Sınıf geçme alakalı

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dalcaxqorkem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sınıf geçme alakalı

Mesaj gönderen Dalcaxqorkem »

veremessem kesin kalırmıyım :S
********************************************************************************************
Kullanıcı avatarı
EsEsKiziLciKLi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen EsEsKiziLciKLi »

Alan değiştirsende en az 2sini vermen gerekiyor kalan 2 derslerde sorumlu geçiyorsun.Kredi veya Ortalaman Tutuyosa Geçebilirsin oda zor bi ihtimal meb in sitesinde sınıf geçme yönetmeliği vardır indir onu oku anlıcanı sanmıyorum ama kendin bilirsin en iyisi sen okula git orda daha detaylı bilgi verirler. Birde temmuzdaki sınavlardan sonra bir daha af cıktı eğer girmediysen o sınavlara en kısa sürede okula git sınavlarını seç.
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Dalcaxqorkem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Dalcaxqorkem »

EsEsKiziLciKLi yazdı:Alan değiştirsende en az 2sini vermen gerekiyor kalan 2 derslerde sorumlu geçiyorsun.Kredi veya Ortalaman Tutuyosa Geçebilirsin oda zor bi ihtimal meb in sitesinde sınıf geçme yönetmeliği vardır indir onu oku anlıcanı sanmıyorum ama kendin bilirsin en iyisi sen okula git orda daha detaylı bilgi verirler. Birde temmuzdaki sınavlardan sonra bir daha af cıktı eğer girmediysen o sınavlara en kısa sürede okula git sınavlarını seç.
evet af çıktı girdim sınavlara suan coğrafya ve matematikten kalmışım geriye bi tek dil ve anlatım kaldı girceklerımden kaldımmı yani şımdı
********************************************************************************************
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Dalcaxqorkem yazdı:
EsEsKiziLciKLi yazdı:Alan değiştirsende en az 2sini vermen gerekiyor kalan 2 derslerde sorumlu geçiyorsun.Kredi veya Ortalaman Tutuyosa Geçebilirsin oda zor bi ihtimal meb in sitesinde sınıf geçme yönetmeliği vardır indir onu oku anlıcanı sanmıyorum ama kendin bilirsin en iyisi sen okula git orda daha detaylı bilgi verirler. Birde temmuzdaki sınavlardan sonra bir daha af cıktı eğer girmediysen o sınavlara en kısa sürede okula git sınavlarını seç.
evet af çıktı girdim sınavlara suan coğrafya ve matematikten kalmışım geriye bi tek dil ve anlatım kaldı girceklerımden kaldımmı yani şımdı
öyle gözüküyo :)
Kullanıcı avatarı
XxXdRoqonimxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XxXdRoqonimxXx »

PROF yazdı:okulda sorsaydın ya öğretmenlere :D hatta ara sor yani burda yanlış bilgi verilmesi gibi bir ihtimal var :)
Bencede...

Kod: Tümünü seç

ve SaçmaLık git MiLLi egitim Sitesine Ögren okulun Sitesine bak ordan ögren onuda yapamıyorsan okulun ögretmenine git Burası OYUN forumu ... bunLarı yapmaktan acizmisin  ?  ? ? 
Kullanıcı avatarı
MKAKoMuTaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MKAKoMuTaN »

XxXdRoqonimxXx yazdı:
PROF yazdı:okulda sorsaydın ya öğretmenlere :D hatta ara sor yani burda yanlış bilgi verilmesi gibi bir ihtimal var :)
Bencede...

Kod: Tümünü seç

ve SaçmaLık git MiLLi egitim Sitesine Ögren okulun Sitesine bak ordan ögren onuda yapamıyorsan okulun ögretmenine git Burası OYUN forumu ... bunLarı yapmaktan acizmisin  ?  ? ? 

ResimResimResimResim
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...

“Genel Sohbet” sayfasına dön