Hidranın bulundugu yerdeki su birikintisi (Göl gibi bir şey) ile eminönü arasında kesin bir bağlantı vardır bunu tarihçeden anlayabiliriz hidra denizden gelmiştir ve bir başı kopunca denizden geri çekilmiştir geldiği yerde (tahminimce) şuanda buşunduğu yer yani hidra ile eminönü arasında bir geçiş olabilir ilerleyen seviyelerde ..
Merak ediyorum İstanbul Kıyamet vaktindeki halk hiç mi karşı taraftaki insanları düşünmedi neden onlara ulaşmayı denemedi küçük bir balıkçı teknesi yapabilirlerdi ve onunla karşıya geçebilirlerdi ..
Karaköy HK. Fikir
Re: Karaköy HK. Fikir
Son yorumları yeni görüyorum, Maykons'la düşüncelerimiz aynı sanırım ve bence mantıklı olan da budur ancak köprünün inşa edilmesi imkansız, her zamanki ruh taşlarından koyarlar yine de köprü inşa edilmez :S Bu konuyla ilgili açıklayıcı bir hikaye yazıyorum, bittiğinde sizlerle Karaköy Hikayesi isimli bir başlık altında paylaşacağım ve geçiş Hidralar'da olursa nasıl olur anlayacaksınız
Herkese iyi forumlar...
Herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Evet oLayı çözDw ArkdasLar KESİNLİKLE .. Bakn O TENEKE Robot vaR Ya xD İşte O Bir Fotoda karaköy de YasıyoRDu Dikkat edersenız sisLİ biR Yer ve orada oLacaqı kesn
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- gtaberlinn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
karşı tarafa belki bir gemi ile geçebiliriz 
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
datalarda arif adında bi gemi var belki o olabilirgtaberlinn yazdı:karşı tarafa belki bir gemi ile geçebiliriz
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kaç aylık konuları nerden bulup hortlatıyorsunuz anlamıyorum
Konuyu açana da katılmıyorum her Karaköy'e gitmek isteyen kadim mi kesecek
Gemiyle gidilebilir bence de 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
ido feribotu getirsinler bence :mrgreen:
Ben bu konuyu açtığımda ne o datacı adam vardı ne de datalarda gemi vardı ve açtığım zamana bakılırsa oldukça mantıklı bir konuydu. Ayrıca o Arif adında geminin kullanılabileceği ne malumdur ? Size bu yönde bir teminat verilmiş gibi konuşuyorsunuz. Belki gemi denizde duran bir süs olacak sadece. Belki karşıya geçtiğimizde bir görev daha olacak Selami için ve o gemiyi ziyaret etmemiz gerekecek. Tek ihtimal üzerine bu kadar yoğunlaşıp kalabilmeniz beni şaşırtıyor ve her ne kadar datalarda o gemi olsa da bence bu konu da mantıklıdır...
Ayrıca ben Kadim Hidra'nın olduğu yerdeki sudan yüzeceğiz gibi şeyler dediğimi de hatırlamıyorum, o halde her geçmek isteyen Kadim Hidra'yı kesecek diye de bir kaide yoktur. Ben geçişin Yeraltı'ndan olabileceğini belirttim ve hala sözümün arkasındayım, neyle, nasıl geçilir tam fikir yürütmek imkansızdır ancak bana göre Karaköy ve Beyoğlu'na geçiş Yeraltı'ndan olacak !
Herkese iyi forumlar dilerim...
Ayrıca ben Kadim Hidra'nın olduğu yerdeki sudan yüzeceğiz gibi şeyler dediğimi de hatırlamıyorum, o halde her geçmek isteyen Kadim Hidra'yı kesecek diye de bir kaide yoktur. Ben geçişin Yeraltı'ndan olabileceğini belirttim ve hala sözümün arkasındayım, neyle, nasıl geçilir tam fikir yürütmek imkansızdır ancak bana göre Karaköy ve Beyoğlu'na geçiş Yeraltı'ndan olacak !

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İdris'in orda eme girip çıkarsan karşıda görürsün Karaköy'ü.Sen ne kadar yeraltından geçişin mantıklı olduğunu söylesen de gemiyle karşıya geçmek daha mantıklı.Rescuer yazdı:Ben bu konuyu açtığımda ne o datacı adam vardı ne de datalarda gemi vardı ve açtığım zamana bakılırsa oldukça mantıklı bir konuydu. Ayrıca o Arif adında geminin kullanılabileceği ne malumdur ? Size bu yönde bir teminat verilmiş gibi konuşuyorsunuz. Belki gemi denizde duran bir süs olacak sadece. Belki karşıya geçtiğimizde bir görev daha olacak Selami için ve o gemiyi ziyaret etmemiz gerekecek. Tek ihtimal üzerine bu kadar yoğunlaşıp kalabilmeniz beni şaşırtıyor ve her ne kadar datalarda o gemi olsa da bence bu konu da mantıklıdır...
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı