Merhabalar.
Bu sabah charım susturuldu. Küfür etmedim ama argo kelimeden dolayı diye tahmin ediyorum. Zaten *Salak* desek bile şikayet edildiğin zaman anında susturma alıyosun. Demek 7 sülaleye etmiş olsan kim bilir ne olacak ! Herneyse esas konuya gelelim.
Charım susuturma yediği zaman Grup bölgeleri geldiğinden beridir hiç bir şekilde bildirim gelmiyor. Ne kadar cezamın olduğu hakkında bana dönüş yapılmıyor. Defalarca desteğe yazdım hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Ya destekteki arkadaşlar ayakta uyuyor, ya da MYNET kullanıcısıyım diye takan yok! Aklıma bu geliyor artık. Neden mi? Geçenlerde Sobee hesabımla desteğe bir soru gönderdiğimde 10 dk içerisinde cevap geldi, şimdi bekle ki destekten geri dönüş yapılacak!.
Mesela bugün gene desteğe yazdım susturma aldığım anda hemen desteğe yazdım, sonuç her zamanki gibi aynı.. Mynetten sobeye karakterlerimi aktarmayı istiyorum, telefona onay mesaj geliyor, ama mynete nedense hiç birşekilde onay maili gelmiyor!
Diyeceğim o ki; ya karakter aktarma olayını temelden kaldırın, ya da aktarmak isteyenlerin isteklerine artık cevap verin. Bilemiyorum benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı ama yeter artık. Mail atsam ordan da cevap vermeyeceksiniz.
NOT: DESTEĞE YAZ CEVAP GELİR DEMEYİN. YUKARIDA DA BELİRTTİM DEFALARCA YAZDIM, GERİ DÖNÜŞ YOK.
İyi çalışmalar.
Destekten Gelmeyen Bildirim ve Mailler, GMler Dikkat
Destekten Gelmeyen Bildirim ve Mailler, GMler Dikkat
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Destekten Gelmeyen Bildirim ve Mailler, GMler Dikkat
ayarlardan ---->ıstenmeyen maıller e gel.bailamo yazdı:Merhabalar.
Bu sabah charım susturuldu. Küfür etmedim ama argo kelimeden dolayı diye tahmin ediyorum. Zaten *Salak* desek bile şikayet edildiğin zaman anında susturma alıyosun. Demek 7 sülaleye etmiş olsan kim bilir ne olacak ! Herneyse esas konuya gelelim.
Charım susuturma yediği zaman Grup bölgeleri geldiğinden beridir hiç bir şekilde bildirim gelmiyor. Ne kadar cezamın olduğu hakkında bana dönüş yapılmıyor. Defalarca desteğe yazdım hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Ya destekteki arkadaşlar ayakta uyuyor, ya da MYNET kullanıcısıyım diye takan yok! Aklıma bu geliyor artık. Neden mi? Geçenlerde Sobee hesabımla desteğe bir soru gönderdiğimde 10 dk içerisinde cevap geldi, şimdi bekle ki destekten geri dönüş yapılacak!.
Mesela bugün gene desteğe yazdım susturma aldığım anda hemen desteğe yazdım, sonuç her zamanki gibi aynı.. Mynetten sobeye karakterlerimi aktarmayı istiyorum, telefona onay mesaj geliyor, ama mynete nedense hiç birşekilde onay maili gelmiyor!
Diyeceğim o ki; ya karakter aktarma olayını temelden kaldırın, ya da aktarmak isteyenlerin isteklerine artık cevap verin. Bilemiyorum benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı ama yeter artık. Mail atsam ordan da cevap vermeyeceksiniz.
NOT: DESTEĞE YAZ CEVAP GELİR DEMEYİN. YUKARIDA DA BELİRTTİM DEFALARCA YAZDIM, GERİ DÖNÜŞ YOK.
İyi çalışmalar.
orda spamların gonderıcılerını yasaklı olarak ekleyı kaldır.
sonra yasaklı lıstesındekı istanbuloyun.com u kaldır
guvenlı lısteye ekle
sorun olmaz
- Fearles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Yok cevap vermiyorlar.Ben 1 aydır sadece 1 mail den cevap aldım.ibrahimking yazdı:ayarlardan ---->ıstenmeyen maıller e gel.bailamo yazdı:Merhabalar.
İyi çalışmalar.
orda spamların gonderıcılerını yasaklı olarak ekleyı kaldır.
sonra yasaklı lıstesındekı istanbuloyun.com u kaldır
guvenlı lısteye ekle
sorun olmaz
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Şu oyunda şöyle bir şey var:
Adama "Salak" da desen, ana bacı sövsen de aynı cezayı alırsın...
Ne güzel değil mi?
Ne güzel değil mi?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

Neresi güzel allasen? Salak dediğin zaman o insandaki bi özelliği suratına söylemek. Salak diyoruz ki öyle birşey yapmış. Durdurk yere salak dermisins en birine?EmirBerkKorkmaz yazdı:Şu oyunda şöyle bir şey var:
Ne güzel değil mi?
herneyse konu bu deil. Acaba benim gibi mynet üyesi olup da destektek yaptığı başvuruda kendisine dönüş yapılmayan kaç kişi mevcut?
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
adam kinaye yapıyobailamo yazdı:Neresi güzel allasen? Salak dediğin zaman o insandaki bi özelliği suratına söylemek. Salak diyoruz ki öyle birşey yapmış. Durdurk yere salak dermisins en birine?EmirBerkKorkmaz yazdı:Şu oyunda şöyle bir şey var:
Ne güzel değil mi?
herneyse konu bu deil. Acaba benim gibi mynet üyesi olup da destektek yaptığı başvuruda kendisine dönüş yapılmayan kaç kişi mevcut?
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
ibrahimking yazdı:adam kinaye yapıyobailamo yazdı:Neresi güzel allasen? Salak dediğin zaman o insandaki bi özelliği suratına söylemek. Salak diyoruz ki öyle birşey yapmış. Durdurk yere salak dermisins en birine?EmirBerkKorkmaz yazdı:Şu oyunda şöyle bir şey var:
Ne güzel değil mi?
Aynen
İKVDESTEK, uygun şekilde gönderilmiş tüm bildirimlere yanıt vermektedir. Eğer ceza bildirimleri, destek geri dönüşleri, karakter aktarım onay epostaları tarafınıza ulaşmıyorsa bu e-posta ayarlarınız ile ilgili demektir. Bu ayarları düzenlemek için;
Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.
Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;
Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.
İyi eğlenceler.
Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.
Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;
Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.
İyi eğlenceler.