Millet Bu Kadar Parayı Nasıl Buluyor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Millet Bu Kadar Parayı Nasıl Buluyor ?

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Benim şu oyunda düzdüğüm itemlerin hepsi şanstır... :D
İlk başlarda savaşçımı daha yeni kasıyorum üstünde elementler var bazı slotlarda itemsizler var...
Dedim ki bir alman alayım....
Ama onu alacak bile para yok...
O ara plussızım da çıktım Bab-ı Ali'ye fiyatları öğrendim...
Sonra Meran'a geçtim 1-2 hayvan kestim Yücelen Kolye düştü...
O ara Yücelen Kolye 9 m civarına gidiyor... :)
Adam Urban takı seti + 4 m mi ne verdi ben de kabul ettim...
Urban takıları taktım ve alman ok eldiven/ayak aldım... :)
O ara Kadim güncellemesi yeni gelmişti bölgeden hep Urban Toro satıra 20-30 m derlerdi kimse bilmiyor muydu yoksa kazıklamak için mi bilemem... :)
Adamın teki benim urban takı setine satırı verdi dedim ben de kazıklanma bak sonra bir baktım kazıklanan ben mişim....
Adama dedim itemleri geri ver filan takmadı bile hatta küfretti, arkama otur kalk yaptı (kısaca karaktersizin teki...)...
O ara acayip üzülmüştüm ben de cebimdeki son parayla alman takı aldım...
Onlarla 1-2 uçan kestim bir baktım şansıma Urban Aramit ceket... :D
Bayandı ama olsun 7 m'den okutup üstümü güzelce düzdüm... :)
Ondan sonra baktım bu almanlarala olmuyor bir iki element alayım dedim hiç de param yok şansa o ara yine yücelen takı çıktı onu sattım ve üstümü tek item element dizdim... :)
Daha sonra bir lonca mevzusu çıkmıştı ben de savaşçıdan sıkıldığımdan yeni macera arayayım diyerek bir loncaya katıldım... :)
Loncaya nasıl katıldığım hala merak konusu normalde ben olsam kendimi öyle mükemmel bir loncaya almam... :)
Savaşçımın üstünü boşalttım ben de şifacı açıp urban üst düzdüm... :)
Bununla çok olmasa da bir iki item düşürdüm 45 sonrası bu urbanları satıp mağara set dizdim ve hep emde kastım... :)
Bir ara da bir arkadaşıma yardım etmiştim onun karşılığı olarak bana para verdi, bana garip geldi reddettim ama her dakika yapınca en sonunda almak zorunda kaldım... :?
Bununla da savaşçıma urban ceket aldım...
Bir arkadaşım da alman ok set vermişti onunla kasmıştım... :)
Daha sonra baktık ki bir Kadim telaşesidir gidiyor ama kesen hiç yok...
Deneyelim dedik bayağı deliceydi olmadı...
Günlerce denedik olmadı...
Artık arkadaşlarımız başka serverlardan taktikler aldılar, bunlar işe yaramadı hepsini derledik ve bunlarla birlikte kendimiz bir taktik ürettik.... :)
Sonuçta serverda ilk kadim kesen olarak büyük hayallerimiz vardı Kadim'i 200 m'den satmak gibi ama o olaydan tam iki gün sonra başkaları kestiler ve ben de kadimimi 85'e okutup Ashab malzemeleri aldım.... :)
Doğruyu söylemek gerekirse bende de fazla para yoktu hep tam anında veren Allah verdi ve şansa üstümü düzdüm...
Sonuçta şu anda elimde Ashab-ı Kehf var... :)
Normalde olsa üretmem imkansız gibi bir şeydi... :)
Nereden nereye geldim...
Ama şunu söyleyeyim oyunda en çok para kazanılan yöntem hırsızlıktır... :?
Bunun ardını maden ve ticaret alır...
Bunların arkasından da item kasmak gelir... :)
İtem kasmanın en iyi yolu da savaşçı değilseniz GB'lerdir... (Fedai'den Yücelen Yüzük, Başfedaiden Azat Şen Kuo * Pantolon düşürerek konuşuyorum; arkadaşlarıma da Yücelen ceket, Şen kuo item vs düştü... :) )
