ARZ VE LODOS EŞİTSİZLİĞİ!!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Cleasines
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: ARZ VE LODOS EŞİTSİZLİĞİ!!!

Mesaj gönderen Cleasines »

gerizakalı işte napcaksın oceans tam bir malsın k.bkma
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Oceans »

dururzaman yazdı:oceans seni takip ediyorum ona buna mal diyorsun çakal çakal konuşma ilk önce insan ol adamın konusu bu gelip burda laf salatası yapma
Sen kimsin bu serverdemisin ne sin kendini tanıt bir sanada bir kefen giydirriz.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Cleasines yazdı:gerizakalı işte napcaksın oceans tam bir malsın k.bkma
Senin gibi cok densiz benim hakkımda ileri geri konustu.Ama oyunda bana rastlayınca server değiştirdi.Sende kaşınıyorsun . Sana acık bir teklif yarın saat 12:00 de eski handana bekliyorum.Çar silmesine ws.Hangi karakterinle gelirsen gel!
Resim

T U R B E Y L E R

Kullanıcı avatarı
legendxdogukan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen legendxdogukan »

XxTayfunxX yazdı:1 Arz 3 Lodos a bedeldır :D Lodoslar kalabalık ama % 90 ı ezme :D Lodosların çoğu tek gezemiyo kesılme korkusundan :D
%10 butun arzlar bedel:D
Ne olursan ol göründüün kadarsin, Nasil görünürsen görün sana baktiim kadarsin

LengendXşifacı (DoĞuKaN)
dururzaman
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen dururzaman »

Oceans yazdı:
dururzaman yazdı:oceans seni takip ediyorum ona buna mal diyorsun çakal çakal konuşma ilk önce insan ol adamın konusu bu gelip burda laf salatası yapma
Sen kimsin bu serverdemisin ne sin kendini tanıt bir sanada bir kefen giydirriz.
ismim fatih yaşım 25 bana kefen giydirecek kadar adammısınki çok istiyorsan adresimi vereyim gel ötme bana klavye artistliği yapma ben çar silmesine milmesine ws den anlamam erkeksen adresimi vereyim gel kefeni kim kime giydiriyor gör ha bundan sonra ne yazarsan yaz umrumda değil adresimi istersen özele mesaj at vereyim msn felanda uğraşmam gelirsen direk gel karşıma tamammı koçum :)
yalcin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yalcin »

EVET eşitsizlik var bunu herkes biliyor,Arzlar sadece Komutanda varlar diğer taraflarda yoklar bu nedenle herkes lodos oluyor,Arz kılan mensuplarıda yakında bitecek sadece Lodoslar kalacak
wantedxkaan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen wantedxkaan »

COK DOĞRU SÖLÜORSUN KARDESM.HAKLISIN
Kullanıcı avatarı
Ecellxgardian
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Crazy Gm

Mesaj gönderen Ecellxgardian »

Eski konulara bakarsan arzlar kp bakımından daha iyi örn meteorda lodos muhafızlarını cekip lodoslara dala biliyorsunuz arzların kalesi var ordan rahat çana saldıra biliyorlar arzların eminönündeki yerine söyleyelim meteor ne kadar yakın orda toplanıyorsunuz bir birinizi kesersek 1 dk olmadan geri geliyor neden herkez lodos oluyormu düşük lvlde lodos olmayıp ne yapcaz yer altındaki görevlerde coğunlukla lodos var görevler için lodos olmak lazım ama sunu söyleyim lodoslar arasında bir dayanısma yok ama arzlar arasında ben dayanısma görüyorum onuda söylemek isterim iyi oyunlar iyi forumlar ;)

Resim
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Oceans yazdı:
Ucube yazdı:
XxTayfunxX yazdı:1 Arz 3 Lodos a bedeldır :D Lodoslar kalabalık ama % 90 ı ezme :D Lodosların çoğu tek gezemiyo kesılme korkusundan :D

Bu söze katıLmamak eLde değiL :D + LodosLar kuru kaLabaLıkdan ibaret başka birşey değiL. Bir çoğu tek doLaşmaz. Hani derLer ya ;

Nerede çokLuk orada bkLuk diye :D Bence arz oLmak daha iyi hem tecrübeLi oyuncuLardan oLuşan bir kLan. En azından takım ruhumuz waR :D
Senin akıl seviyene inecem.
Arz arkadaşlarım alınmayın bu herife inat yazıyorum.

İsmet bey erkek handan hanım kız. Ozaman lodoslar erkek arzlar kız.
Nerde azınlık orda sazanlık.

Akıl seviyen ile aynı yorumlar bunlar UCUBE!
Lan qq maLı ne saçmaLıyosun senin teorine kaLırsak ben arzın cocuguyum sen .. cocugusun :D (Diğer LodosLar üstüne aLınmasın :D ) saçma saçma konusup kendını hakLı gösdercen diye iyice reziL etme qq maLı :D
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Ucube yazdı:
Oceans yazdı:
Ucube yazdı:

Bu söze katıLmamak eLde değiL :D + LodosLar kuru kaLabaLıkdan ibaret başka birşey değiL. Bir çoğu tek doLaşmaz. Hani derLer ya ;

Nerede çokLuk orada bkLuk diye :D Bence arz oLmak daha iyi hem tecrübeLi oyuncuLardan oLuşan bir kLan. En azından takım ruhumuz waR :D
Senin akıl seviyene inecem.
Arz arkadaşlarım alınmayın bu herife inat yazıyorum.

İsmet bey erkek handan hanım kız. Ozaman lodoslar erkek arzlar kız.
Nerde azınlık orda sazanlık.

Akıl seviyen ile aynı yorumlar bunlar UCUBE!
Lan qq maLı ne saçmaLıyosun senin teorine kaLırsak ben arzın cocuguyum sen .. cocugusun :D (Diğer LodosLar üstüne aLınmasın :D ) saçma saçma konusup kendını hakLı gösdercen diye iyice reziL etme qq maLı :D
Lan anasından sıçlma cocuk.Arzların ne zaman daha tertipli düzenli olduğunu gördün.Ben daha hayatımda hiç ismet beyin basıldığını görmedim.5 6 salak adam toplanıyor 2 3 lodosu kesince gtü kalkıyor hadi ismet beyi basacaz diyor.Lodoslar kuru kalabalıktan başka birşey değil diyorsun.Peki ne den Efelerx loncası (Birzamanlar) ve Rowx loncası lodosu tercih etti? Slak slak konusupta polemik yaratma az birşey çevrene bak!
Resim

T U R B E Y L E R

“Genel Sohbet” sayfasına dön