viewtopic.php?f=19&t=36827Haziran 2009 tarihinden itibaren 1 yılı aşkın süredir özellikle Murat Yavuzkaplan (Abura) ve Onur Altaş (MaDTuRk) olmak üzere eski Mynet GM'lerinin (MOMT) İKV ile hiçbir ilgisi kalmamıştır.
Bu tarihten sonra oyun yönetimi vb. konularda İKV ile hiçbir şekilde ilgileri/etkileri olmamıştır ve olmamaktadır. Lütfen kendilerini İKV ile ilgili rahatsız etmemeye özen gösterin.
İstanbul Kıyamet Vakti Yönetim Ekibi Arif Çınar Türken (Lathander) ve Nihat Özpay (Nerull) önderliğindeki Game Master kadrosu ile aşağıdaki gibidir:
[GM]CaptainATX
[GM]Erdogan
[GM]Kindar
[GM]Leggenda
[GM]Müfreze
[GM]Nocomment
[GM]Orti
[GM]Şeepplem
[GM]ToRNaViDa
[GM]VaLHeRu
[GM]Zembekoglu
İstanbul Kıyamet Vakti ile ilgili tüm başvurularınız için IKV Destek Formu üzerinden İKV Destek Takımı ile iletişime geçebilirsiniz.
İşte Yönetim Kadrosu
İşte Yönetim Kadrosu
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Re: İşte Yönetim Kadrosu
Oyunun ilk ve eski baş GM'leri Abura ve MaDTurk'e saygım sonsuzdu .. Görevlerini tam anlamıyla yapıyorlardı. Tabiki zembekoğlu'nu unutmamak gerekir. Yeni GM'ler sanki biraz sönük kaldı oyunda.. Her gün isyan konuları her gün şikayet..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
gm abura ve madturk gercekden çok iyilerdi şimdi ise oyunda gm göremiyorum 
<)
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Merhaba;
Oyunda yaklaşık 3 senedir bulunuyorum ama şunu içtenlikle dile getirmek isterim ki 3 sene boyunca gerçekten tam anlamıyla oyuna ilgi,alaka gösteren 3 GM tanıdım...
Buradan Abura, MaDTurk ve zembekoğlu ' na saygılarımı sunarım.. Gerçekten GM dediğim yönetici olmaya en çok yakışan insan dediğim kişilerdi.. Fakat o dönemle bu dönem arasındaki farka bakıyorum da gerçekten eskiler oyunu daha güzel derliyorlarmış en azından ilgili bir yönetim vardı..!
İyi Forumlar..!
Oyunda yaklaşık 3 senedir bulunuyorum ama şunu içtenlikle dile getirmek isterim ki 3 sene boyunca gerçekten tam anlamıyla oyuna ilgi,alaka gösteren 3 GM tanıdım...
Buradan Abura, MaDTurk ve zembekoğlu ' na saygılarımı sunarım.. Gerçekten GM dediğim yönetici olmaya en çok yakışan insan dediğim kişilerdi.. Fakat o dönemle bu dönem arasındaki farka bakıyorum da gerçekten eskiler oyunu daha güzel derliyorlarmış en azından ilgili bir yönetim vardı..!
İyi Forumlar..!
