Sınıf geçme alakalı
- Dalcaxqorkem
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sınıf geçme alakalı
veremessem kesin kalırmıyım :S
********************************************************************************************
- EsEsKiziLciKLi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
Alan değiştirsende en az 2sini vermen gerekiyor kalan 2 derslerde sorumlu geçiyorsun.Kredi veya Ortalaman Tutuyosa Geçebilirsin oda zor bi ihtimal meb in sitesinde sınıf geçme yönetmeliği vardır indir onu oku anlıcanı sanmıyorum ama kendin bilirsin en iyisi sen okula git orda daha detaylı bilgi verirler. Birde temmuzdaki sınavlardan sonra bir daha af cıktı eğer girmediysen o sınavlara en kısa sürede okula git sınavlarını seç.

- Dalcaxqorkem
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
evet af çıktı girdim sınavlara suan coğrafya ve matematikten kalmışım geriye bi tek dil ve anlatım kaldı girceklerımden kaldımmı yani şımdıEsEsKiziLciKLi yazdı:Alan değiştirsende en az 2sini vermen gerekiyor kalan 2 derslerde sorumlu geçiyorsun.Kredi veya Ortalaman Tutuyosa Geçebilirsin oda zor bi ihtimal meb in sitesinde sınıf geçme yönetmeliği vardır indir onu oku anlıcanı sanmıyorum ama kendin bilirsin en iyisi sen okula git orda daha detaylı bilgi verirler. Birde temmuzdaki sınavlardan sonra bir daha af cıktı eğer girmediysen o sınavlara en kısa sürede okula git sınavlarını seç.
********************************************************************************************
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
öyle gözüküyoDalcaxqorkem yazdı:evet af çıktı girdim sınavlara suan coğrafya ve matematikten kalmışım geriye bi tek dil ve anlatım kaldı girceklerımden kaldımmı yani şımdıEsEsKiziLciKLi yazdı:Alan değiştirsende en az 2sini vermen gerekiyor kalan 2 derslerde sorumlu geçiyorsun.Kredi veya Ortalaman Tutuyosa Geçebilirsin oda zor bi ihtimal meb in sitesinde sınıf geçme yönetmeliği vardır indir onu oku anlıcanı sanmıyorum ama kendin bilirsin en iyisi sen okula git orda daha detaylı bilgi verirler. Birde temmuzdaki sınavlardan sonra bir daha af cıktı eğer girmediysen o sınavlara en kısa sürede okula git sınavlarını seç.
- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
Bencede...PROF yazdı:okulda sorsaydın ya öğretmenlerehatta ara sor yani burda yanlış bilgi verilmesi gibi bir ihtimal var
Kod: Tümünü seç
ve SaçmaLık git MiLLi egitim Sitesine Ögren okulun Sitesine bak ordan ögren onuda yapamıyorsan okulun ögretmenine git Burası OYUN forumu ... bunLarı yapmaktan acizmisin ? ? ?
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
XxXdRoqonimxXx yazdı:Bencede...PROF yazdı:okulda sorsaydın ya öğretmenlerehatta ara sor yani burda yanlış bilgi verilmesi gibi bir ihtimal var
Kod: Tümünü seç
ve SaçmaLık git MiLLi egitim Sitesine Ögren okulun Sitesine bak ordan ögren onuda yapamıyorsan okulun ögretmenine git Burası OYUN forumu ... bunLarı yapmaktan acizmisin ? ? ?
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...