ARZ VE LODOS EŞİTSİZLİĞİ!!!
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ARZ VE LODOS EŞİTSİZLİĞİ!!!
gerizakalı işte napcaksın oceans tam bir malsın k.bkma
Sen kimsin bu serverdemisin ne sin kendini tanıt bir sanada bir kefen giydirriz.dururzaman yazdı:oceans seni takip ediyorum ona buna mal diyorsun çakal çakal konuşma ilk önce insan ol adamın konusu bu gelip burda laf salatası yapma

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Senin gibi cok densiz benim hakkımda ileri geri konustu.Ama oyunda bana rastlayınca server değiştirdi.Sende kaşınıyorsun . Sana acık bir teklif yarın saat 12:00 de eski handana bekliyorum.Çar silmesine ws.Hangi karakterinle gelirsen gel!Cleasines yazdı:gerizakalı işte napcaksın oceans tam bir malsın k.bkma

- legendxdogukan
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
%10 butun arzlar bedel:DXxTayfunxX yazdı:1 Arz 3 Lodos a bedeldırLodoslar kalabalık ama % 90 ı ezme
Lodosların çoğu tek gezemiyo kesılme korkusundan
Ne olursan ol göründüün kadarsin, Nasil görünürsen görün sana baktiim kadarsin
LengendXşifacı (DoĞuKaN)
LengendXşifacı (DoĞuKaN)
-
- İskele Babası
ismim fatih yaşım 25 bana kefen giydirecek kadar adammısınki çok istiyorsan adresimi vereyim gel ötme bana klavye artistliği yapma ben çar silmesine milmesine ws den anlamam erkeksen adresimi vereyim gel kefeni kim kime giydiriyor gör ha bundan sonra ne yazarsan yaz umrumda değil adresimi istersen özele mesaj at vereyim msn felanda uğraşmam gelirsen direk gel karşıma tamammı koçumOceans yazdı:Sen kimsin bu serverdemisin ne sin kendini tanıt bir sanada bir kefen giydirriz.dururzaman yazdı:oceans seni takip ediyorum ona buna mal diyorsun çakal çakal konuşma ilk önce insan ol adamın konusu bu gelip burda laf salatası yapma
EVET eşitsizlik var bunu herkes biliyor,Arzlar sadece Komutanda varlar diğer taraflarda yoklar bu nedenle herkes lodos oluyor,Arz kılan mensuplarıda yakında bitecek sadece Lodoslar kalacak
-
- Salgın Koruyucusu
COK DOĞRU SÖLÜORSUN KARDESM.HAKLISIN
- Ecellxgardian
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Crazy Gm
Eski konulara bakarsan arzlar kp bakımından daha iyi örn meteorda lodos muhafızlarını cekip lodoslara dala biliyorsunuz arzların kalesi var ordan rahat çana saldıra biliyorlar arzların eminönündeki yerine söyleyelim meteor ne kadar yakın orda toplanıyorsunuz bir birinizi kesersek 1 dk olmadan geri geliyor neden herkez lodos oluyormu düşük lvlde lodos olmayıp ne yapcaz yer altındaki görevlerde coğunlukla lodos var görevler için lodos olmak lazım ama sunu söyleyim lodoslar arasında bir dayanısma yok ama arzlar arasında ben dayanısma görüyorum onuda söylemek isterim iyi oyunlar iyi forumlar

Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
Lan qq maLı ne saçmaLıyosun senin teorine kaLırsak ben arzın cocuguyum sen .. cocugusunOceans yazdı:Senin akıl seviyene inecem.Ucube yazdı:XxTayfunxX yazdı:1 Arz 3 Lodos a bedeldırLodoslar kalabalık ama % 90 ı ezme
Bu söze katıLmamak eLde değiL+ LodosLar kuru kaLabaLıkdan ibaret başka birşey değiL. Bir çoğu tek doLaşmaz. Hani derLer ya ;
Nerede çokLuk orada bkLuk diyeBence arz oLmak daha iyi hem tecrübeLi oyuncuLardan oLuşan bir kLan. En azından takım ruhumuz waR
![]()
Arz arkadaşlarım alınmayın bu herife inat yazıyorum.
İsmet bey erkek handan hanım kız. Ozaman lodoslar erkek arzlar kız.
Nerde azınlık orda sazanlık.
Akıl seviyen ile aynı yorumlar bunlar UCUBE!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Lan anasından sıçlma cocuk.Arzların ne zaman daha tertipli düzenli olduğunu gördün.Ben daha hayatımda hiç ismet beyin basıldığını görmedim.5 6 salak adam toplanıyor 2 3 lodosu kesince gtü kalkıyor hadi ismet beyi basacaz diyor.Lodoslar kuru kalabalıktan başka birşey değil diyorsun.Peki ne den Efelerx loncası (Birzamanlar) ve Rowx loncası lodosu tercih etti? Slak slak konusupta polemik yaratma az birşey çevrene bak!Ucube yazdı:Lan qq maLı ne saçmaLıyosun senin teorine kaLırsak ben arzın cocuguyum sen .. cocugusunOceans yazdı:Senin akıl seviyene inecem.Ucube yazdı:XxTayfunxX yazdı:1 Arz 3 Lodos a bedeldırLodoslar kalabalık ama % 90 ı ezme
Bu söze katıLmamak eLde değiL+ LodosLar kuru kaLabaLıkdan ibaret başka birşey değiL. Bir çoğu tek doLaşmaz. Hani derLer ya ;
Nerede çokLuk orada bkLuk diyeBence arz oLmak daha iyi hem tecrübeLi oyuncuLardan oLuşan bir kLan. En azından takım ruhumuz waR
![]()
Arz arkadaşlarım alınmayın bu herife inat yazıyorum.
İsmet bey erkek handan hanım kız. Ozaman lodoslar erkek arzlar kız.
Nerde azınlık orda sazanlık.
Akıl seviyen ile aynı yorumlar bunlar UCUBE!(Diğer LodosLar üstüne aLınmasın
) saçma saçma konusup kendını hakLı gösdercen diye iyice reziL etme qq maLı