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Merhaba;
Her insanın farklı bi r görevi vardır diye düşünüyorum şu anki Gm lerin oyun içinde sizin görmediğiniz neler neler yapıyorlardır bence eski sisteme göre yenisi daha karışıktır....Kimin gmliği iyi yaptıgını sorgulamak size bana düşmez...Yönetimin lideri Devlere düşer diye düşünüyorum
Her insanın farklı bi r görevi vardır diye düşünüyorum şu anki Gm lerin oyun içinde sizin görmediğiniz neler neler yapıyorlardır bence eski sisteme göre yenisi daha karışıktır....Kimin gmliği iyi yaptıgını sorgulamak size bana düşmez...Yönetimin lideri Devlere düşer diye düşünüyorum

Bu oyunu oyun yapan biziz .. Oyuncular .. Bu yüzden asayişi ve düzeni sağlayacak , bizlere önderlik edecek olan yönetimi eleştirmek bize düşer. Eleştirsek te birşey değişmiyor o ayrı .. Ayrıca gm'lerin icraatlarına bakarak hangi gm'in iyi hangi gm'in kötü yada şöyle diyelim hangi gm'in başarılı hangi gm'in başarısız olduğunu anlayabiliriz sorgulamaya gerek kalmadan ..Sultanahmet yazdı:Merhaba;
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Abura ve Madturk yılda bir kez oyuna girer boy gösterisi yapıp çıkarlardı. Bunu eski oyuncuların hepsi bilirler. İKV nin tüm işlerini bugüne kadar GM lerin yardımcıları yapmışlardır. GMA olarak görev alan Arif, Zembekoğlu ve Neslihan ın önderliğindeki GMO ekibi sunucularda canla başla çalışırlardı. Arif şuan hala görevde DEV olarak devam ediyor ve sizce birşeyler yolunda gidiyor olmasa müdahale etmezler mi ?bluewolf45 yazdı:Merhaba;
İyi Forumlar..!
Herkes der ki Abura vardı Madturk vardı. İkisinin uydurduğu bir bilgi@istanbuloyun.com adresi vardı. Kaçınız cevap alabildiniz oradan? Mynet binasına giden bir arkadaşımız vardı bir aralar. Banını açtırma için gitmişti. Murat Yavuz Kaplan ona demiş ki "Abura tatile çıktı. Gelmeden inceleyemeyiz." Bu mudur GM 'lik? Şimdiki GMleri beenmiyorsunuz ama ikvdestek denilen destek panelinden kaç kişi faydalanıyor hergün? Karakter aktarma gibi bir fırsatı size tanıyan bu ekip değil mi?
Etkinlik diorsunuz, tepegöz ve taşkanatların abura ve madturkle hiçbir ilgisi olamaz. Onlar Mynet GMleriydi, İKVyi sadece Mynetin bir malı olarak görüyorlardı. Eğer böyle olmasa şu an burada gönüllü olarak devam edebilirlerdi oyunun mynetten ayrılması onlar için ayrılığı gerektirmiyordu.
Şuanki gm kadrosunun ben ellerinden gelen herşeyi yaptıklarına inanıyorum. Şahsi düşüncemdir, şikayetlerim değerlendriliyor bana mail gönderiliyor, yarışmalar düzenleniyor ödüller veriliyor fuarlar düzenlniyor..... Bence iyice bir ölçün tartın öyle karar verin. Eğer Abura ve Madturk yönetimi şu an işliyor olsaydı, bu yazımın yerine "resim gönderdim ceza almadı" başlıklı konuları okuyor olurdunuz.
[table][tr][td].:.:.Sunucu.:.:.[/td][td].:.Karakter Adı.:.[/td][td].:.Sınıfı (??).:.[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahub[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (45)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuB[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (18)[/td][/tr[/table]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahub[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (45)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuB[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (18)[/td][/tr[/table]
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sultanahmet yazdı:Merhaba;
http://bit.ly/qM7njk
Merhabalar
Gelen bazı yorumların üzerine şunu belirtmek isterim ki, yönetim her zaman için elde var olunan en sağlam ve en güvenilir kişilerden oluşmaktadır.
Kaygı ve sitemleri gereksiz görmekle beraber katılmadığım belitmek istiyorum,
Gelen bazı yorumların üzerine şunu belirtmek isterim ki, yönetim her zaman için elde var olunan en sağlam ve en güvenilir kişilerden oluşmaktadır.
Kaygı ve sitemleri gereksiz görmekle beraber katılmadığım belitmek istiyorum,
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ahuS yazdı:Abura ve Madturk yılda bir kez oyuna girer boy gösterisi yapıp çıkarlardı. Bunu eski oyuncuların hepsi bilirler. İKV nin tüm işlerini bugüne kadar GM lerin yardımcıları yapmışlardır. GMA olarak görev alan Arif, Zembekoğlu ve Neslihan ın önderliğindeki GMO ekibi sunucularda canla başla çalışırlardı. Arif şuan hala görevde DEV olarak devam ediyor ve sizce birşeyler yolunda gidiyor olmasa müdahale etmezler mi ?bluewolf45 yazdı:Merhaba;
İyi Forumlar..!
