Destekten Gelmeyen Bildirim ve Mailler, GMler Dikkat

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Destekten Gelmeyen Bildirim ve Mailler, GMler Dikkat

Mesaj gönderen bailamo »

Merhabalar.

Bu sabah charım susturuldu. Küfür etmedim ama argo kelimeden dolayı diye tahmin ediyorum. Zaten *Salak* desek bile şikayet edildiğin zaman anında susturma alıyosun. Demek 7 sülaleye etmiş olsan kim bilir ne olacak ! Herneyse esas konuya gelelim.

Charım susuturma yediği zaman Grup bölgeleri geldiğinden beridir hiç bir şekilde bildirim gelmiyor. Ne kadar cezamın olduğu hakkında bana dönüş yapılmıyor. Defalarca desteğe yazdım hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Ya destekteki arkadaşlar ayakta uyuyor, ya da MYNET kullanıcısıyım diye takan yok! Aklıma bu geliyor artık. Neden mi? Geçenlerde Sobee hesabımla desteğe bir soru gönderdiğimde 10 dk içerisinde cevap geldi, şimdi bekle ki destekten geri dönüş yapılacak!.

Mesela bugün gene desteğe yazdım susturma aldığım anda hemen desteğe yazdım, sonuç her zamanki gibi aynı.. Mynetten sobeye karakterlerimi aktarmayı istiyorum, telefona onay mesaj geliyor, ama mynete nedense hiç birşekilde onay maili gelmiyor!

Diyeceğim o ki; ya karakter aktarma olayını temelden kaldırın, ya da aktarmak isteyenlerin isteklerine artık cevap verin. Bilemiyorum benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı ama yeter artık. Mail atsam ordan da cevap vermeyeceksiniz.

NOT: DESTEĞE YAZ CEVAP GELİR DEMEYİN. YUKARIDA DA BELİRTTİM DEFALARCA YAZDIM, GERİ DÖNÜŞ YOK.

İyi çalışmalar.
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Destekten Gelmeyen Bildirim ve Mailler, GMler Dikkat

Mesaj gönderen ibrahimking »

bailamo yazdı:Merhabalar.

Bu sabah charım susturuldu. Küfür etmedim ama argo kelimeden dolayı diye tahmin ediyorum. Zaten *Salak* desek bile şikayet edildiğin zaman anında susturma alıyosun. Demek 7 sülaleye etmiş olsan kim bilir ne olacak ! Herneyse esas konuya gelelim.

Charım susuturma yediği zaman Grup bölgeleri geldiğinden beridir hiç bir şekilde bildirim gelmiyor. Ne kadar cezamın olduğu hakkında bana dönüş yapılmıyor. Defalarca desteğe yazdım hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Ya destekteki arkadaşlar ayakta uyuyor, ya da MYNET kullanıcısıyım diye takan yok! Aklıma bu geliyor artık. Neden mi? Geçenlerde Sobee hesabımla desteğe bir soru gönderdiğimde 10 dk içerisinde cevap geldi, şimdi bekle ki destekten geri dönüş yapılacak!.

Mesela bugün gene desteğe yazdım susturma aldığım anda hemen desteğe yazdım, sonuç her zamanki gibi aynı.. Mynetten sobeye karakterlerimi aktarmayı istiyorum, telefona onay mesaj geliyor, ama mynete nedense hiç birşekilde onay maili gelmiyor!

Diyeceğim o ki; ya karakter aktarma olayını temelden kaldırın, ya da aktarmak isteyenlerin isteklerine artık cevap verin. Bilemiyorum benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı ama yeter artık. Mail atsam ordan da cevap vermeyeceksiniz.

NOT: DESTEĞE YAZ CEVAP GELİR DEMEYİN. YUKARIDA DA BELİRTTİM DEFALARCA YAZDIM, GERİ DÖNÜŞ YOK.

İyi çalışmalar.
ayarlardan ---->ıstenmeyen maıller e gel.
orda spamların gonderıcılerını yasaklı olarak ekleyı kaldır.
sonra yasaklı lıstesındekı istanbuloyun.com u kaldır
guvenlı lısteye ekle
sorun olmaz
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Fearles »

ibrahimking yazdı:
bailamo yazdı:Merhabalar.

İyi çalışmalar.
ayarlardan ---->ıstenmeyen maıller e gel.
orda spamların gonderıcılerını yasaklı olarak ekleyı kaldır.
sonra yasaklı lıstesındekı istanbuloyun.com u kaldır
guvenlı lısteye ekle
sorun olmaz
Yok cevap vermiyorlar.Ben 1 aydır sadece 1 mail den cevap aldım. :D oda "" MALMISIN SEN "" dedğimde susturuldum lafdan.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Şu oyunda şöyle bir şey var:
Adama "Salak" da desen, ana bacı sövsen de aynı cezayı alırsın...
Ne güzel değil mi?
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bailamo »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Şu oyunda şöyle bir şey var:
Ne güzel değil mi?
Neresi güzel allasen? Salak dediğin zaman o insandaki bi özelliği suratına söylemek. Salak diyoruz ki öyle birşey yapmış. Durdurk yere salak dermisins en birine?

herneyse konu bu deil. Acaba benim gibi mynet üyesi olup da destektek yaptığı başvuruda kendisine dönüş yapılmayan kaç kişi mevcut?
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

bailamo yazdı:
Ne güzel değil mi?
Neresi güzel allasen? Salak dediğin zaman o insandaki bi özelliği suratına söylemek. Salak diyoruz ki öyle birşey yapmış. Durdurk yere salak dermisins en birine?

herneyse konu bu deil. Acaba benim gibi mynet üyesi olup da destektek yaptığı başvuruda kendisine dönüş yapılmayan kaç kişi mevcut?
adam kinaye yapıyo
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

ibrahimking yazdı:
bailamo yazdı:
Ne güzel değil mi?

adam kinaye yapıyo

Aynen =)
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

İKVDESTEK, uygun şekilde gönderilmiş tüm bildirimlere yanıt vermektedir. Eğer ceza bildirimleri, destek geri dönüşleri, karakter aktarım onay epostaları tarafınıza ulaşmıyorsa bu e-posta ayarlarınız ile ilgili demektir. Bu ayarları düzenlemek için;

Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.

Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;

Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön