Bir de test takımı'na alınacak

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
dahaka87
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bir de test takımı'na alınacak

Mesaj gönderen dahaka87 »

Arkadaşlar Lanettttt, Mavikurt, Mrnikotinşifacı adlı kişiler biliyorsunuz ki mevlana loncasın da fakat

Herkesi Kadim Hidra görevine çağırıyorlar herkese kesilecek diyorlar ve kendi loncalarındaki adamlara yapıp o adamları yollayıp adam az şifa az deyip kesmiyorlar.

Sonrada klandan ve bölgeden Mevlana Loncası Olarak yine boş dönmedik kadimi kestik diyorlar.

8 kere kestik ya böyle bir şey yok 2 güne bir kesiyoruz herkese kesilcek deniyor ama kesilmiyor.
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Wan Te D

Re: Bir de test takımı'na alınacak

Mesaj gönderen JuSTLoV »

dahaka87 yazdı:Arkadaşlar Lanettttt, Mavikurt, Mrnikotinşifacı adlı kişiler biliyorsunuz ki mevlana loncasın da fakat

Herkesi Kadim Hidra görevine çağırıyorlar herkese kesilecek diyorlar ve kendi loncalarındaki adamlara yapıp o adamları yollayıp adam az şifa az deyip kesmiyorlar.

Sonrada klandan ve bölgeden Mevlana Loncası Olarak yine boş dönmedik kadimi kestik diyorlar.

8 kere kestik ya böyle bir şey yok 2 güne bir kesiyoruz herkese kesilcek deniyor ama kesilmiyor.
başlıkla konunun içerigi arasında 1 ilişki oldugunu sanmıyorum:D
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
dahaka87
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen dahaka87 »

Aslında var bak adam alındı Test Takımına Loncasındaki adamlarla beraber bizi enayi yerine koyuyolar
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Test Ekibinde bulunan kişilerin oyun içinde normal bir kullanıcıdan farkı olmadığını hatırlatır, şikayet kabul alanının forum olmadığının altını bir kez daha çizerim ki bahsi geçen isimlerde bir Test Ekibi Personelimiz bulunmamaktadır.

Şikayetleriniz için ikvdestek formunu kullanınız.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön