Selamunaleyküm
Arkadaşlar ben Eminönü sunucusunda oynuyorum aynı zamanda başka bir sunucuda daha oynamak istiyorum.
Lakin bazı sorular var aklımda, çok aradım araştırdım kararsız kaldım size danışayım dedim.
"Sunucunuzda arkadaşlık ilişkileri,
Bilhassa tatillerde boy gösteren kendini bilmezler dışında (!) yaş ortalaması ve olgunluk olarak oynamaktan zevk alabileceğim,
Hem Vakit geçirip, hemde ufkumu genişletebileceğim,"
bir sunucu arıyorum.
Sizden ricam lütfen tavsiye edeceğiniz sunucunun olumsuz yönlerinden çok olumlu yönleri ile bana anlatın ki bir sunucudan diğerine geçmek isteyen arkadaşlar için bir referans olsun bu önerileriniz.
Şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum, Cevaplarınızı bekliyorum..
Ezberbozan
Sunucu Değişikliği (FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM)
Sunucu Değişikliği (FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM)

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Re: Sunucu Değişikliği (FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM)
Anka tavsiyemdir...
Eminonu: MezarKabul || xMzrKbL || xxMzRKbL
Bab-i Ali: Tool || PneumA || VicariouS || KaBLe
Bab-i Ali: Tool || PneumA || VicariouS || KaBLe
Teşekkür ederim Anka güzel bir sunucu ama diğer sunucular hakkında bir yorumda alabilirsek güzel olurdu...Kable yazdı:Anka tavsiyemdir...

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Ben ikv hayatım boyunca şunu anladım. Nerde kalabalık ; orda velet , orda sorun .. Eminönü ve Teşkilat en kalabalık sunucular , eminönünü bilemem ama bizim sunucuda her gün küfür her gün kavga .. Bu sunucumuzun kötü yanı. Ama bunun yanında arkadaşlık,dostluk (eskisi kadar olmasa da) , kardeşlik iyi durumda ve sunucumuzda saygın insanlar bulunmakta .. Ama kafa dinleyecem diyorsan en az nüfuslu sunucu olarak Anka'yı tavsiye ederim baya az kişi varmış ..anektod yazdı:Selamunaleyküm
Arkadaşlar ben Eminönü sunucusunda oynuyorum aynı zamanda başka bir sunucuda daha oynamak istiyorum.
Lakin bazı sorular var aklımda, çok aradım araştırdım kararsız kaldım size danışayım dedim.
"Sunucunuzda arkadaşlık ilişkileri,
Bilhassa tatillerde boy gösteren kendini bilmezler dışında (!) yaş ortalaması ve olgunluk olarak oynamaktan zevk alabileceğim,
Hem Vakit geçirip, hemde ufkumu genişletebileceğim,"
bir sunucu arıyorum.
Sizden ricam lütfen tavsiye edeceğiniz sunucunun olumsuz yönlerinden çok olumlu yönleri ile bana anlatın ki bir sunucudan diğerine geçmek isteyen arkadaşlar için bir referans olsun bu önerileriniz.
Şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum, Cevaplarınızı bekliyorum..
Ezberbozan
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Tavsiyen için teşekkür ederim bunu değerlendirecem, Ankanın plus olması malesef şuan için bir dezavantaj gibi geliyor nede olsa arkadaşlık kuracağınız her insan plus satın alamayabilir yada plus sunucunun extra özelliklerinin olmayışı dediğim gibi Anka ya + dan çok - katıyor.rapper yazdı: Ama kafa dinleyecem diyorsan en az nüfuslu sunucu olarak Anka'yı tavsiye ederim baya az kişi varmış ..
Sizin düşünceleriniz ben ve diğer arkadaşlarımın sunucu seçiminde daha titiz olması ve bir derecelendirme yapmasına çok yardımcı olacak.
Şimdiden Katkı sağlayan arkadaşlara Teşekkür ediyorum .

Merhaba bizim suncuu kalabalıktı hergün klanda kavga bölgede kavga madenlerde 10 ar kişi sancakta oynuyorum çokta mutluyum.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
tılsım ve meranda oynadım.tılsım merandan bariz önde bence.
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Tüm sunucular hırsız dolu bir sunucu arama derim ben
Göster
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Sanalkorkun yazdı:Tüm sunucular hırsız dolu bir sunucu arama derim ben
Sayın laf babası (laf tan başka icraatın yok )sen ankaya gelene kadar anka sessiz sakin ve olgun insanlarla dolu bir yerdi
- manyetix95
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Evet bende sunucu değiştirmeyi düşünüyorum ama karar veremedim tılsımı düşünüyorum
Gaspıralı(49)