Herkes der ki Abura vardı Madturk vardı. İkisinin uydurduğu bir bilgi@istanbuloyun.com adresi vardı. Kaçınız cevap alabildiniz oradan? Mynet binasına giden bir arkadaşımız vardı bir aralar. Banını açtırma için gitmişti. Murat Yavuz Kaplan ona demiş ki "Abura tatile çıktı. Gelmeden inceleyemeyiz." Bu mudur GM 'lik? Şimdiki GMleri beenmiyorsunuz ama ikvdestek denilen destek panelinden kaç kişi faydalanıyor hergün? Karakter aktarma gibi bir fırsatı size tanıyan bu ekip değil mi?
Etkinlik diorsunuz, tepegöz ve taşkanatların abura ve madturkle hiçbir ilgisi olamaz. Onlar Mynet GMleriydi, İKVyi sadece Mynetin bir malı olarak görüyorlardı. Eğer böyle olmasa şu an burada gönüllü olarak devam edebilirlerdi oyunun mynetten ayrılması onlar için ayrılığı gerektirmiyordu.
Şuanki gm kadrosunun ben ellerinden gelen herşeyi yaptıklarına inanıyorum. Şahsi düşüncemdir, şikayetlerim değerlendriliyor bana mail gönderiliyor, yarışmalar düzenleniyor ödüller veriliyor fuarlar düzenlniyor..... Bence iyice bir ölçün tartın öyle karar verin. Eğer Abura ve Madturk yönetimi şu an işliyor olsaydı, bu yazımın yerine "resim gönderdim ceza almadı" başlıklı konuları okuyor olurdunuz.
Merhaba;
Öncelikle şahsi düşüncene elbette ki saygım var o senin düşüncen yazdığım yazı ise benim düşüncem.. Şuan ki GM'ler tabii işini yapıyorlardır.. Fakat hani neredeler hangi bir tanesi gün içerisinde oyuna giriyor ben onları beğenmediğimden değil elbette çalışıyorlardır bundan şüphem yok fakat ayda yılda bir etkinlikle olmaz en azından arada bir sunuculara uğrasalar daha iyi olur..
Abura ve MaDTurk ayda yılda bir oyuna girer demişsin ben çok iyi hatırlıyorum 2 günde bir onları oyunda gördüğümü.. Ayrıca yarışmalar hazırlanıyor FanArt ' 09 , Çifte Bayram vs. gibi şeyler dikkatinizi çektimi bu yarışmaları sürekli belirli kişiler kazanıyor.. (Photoshop programını iyi bilemek yeterli bu yarışmaları kazanmak için) Eee sürekli aynı kişiler kazanacaksa nerede kaldı bu işin yarışma kısmı veya yarışmaya katılma heyecanı veya yarışma heyecanı sonuçlar zaten baştan belli Photoshop'u bil ödül senindir.. Açık açık söyleyeyim yani bunda saklı olan bir durum yok ben Photoshop Programını bilmiyorum bilmediğim içinde bilenlerin her zaman bir adım arkasında duruyoruz.. Nerede adalet şimdi bu yarışmada..? Nerede kaldı diğer oyuncular ile bir yarış içerisinde olmak..?
Yazdıklarım şuan ki yönetimi kötülemek amaçlı değil tabii çok güzel çalışmaları oldular bunlara katılıyorum ama eski ilgilerde geri gelmeli bence oyuncuyu sadece destek forumundan değil oyundanda takip edilmeli.. Edilmeli ki oyuncu görsün, bilsin, anlasın GM ' lerin oyuna olan ilgisini..!
Not: Bu benim düşümcemdir. Herkes istediğini yazabilir fakat yönetime bakış açım böyledir. Diğer arkadaşlarımında görüşlerine saygım sonsuzdur..!
İyi Forumlar..!
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]