Arkadaşlar Lanettttt, Mavikurt, Mrnikotinşifacı adlı kişiler biliyorsunuz ki mevlana loncasın da fakat
Herkesi Kadim Hidra görevine çağırıyorlar herkese kesilecek diyorlar ve kendi loncalarındaki adamlara yapıp o adamları yollayıp adam az şifa az deyip kesmiyorlar.
Sonrada klandan ve bölgeden Mevlana Loncası Olarak yine boş dönmedik kadimi kestik diyorlar.
8 kere kestik ya böyle bir şey yok 2 güne bir kesiyoruz herkese kesilcek deniyor ama kesilmiyor.
Bir de test takımı'na alınacak
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Re: Bir de test takımı'na alınacak
başlıkla konunun içerigi arasında 1 ilişki oldugunu sanmıyorum:Ddahaka87 yazdı:Arkadaşlar Lanettttt, Mavikurt, Mrnikotinşifacı adlı kişiler biliyorsunuz ki mevlana loncasın da fakat
Herkesi Kadim Hidra görevine çağırıyorlar herkese kesilecek diyorlar ve kendi loncalarındaki adamlara yapıp o adamları yollayıp adam az şifa az deyip kesmiyorlar.
Sonrada klandan ve bölgeden Mevlana Loncası Olarak yine boş dönmedik kadimi kestik diyorlar.
8 kere kestik ya böyle bir şey yok 2 güne bir kesiyoruz herkese kesilcek deniyor ama kesilmiyor.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Aslında var bak adam alındı Test Takımına Loncasındaki adamlarla beraber bizi enayi yerine koyuyolar
Merhaba,
Test Ekibinde bulunan kişilerin oyun içinde normal bir kullanıcıdan farkı olmadığını hatırlatır, şikayet kabul alanının forum olmadığının altını bir kez daha çizerim ki bahsi geçen isimlerde bir Test Ekibi Personelimiz bulunmamaktadır.
Şikayetleriniz için ikvdestek formunu kullanınız.
İyi eğlenceler.
Test Ekibinde bulunan kişilerin oyun içinde normal bir kullanıcıdan farkı olmadığını hatırlatır, şikayet kabul alanının forum olmadığının altını bir kez daha çizerim ki bahsi geçen isimlerde bir Test Ekibi Personelimiz bulunmamaktadır.
Şikayetleriniz için ikvdestek formunu kullanınız.
İyi eğlenceler.