Karaköy HK. Fikir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Karaköy HK. Fikir

Mesaj gönderen MykonS »

Hidranın bulundugu yerdeki su birikintisi (Göl gibi bir şey) ile eminönü arasında kesin bir bağlantı vardır bunu tarihçeden anlayabiliriz hidra denizden gelmiştir ve bir başı kopunca denizden geri çekilmiştir geldiği yerde (tahminimce) şuanda buşunduğu yer yani hidra ile eminönü arasında bir geçiş olabilir ilerleyen seviyelerde ..

Merak ediyorum İstanbul Kıyamet vaktindeki halk hiç mi karşı taraftaki insanları düşünmedi neden onlara ulaşmayı denemedi küçük bir balıkçı teknesi yapabilirlerdi ve onunla karşıya geçebilirlerdi ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Kadim hidra değilde balıkçı idris köprüden geçilebilir..
Nothing
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Son yorumları yeni görüyorum, Maykons'la düşüncelerimiz aynı sanırım ve bence mantıklı olan da budur ancak köprünün inşa edilmesi imkansız, her zamanki ruh taşlarından koyarlar yine de köprü inşa edilmez :S Bu konuyla ilgili açıklayıcı bir hikaye yazıyorum, bittiğinde sizlerle Karaköy Hikayesi isimli bir başlık altında paylaşacağım ve geçiş Hidralar'da olursa nasıl olur anlayacaksınız :)

Herkese iyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bbknow »

Evet oLayı çözDw ArkdasLar KESİNLİKLE .. Bakn O TENEKE Robot vaR Ya xD İşte O Bir Fotoda karaköy de YasıyoRDu Dikkat edersenız sisLİ biR Yer ve orada oLacaqı kesn
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
gtaberlinn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen gtaberlinn »

karşı tarafa belki bir gemi ile geçebiliriz ;)
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.

39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

gtaberlinn yazdı:karşı tarafa belki bir gemi ile geçebiliriz ;)
datalarda arif adında bi gemi var belki o olabilir :D
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

Kaç aylık konuları nerden bulup hortlatıyorsunuz anlamıyorum :) Konuyu açana da katılmıyorum her Karaköy'e gitmek isteyen kadim mi kesecek :D Gemiyle gidilebilir bence de :)
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
celik2626
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen celik2626 »

ido feribotu getirsinler bence :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Ben bu konuyu açtığımda ne o datacı adam vardı ne de datalarda gemi vardı ve açtığım zamana bakılırsa oldukça mantıklı bir konuydu. Ayrıca o Arif adında geminin kullanılabileceği ne malumdur ? Size bu yönde bir teminat verilmiş gibi konuşuyorsunuz. Belki gemi denizde duran bir süs olacak sadece. Belki karşıya geçtiğimizde bir görev daha olacak Selami için ve o gemiyi ziyaret etmemiz gerekecek. Tek ihtimal üzerine bu kadar yoğunlaşıp kalabilmeniz beni şaşırtıyor ve her ne kadar datalarda o gemi olsa da bence bu konu da mantıklıdır...
Ayrıca ben Kadim Hidra'nın olduğu yerdeki sudan yüzeceğiz gibi şeyler dediğimi de hatırlamıyorum, o halde her geçmek isteyen Kadim Hidra'yı kesecek diye de bir kaide yoktur. Ben geçişin Yeraltı'ndan olabileceğini belirttim ve hala sözümün arkasındayım, neyle, nasıl geçilir tam fikir yürütmek imkansızdır ancak bana göre Karaköy ve Beyoğlu'na geçiş Yeraltı'ndan olacak !

Herkese iyi forumlar dilerim...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

Rescuer yazdı:Ben bu konuyu açtığımda ne o datacı adam vardı ne de datalarda gemi vardı ve açtığım zamana bakılırsa oldukça mantıklı bir konuydu. Ayrıca o Arif adında geminin kullanılabileceği ne malumdur ? Size bu yönde bir teminat verilmiş gibi konuşuyorsunuz. Belki gemi denizde duran bir süs olacak sadece. Belki karşıya geçtiğimizde bir görev daha olacak Selami için ve o gemiyi ziyaret etmemiz gerekecek. Tek ihtimal üzerine bu kadar yoğunlaşıp kalabilmeniz beni şaşırtıyor ve her ne kadar datalarda o gemi olsa da bence bu konu da mantıklıdır...
Ayrıca ben Kadim Hidra'nın olduğu yerdeki sudan yüzeceğiz gibi şeyler dediğimi de hatırlamıyorum, o halde her geçmek isteyen Kadim Hidra'yı kesecek diye de bir kaide yoktur. Ben geçişin Yeraltı'ndan olabileceğini belirttim ve hala sözümün arkasındayım, neyle, nasıl geçilir tam fikir yürütmek imkansızdır ancak bana göre Karaköy ve Beyoğlu'na geçiş Yeraltı'ndan olacak !

Herkese iyi forumlar dilerim...
İdris'in orda eme girip çıkarsan karşıda görürsün Karaköy'ü.Sen ne kadar yeraltından geçişin mantıklı olduğunu söylesen de gemiyle karşıya geçmek daha mantıklı.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön