İşte Yönetim Kadrosu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: İşte Yönetim Kadrosu

Mesaj gönderen VicTorY »

faysbok yazdı:
VicTorY yazdı:
faysbok yazdı:
Reymond yazdı:gm abura ve madturk gercekden çok iyilerdi şimdi ise oyunda gm göremiyorum :D
tılsıma geldi bikere gittim yanına Selam yazdım gmnin bana verdigi KABA cevapda as güle güle dedi ve konuşmadı gmler bukadar kabalar yani

Şahsi olarak hepsiyle forum sitemiz adına röportaj yaptım ve gerçekten muhabbeti hoş insanlardı eğerki düzgün bir dille gerekeni anlatırsanız ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar DI ..
özellikle güzel bi dille konuştıum aMA yaptıgı tek şey kabaca konuşmak

Doğrudur burada konuyu şuraya çekiceğim oyun dünyasında GM olsa bile gerçek hayatta bir insan o an birşeye sinirlenmiş morali bozulmuş olabilir sonuçta oda bir insan eğerki anlattığın olay gerçekleştiyse dediklerimi tekrar düşün
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen faysbok »

VicTorY yazdı:
faysbok yazdı:
VicTorY yazdı:
faysbok yazdı:
Reymond yazdı:gm abura ve madturk gercekden çok iyilerdi şimdi ise oyunda gm göremiyorum :D
tılsıma geldi bikere gittim yanına Selam yazdım gmnin bana verdigi KABA cevapda as güle güle dedi ve konuşmadı gmler bukadar kabalar yani

Şahsi olarak hepsiyle forum sitemiz adına röportaj yaptım ve gerçekten muhabbeti hoş insanlardı eğerki düzgün bir dille gerekeni anlatırsanız ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar DI ..
özellikle güzel bi dille konuştıum aMA yaptıgı tek şey kabaca konuşmak

Doğrudur burada konuyu şuraya çekiceğim oyun dünyasında GM olsa bile gerçek hayatta bir insan o an birşeye sinirlenmiş morali bozulmuş olabilir sonuçta oda bir insan eğerki anlattığın olay gerçekleştiyse dediklerimi tekrar düşün
Hayır morali çokda iyidi pluslu olan kişilerle genelden sohbet ettiler
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
xxxhellboyxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xxxhellboyxxx »

Şunu belirtmek isterim ki oyun gmleri görevini yapmaktadırlar.Ama bir konuya değinmek istiyorum.Sadece bir önerim var oyunda daha fazla aktif olurlarsa bence daha iyi olur.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

xxxhellboyxxx yazdı:Şunu belirtmek isterim ki oyun gmleri görevini yapmaktadırlar.Ama bir konuya değinmek istiyorum.Sadece bir önerim var oyunda daha fazla aktif olurlarsa bence daha iyi olur.
Leyaz foruma üyeysen bizim loncasınada bi ugra ;) ;)
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Bakınız şansiyetim olarak
[GM]Abura yani Murat Yavuzkaplan MSN adresimde bulunmasına rağmen onunla muhabbet ettiğimde veya soru sorduğumda cevap veriyor. Şuan hangi oyunda olduğu ve ne yaptığı söylüyor. Kısacası "ben bişey sordum cevap vermedi, ben böyle söyledim o şöyle söyledi" bu tür şeyler normal karşılanmalıdır.

Yukarıda bulunan mesajlarda arkadaşımız
"kaba konuşmalara nasıl cevap versinler" demiş Evet! katılıyorum. Ayrıca her gönderdiğiniz mesajlara cevap verecek mecburiyetinde değillerdir işi olabilir veya müsait değillerdir. "as güle güle" demiş olabilir insan oğludur kibirlendimi nefsine uyar ve herşeyi yapar.

Unutmayalım ki onlarda bizim gibi insanlar, onlarda bulunan tek üstünlük sadece oyundadır. Allah katında(evliya ve peygamberler hariç hiç kimse) ve aile durumlarında (biri birinden)üstün değillerdir. Onlarda bulunan hak bizdede var. Konuyu büyütmeden kapatalım.

Hayırlı bayramlar,
M.Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

GM Arinna oyundamı ki acaba az sohbetim olmadı onunla tanışmışlığım var bayağıdan görmedim.Nerede olduğunu bilmiyorum =)
Kullanıcı avatarı
xXdeli58Xx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xXdeli58Xx »

merhabalar

gerçekten böyle bir manzara ile karşı karşıya kalmak hem oyuncu hemde yönetim için utanç duyulması gereken bir
olay.bakınız oyunu artık kendine benimsemiş başından ayrılmayan arkadaşlar var ve bunlar 12 Tl lik plus veya 3 aylık özel
paketler almaktadırlar.diğer onlıne oyunlarına baktığımızda [GM] ile konuşuyorsun şikayet gibi nice olayları anlatıyorsun bu bizim kendi oyunumuzda çok nadir görüyoruz. varlıkları yoklukları belli değil.aylık 12TL...ve üstü para verip plus paket sahibi oluyorlar.peki oyuncular olmasa bu [YÖNETİCİ] arkadaşlar evlerine çocuklarına hanımlarına ne yedirecekler???bakın arkadaşlar ben oyunu bırakalı 1 ay oldu olmadı gayet rahatım 39 seviye zamanı olsa bırakmazdım..
o zaman bambaşka bir ikv vardı şimdi öylemi !!!
bir iş yapılır gizli saklı duyuru yapılır ne olduğunu anlamadan foruma koşarsın hiç bir şey yok diyorsanız ki yönetim kadrosu
ilgilenemiyor kendine güvenmiş tecrübeli kişi veya kişiler alın.Demek istedeğim şudur Ki İKV oyuncusu yoksa Sizede ekmek yok.şu saatten sonrada ister hesab'ım uyarı alsın ister kapatılsın umrumda değil 39 seviye zamanında herşey bambaşkaydı şimdi öylemi ??? HAYIR neden çünki yeni saçma sapan yetenekler efsunlar ve onunla birkilte gelen nice hatalar ve aşırı abartılmış zorluklar.önceden küfür oranı çok azdı şimdi klanda adamı kesersiniz ana bacı koymaz ws atarsın gene aynı
yine yönetimin suçu neden oyunda küfürü engelliyeceksiniz ! küfür ettiği zaman *** diye veya Uyarı şekilnde bir mesaj gelerek küfür önlenebilir ama kim yapacak bunları ?her işin zorluğu var ama bu kadar boş bırakılmaz.