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Benim şu oyunda düzdüğüm itemlerin hepsi şanstır... :D
İlk başlarda savaşçımı daha yeni kasıyorum üstünde elementler var bazı slotlarda itemsizler var...
Dedim ki bir alman alayım....
Ama onu alacak bile para yok...
O ara plussızım da çıktım Bab-ı Ali'ye fiyatları öğrendim...
Sonra Meran'a geçtim 1-2 hayvan kestim Yücelen Kolye düştü...
O ara Yücelen Kolye 9 m civarına gidiyor... :)
Adam Urban takı seti + 4 m mi ne verdi ben de kabul ettim...
Urban takıları taktım ve alman ok eldiven/ayak aldım... :)
O ara Kadim güncellemesi yeni gelmişti bölgeden hep Urban Toro satıra 20-30 m derlerdi kimse bilmiyor muydu yoksa kazıklamak için mi bilemem... :)
Adamın teki benim urban takı setine satırı verdi dedim ben de kazıklanma bak sonra bir baktım kazıklanan ben mişim....
Adama dedim itemleri geri ver filan takmadı bile hatta küfretti, arkama otur kalk yaptı (kısaca karaktersizin teki...)...
O ara acayip üzülmüştüm ben de cebimdeki son parayla alman takı aldım...
Onlarla 1-2 uçan kestim bir baktım şansıma Urban Aramit ceket... :D
Bayandı ama olsun 7 m'den okutup üstümü güzelce düzdüm... :)
Ondan sonra baktım bu almanlarala olmuyor bir iki element alayım dedim hiç de param yok şansa o ara yine yücelen takı çıktı onu sattım ve üstümü tek item element dizdim... :)
Daha sonra bir lonca mevzusu çıkmıştı ben de savaşçıdan sıkıldığımdan yeni macera arayayım diyerek bir loncaya katıldım... :)
Loncaya nasıl katıldığım hala merak konusu normalde ben olsam kendimi öyle mükemmel bir loncaya almam... :)
Savaşçımın üstünü boşalttım ben de şifacı açıp urban üst düzdüm... :)
Bununla çok olmasa da bir iki item düşürdüm 45 sonrası bu urbanları satıp mağara set dizdim ve hep emde kastım... :)
Bir ara da bir arkadaşıma yardım etmiştim onun karşılığı olarak bana para verdi, bana garip geldi reddettim ama her dakika yapınca en sonunda almak zorunda kaldım... :?
Bununla da savaşçıma urban ceket aldım...
Bir arkadaşım da alman ok set vermişti onunla kasmıştım... :)
Daha sonra baktık ki bir Kadim telaşesidir gidiyor ama kesen hiç yok...
Deneyelim dedik bayağı deliceydi olmadı...
Günlerce denedik olmadı...
Artık arkadaşlarımız başka serverlardan taktikler aldılar, bunlar işe yaramadı hepsini derledik ve bunlarla birlikte kendimiz bir taktik ürettik.... :)
Sonuçta serverda ilk kadim kesen olarak büyük hayallerimiz vardı Kadim'i 200 m'den satmak gibi ama o olaydan tam iki gün sonra başkaları kestiler ve ben de kadimimi 85'e okutup Ashab malzemeleri aldım.... :)
Doğruyu söylemek gerekirse bende de fazla para yoktu hep tam anında veren Allah verdi ve şansa üstümü düzdüm...
Sonuçta şu anda elimde Ashab-ı Kehf var... :)
Normalde olsa üretmem imkansız gibi bir şeydi... :)
Nereden nereye geldim...
Ama şunu söyleyeyim oyunda en çok para kazanılan yöntem hırsızlıktır... :?
Bunun ardını maden ve ticaret alır...
Bunların arkasından da item kasmak gelir... :)
İtem kasmanın en iyi yolu da savaşçı değilseniz GB'lerdir... (Fedai'den Yücelen Yüzük, Başfedaiden Azat Şen Kuo * Pantolon düşürerek konuşuyorum; arkadaşlarıma da Yücelen ceket, Şen kuo item vs düştü... :) )

Destan yazmışın ama kısa kısa olduqundan hoşuma qıttı hepsını okudum çok ballıymışsın xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

bilinmez yazdı:Merhaba ben bütün günümü madende geçiren biriyim ama daha gruğp bölgesi yüzü göremedim çoğu şaheser üretenlerin hiçbirini madende görmedim 2 -3 şaheseri olanlarvar ( hırsızlarda çok ama adam olmuşlar şaheser üretince bizi küçümsüyolar)

Kısacası para nasıl kasabilirim

Yardım eden etmeyen herkeze minnetlerimi sunarım

İyi oyunlar...
Sen oyundan zevk almaya bak kardeşim .. Oyunda hırsızlık,dolandırıcılık vs. yapma saygınlık kazan şaheserin olup olmamış önemli değil . Şaheser üreterek adam olunmuyor ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

rapper yazdı:
bilinmez yazdı:Merhaba ben bütün günümü madende geçiren biriyim ama daha gruğp bölgesi yüzü göremedim çoğu şaheser üretenlerin hiçbirini madende görmedim 2 -3 şaheseri olanlarvar ( hırsızlarda çok ama adam olmuşlar şaheser üretince bizi küçümsüyolar)

Kısacası para nasıl kasabilirim

Yardım eden etmeyen herkeze minnetlerimi sunarım

İyi oyunlar...
Sen oyundan zevk almaya bak kardeşim .. Oyunda hırsızlık,dolandırıcılık vs. yapma saygınlık kazan şaheserin olup olmamış önemli değil . Şaheser üreterek adam olunmuyor ;)
bencede sen oyununa bak zevk almaya çalış her kastığın karakterinde görevleri oku eminim çok büyük bir zevk alacaksın!

millet nasıl para kasmış hırsızlıkmı yapmış oymuş buymuş diye düşünürsen zaten rahat oynayamazsın!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Toxit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Toxit »

aldatmaz2012 yazdı:
Toxit yazdı:zamanında bonodan kıran kırdı zamınında adamlar trilyonlar yaptı nerden baksan bazı kisilerde 60-65 akçe var bir akçe yapmak için 999m paran olması gerekir parayı kıran kırdı o zamanlarda bence suan hala hile var bu kadarını söyleyim
hee ok ok 999m ı olanın akçesı oluyorsa nıye benım olmadı ? 1 mılyar vardı bende tam bi ara ve akçe felan olmadı yavaş salla lutfen

o kadar para yaptığına emin misin????
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

mertide sayıyorum, toplam 4 tane şaheserim var. oyunun betadan çıktığı "ilk günden" beri oynuyorum. birikimimin yanında karizma satmamında faydası oldu.

11 charın karizmasını satıyorum. tanesi 350 binden tek seferde 4m'e yakın bir para çıkıyor. günde 5 kere sattığımı düşünürsek günde 20m yapar. haftada 140m nakit. o kadarda zor değilmiş, değil mi.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Toxit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Toxit »

evet car satmanı öneririm tılsımda 500den gidiyor 10 carın olsa =) tek seferde 5m 5 kere satsan 25 m=) günde 25m azmı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Reçeteleri almak dışında para harcamadan hem ejder hem ashab ürettim.
Kadimi kendim kestim
Malzemeleri kendim çektim.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

turkoxHAMSTER yazdı:Reçeteleri almak dışında para harcamadan hem ejder hem ashab ürettim.
Kadimi kendim kestim
Malzemeleri kendim çektim.
nasıl olsa maden rekabeti yok otur madene çek gönlünce :) teşkilatta madene geçiyoruz elimizde kronometre(hoş bir işe yaradığı da yok rastgele çıkıyor maden) gözlerimiz pörtlemiş bize yazanlara cevap yazmıyoruz kukla gibi bakıyoruz madene. çıkınca birisi çekiyor saf çıkıyor ve yıkıldığının simgesi oluyor...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen astalavista »

Bence en iyi para kasma yolu Grup bölgeleri :mrgreen: Hızlı bir grupla sıgınaklara girip motoriin kesiceksin.Ortalama 25 dk de felan Motorine varılıyor.Kesmesi 5 dk sürüyor..Ard arda giriceksein.Kesiceksin cıkıp grub dagılmadan grubu toplayıp tekrar gırıp motorını kesiceksin :mrgreen: Sonuç ne mi ? 10/12 m degerinde duşen takılar.Gunde 6/7 defa motorin kes ard arda.Mutlaka en az 2 takı duşer.O takıları 10/12 m den sat.Gunde 25 m para :mrgreen: Paso motorin yaparsan günde 4 takı düşürmen bile mumkun :mrgreen:Ben bu yolla gunde en az 2 takı düşürüyom 12 m den okutuyom :mrgreen:
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön