oyunda beni tanıyan pek olmaz tanıyanlarda bölqeden patlattıqım küçük kahkaha tufanlarıyla tanırlar bni zamanım olmadıqı için oyunu uzun bi süre bırakıcam seneye mart-nisan qibi de dewam. çarlarım
Badxkraliçee
Badxrockergirl
Badxlovato
enderen de olsa qirebilirim sene içinde oyuna emin deqilim tam. 1-2 hafta sonra ikw defteri kapanacak benim için :lol:
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
ara vermene çok sevindim okullar açılıyor yha artık çoluk çocuk tan kurtulutuz diye düşünmüştüm ilk çocuk veda etti bile ... :lol: Tebrik ederim ... tam üstüne bastın görüşmemek üzere :twisted:
Deli doluyuz sözümüz geçer...ESENLER...çocuğuyuz şeklimiz yeter...
Kayserilixubeyde yazdı:ara vermene çok sevindim okullar açılıyor yha artık çoluk çocuk tan kurtulutuz diye düşünmüştüm ilk çocuk veda etti bile ... :lol: Tebrik ederim ... tam üstüne bastın görüşmemek üzere :twisted:
1. 22 yaşındayım
2. oyunu bırakmamın sebebi okulum deqil.
XxXdRoqonimxXx yazdı:Oyunda bölgeden espiri yapardım demişsin ama Ben fazla şahit olmadım o tür şaklavanlıklarına
Oyuna Niçin ara verdigini ve bu aranın Niçin nisanda bitecegine de bir yorumum yok !!!.
kendine iyi davran nefes aLmayı unutma :lol:
son 1-2 haftadır moladaydım bölqe konusunda :lol: qerçek hayatıma wakit ayırmak için bırakıyorum oyunu nisanda zamanım olcak qiricem. dediqim qibi sene içinde de qiricem çok az da olsa. 2-3 haftada 1 kere fln
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
Kayserilixubeyde yazdı:ara vermene çok sevindim okullar açılıyor yha artık çoluk çocuk tan kurtulutuz diye düşünmüştüm ilk çocuk veda etti bile ... :lol: Tebrik ederim ... tam üstüne bastın görüşmemek üzere :twisted:
ha hatırladım. seni arkadaşımle kestiqimiz için böle dawranıyorsun rehberi we qmlerin dediklerini oku.
klanda olan oyuncu HER ZAMAN HER YERDE sawaşmaya açıktır BAHANESİZ!!!
Gizlenmiş İçerikGöster
22 yaşındaymışsın hayatının baharında oyunda işin ne etraf yağuşuklu erkek dolu özel hayata vakit ayırmak lazım biraz
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim -burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
arkadaşım bi güzellik salonuna git manikür pedikür ağda bi röfle biraz pahalıya çıkar ama illa ki biri çıkar yani ne olursa olsun sonuçta her topalın bi kör alıcısı vardır zuahaha şakayı bu alınma tabi
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim -burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.