gibi hayatı dalga adamlar görmedim.adamların işi gücü yok sadece yeni üyelik açıp forumda sövüyorlar.her oyuncunun tepeden tırnağa bir soyulma geçmişi var.ama tılsımda da saçmalıklar dizboyuydu.hatırlarsın belki 'wc'ansu diye bir karakter vardı :mrgreen: geçmişimi hatırlattın güldürdün sağol :mrgreen:Icha yazdı:Petcarar yazdı:tılsım ve meranda oynadım.tılsım merandan bariz önde bence.
![]()
ve yeşilbaşlıördek desem???:D
hani selam yerine "vak" diyen;)
bilmem hatırlarda yer etmiş miyimdir:D
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
Hatırladım seniIcha yazdı:2 sene öncesi ise oyunu bıraktığım zamana denk gelir(ki yakınlarda geri dönmüştüm)Petcarar yazdı:aslında bunun sebebi zaman da olabilir.ben tılsıma en son 1 yıl önce girmiştim,kıyasladığım zamansa 2 yıl öncesi.zamanla oyuna daha fazla çocuk transfer olmuş olabilir.zaten anka kadar az oyunculu başka bir sunucu olmadığından seviyeleri de ortalama yakındır.şöyle diyim tılsımda ben hiç merandaki gibi hayatı dalga adamlar görmedim.adamların işi gücü yok sadece yeni üyelik açıp forumda sövüyorlar.her oyuncunun tepeden tırnağa bir soyulma geçmişi var.ama tılsımda da saçmalıklar dizboyuydu.hatırlarsın belki 'wc'ansu diye bir karakter vardı :mrgreen: geçmişimi hatırlattın güldürdün sağol :mrgreen:Icha yazdı:Petcarar yazdı:tılsım ve meranda oynadım.tılsım merandan bariz önde bence.
![]()
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Sancağa gel bence.
saçların yeşildi şifacıydınIcha yazdı:2 sene öncesi ise oyunu bıraktığım zamana denk gelir(ki yakınlarda geri dönmüştüm)Petcarar yazdı:aslında bunun sebebi zaman da olabilir.ben tılsıma en son 1 yıl önce girmiştim,kıyasladığım zamansa 2 yıl öncesi.zamanla oyuna daha fazla çocuk transfer olmuş olabilir.zaten anka kadar az oyunculu başka bir sunucu olmadığından seviyeleri de ortalama yakındır.şöyle diyim tılsımda ben hiç merandaki gibi hayatı dalga adamlar görmedim.adamların işi gücü yok sadece yeni üyelik açıp forumda sövüyorlar.her oyuncunun tepeden tırnağa bir soyulma geçmişi var.ama tılsımda da saçmalıklar dizboyuydu.hatırlarsın belki 'wc'ansu diye bir karakter vardı :mrgreen: geçmişimi hatırlattın güldürdün sağol :mrgreen:Icha yazdı:Petcarar yazdı:tılsım ve meranda oynadım.tılsım merandan bariz önde bence.
![]()
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
sancakta nasıl bir ortam var? İyi yönleri ile bulmayı umduğum şeylerden bahsetmiştim, bunlardan hangisini bulabilirim Sancak sunucusunda?bilinmez yazdı:Sancağa gel bence.

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)