alıştım bn :mrgreen: :mrgreen: o kadar parayı werceqime...vanpir yazdı:arkadaşım bi güzellik salonuna git manikür pedikür ağda bi röflebiraz pahalıya çıkar ama illa ki biri çıkar yani ne olursa olsun sonuçta her topalın bi kör alıcısı vardır zuahaha şakayı bu alınma tabi
çook uzun bir mola (=
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: çook uzun bir mola (=
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
bekarlık başa bela
misal benim bi hanımım olsa hem yalnızlıktan kurtulurum hem de ev işlerine yardım eder bana hem de boy boy bebeler yaparız 
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
tmm çok sohbet ettik
sanırım dostumdan çok düşmanım warmış oyuna qirdim dedim çıkıcam herkes oley çekiyor :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
evet yazın soğuk soğuk iyi geliyodu espirilermitmet yazdı:oyunda beni tanıyan pek olmaz tanıyanlarda bölqeden patlattıqım küçük kahkaha tufanlarıyla tanırlar bnizamanım olmadıqı için oyunu uzun bi süre bırakıcam seneye mart-nisan qibi de dewam.
çarlarım
Badxkraliçee
Badxrockergirl
Badxlovato
enderen de olsa qirebilirim sene içinde oyuna emin deqilim tam. 1-2 hafta sonra ikw defteri kapanacak benim için :lol:
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
işte deqerimi anlayan birisi dahaveym2 yazdı:evet yazın soğuk soğuk iyi geliyodu espirilermitmet yazdı:oyunda beni tanıyan pek olmaz tanıyanlarda bölqeden patlattıqım küçük kahkaha tufanlarıyla tanırlar bnizamanım olmadıqı için oyunu uzun bi süre bırakıcam seneye mart-nisan qibi de dewam.
çarlarım
Badxkraliçee
Badxrockergirl
Badxlovato
enderen de olsa qirebilirim sene içinde oyuna emin deqilim tam. 1-2 hafta sonra ikw defteri kapanacak benim için :lol:

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
MKAKoMuTaN yazdı:justine yazdı:Yolun açık ola
Hayat dışarda akıp giderken oyun burda bekliyo..
Boşver hayatını yaşa

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
hepinize teşekkürlerbaskiki yazdı:MKAKoMuTaN yazdı:justine yazdı:Yolun açık ola
Hayat dışarda akıp giderken oyun burda bekliyo..
Boşver hayatını yaşa
mkalarla pek anlaşamadım yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
alkışa gerek yokmitmet yazdı:işte deqerimi anlayan birisi dahaveym2 yazdı:evet yazın soğuk soğuk iyi geliyodu espirilermitmet yazdı:oyunda beni tanıyan pek olmaz tanıyanlarda bölqeden patlattıqım küçük kahkaha tufanlarıyla tanırlar bnizamanım olmadıqı için oyunu uzun bi süre bırakıcam seneye mart-nisan qibi de dewam.
çarlarım
Badxkraliçee
Badxrockergirl
Badxlovato
enderen de olsa qirebilirim sene içinde oyuna emin deqilim tam. 1-2 hafta sonra ikw defteri kapanacak benim için :lol:alkış
![]()
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
ewt alkışa qerek yoq kuyruk sallayın yeterveym2 yazdı:alkışa gerek yokmitmet yazdı:işte deqerimi anlayan birisi dahaveym2 yazdı:evet yazın soğuk soğuk iyi geliyodu espirilermitmet yazdı:oyunda beni tanıyan pek olmaz tanıyanlarda bölqeden patlattıqım küçük kahkaha tufanlarıyla tanırlar bnizamanım olmadıqı için oyunu uzun bi süre bırakıcam seneye mart-nisan qibi de dewam.
çarlarım
Badxkraliçee
Badxrockergirl
Badxlovato
enderen de olsa qirebilirim sene içinde oyuna emin deqilim tam. 1-2 hafta sonra ikw defteri kapanacak benim için :lol:alkış
![]()

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Atasözlerini Öğren Ondan Sonra Benim Yazdığım Cevaplara Alıntı Yapıp Cevap Ver Kusura Bakma Konu Kilitliydi
Burdan Cevap Vereyim Dedim , He İkv ye Ara Veriyorsan Bir Atasözleri Sözlüğü Al Ve Günlük Hayatta Kullanıların
Atasözlerini Öğren Tabii Anlamlarınıda,
Selametle
Burdan Cevap Vereyim Dedim , He İkv ye Ara Veriyorsan Bir Atasözleri Sözlüğü Al Ve Günlük Hayatta Kullanıların
Atasözlerini Öğren Tabii Anlamlarınıda,
Selametle

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'