İyi forumlar...

Kod: Tümünü seç

DoSt B!Ld!kLeR!m kArDeŞLER!m mEğEr dÜşM@nIMmIŞ!!!!!
[/u][/b]
Kullanıcı avatarı
ahuS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ahuS »

xXdeli58Xx yazdı:merhabalar

gerçekten böyle bir manzara ile karşı karşıya kalmak hem oyuncu hemde yönetim için utanç duyulması gereken bir
olay.bakınız oyunu artık kendine benimsemiş başından ayrılmayan arkadaşlar var ve bunlar 12 Tl lik plus veya 3 aylık özel
paketler almaktadırlar.diğer onlıne oyunlarına baktığımızda [GM] ile konuşuyorsun şikayet gibi nice olayları anlatıyorsun bu bizim kendi oyunumuzda çok nadir görüyoruz. varlıkları yoklukları belli değil.aylık 12TL...ve üstü para verip plus paket sahibi oluyorlar.peki oyuncular olmasa bu [YÖNETİCİ] arkadaşlar evlerine çocuklarına hanımlarına ne yedirecekler???bakın arkadaşlar ben oyunu bırakalı 1 ay oldu olmadı gayet rahatım 39 seviye zamanı olsa bırakmazdım..
o zaman bambaşka bir ikv vardı şimdi öylemi !!!
bir iş yapılır gizli saklı duyuru yapılır ne olduğunu anlamadan foruma koşarsın hiç bir şey yok diyorsanız ki yönetim kadrosu
ilgilenemiyor kendine güvenmiş tecrübeli kişi veya kişiler alın.Demek istedeğim şudur Ki İKV oyuncusu yoksa Sizede ekmek yok.şu saatten sonrada ister hesab'ım uyarı alsın ister kapatılsın umrumda değil 39 seviye zamanında herşey bambaşkaydı şimdi öylemi ??? HAYIR neden çünki yeni saçma sapan yetenekler efsunlar ve onunla birkilte gelen nice hatalar ve aşırı abartılmış zorluklar.önceden küfür oranı çok azdı şimdi klanda adamı kesersiniz ana bacı koymaz ws atarsın gene aynı
yine yönetimin suçu neden oyunda küfürü engelliyeceksiniz ! küfür ettiği zaman *** diye veya Uyarı şekilnde bir mesaj gelerek küfür önlenebilir ama kim yapacak bunları ?her işin zorluğu var ama bu kadar boş bırakılmaz.

İyi forumlar...
Bİrde şöyle GM sunucuya geldiğinde adam akıllı soru sormayı bilen oyuncular varmış gibi yorum yapıyorsunuz ya :? Bir odaya tıkılmış ve 15 gün boyunca aç bırakılmış insan topluluğu gibi davranıp GM'yi taze et gibi gören kullanıcılar varken nasıl bizle sohbet etsinler buna cevap bulamıyorum. Problemlerimizi dinlemek için geldiğini söyleyen GM ye yüklenmeler, yok şu neden böyle yok bu neden böyle sizin yapacağınız işin de bilmem neyinde vb yaklaşımlarla saçma sapan yorumlar yapan kullanıcıların varlığını inkar edenin varlığını inkar ederim!

Rezil bir oyuncu kitlesine sahip oyunumuz. Laftan anlamayan ve sığ düşünen, hatta gerikafalı. Düzgün Türkçe kullanamayan, problemlerini ifade edemeyen ve herşeyi önlerine bekleyen bir kitleyiz. Hal böyle olunca bence fazlasını bile alıyoruz yönetimden.

Bence konu kapansın artık. Bildiriyorum yönetime.

GM yandaşı vb yakıştırmalar yapacak sığ düşüncelere rağmen, tüm oyun yönetimine başarılarının devam etmesi konusunda dileklerimi sunarım.

Ahu Eylül
[table][tr][td].:.:.Sunucu.:.:.[/td][td].:.Karakter Adı.:.[/td][td].:.Sınıfı (??).:.[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahub[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (45)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuB[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (18)[/td][/tr[/table]
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

İKV Destek takımı adına ; Bugüne kadar küçük yada büyük hangi görevde olursa olsun , oyunumuz için emek harcayan zaman harcayan tüm arkadaşları saygı ve sevgi ile anıyoruz.

Yazılan bazı yorumlar eleştiri sınırını aşıp hakaret boyutuna vardığından konuyu kilitliyorum .

İyi bayramlar iyi forumlar.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön